9

petel

преди 8 години

Искам да Ви попитам, когато четете неговите (на Делян Пеевски бел. авт.) медии, употребявате неговите бизнеси или всъщност общите такива Искам да Ви попитам започнахте ли да виждате в огледалото образа на Пеевски? с този въпрос започна началото на края на Бойко Борисов. А повод даде публикация на германско списание Шпигел, което описа скандалния депутат от ДПС като айсберг на корупцията в България.

8

разбирач

преди 8 години

Няма нищо странно в това че Мюсюлманска Турция не пуска Прасето Пеевски ...... просто несъвместимост.....

7

БББ

преди 8 години

Шиши не може да влиза в Турция! Нормално, те не гледат прасета! За какво им е? Да им замърсява водата по курортите ли?

6

до 9

преди 8 години

тази партия е на ДС, не е турска, затова сега ги изкарват патриоти...борбата е за гласовете на изселниците...а вие се карайте тука на туркофили и русофили...никой не се интересува от българите защото те не гласуват..

5

ДОМУС

преди 8 години

Шиши няма къде да се спаси тази Коляда? Ще има сватба у Софето...........Никол Шерцингер ще пее, а Гришката е ВИП гос.

4

Анонимен

преди 8 години

То е ясно че е лъжа, след като се раздухва от кафевите медии.

3

БАТ

преди 8 години

Статията е за тия двамата, а Местан и другите неприятни хорица от антуража му трябва да им се вземат директно българските паспорти, защото те отдавна се смятат за турски граждани...... Просто *** на Ердоганчето..

2

Tina

преди 8 години

И за какво е цялата врява?Аз не виждам нищо лошо в това откаченият Ердоган да ти забрани да влизаш в откачената му държава.Даже звучи някак си престижно...

1

БАТ

преди 8 години

Какво ме интересува дали тези национални предатели имат забрана да влизат в Турция? Единия е безпринципен агент на ДС, другия е олигарх, но и двамата са много, ама много АЛЧНИ и ЛАКОМИ! Хубаво е да получат и забрана да влизат в България! Тогава държавата може да започне да се оправя стъпка по стъпка......