11

Анонимен

преди 8 години

Добри ама гладни.А като си скъсан ни *** щи върже,ни нищо

10

Анонимен

преди 8 години

Това ли са жителите на Средец? Тези от снимката? Ако това само е останало там, да се продължи станата по границата и около града!

9

Анонимен

преди 8 години

До ГоранЕ кой ти каза че е гръмнат след като е побегнал

8

Анонимен

преди 8 години

Деградирал народ, много филми гледа, вместо да учи в университета.

7

Горан

преди 8 години

Охранителят се е престарал. В момента, в който младежа е хукнал да бяга е могъл да го простреля в краката. Не е бил добре обучен охранителя.

6

Анонимен

преди 8 години

Бреййй. За един бандюга не казаха че бил "бандюга". Все добри момчета. Работливи, кротки.Смятай, щом добрите ни момчета са такива, какви зверове ще са истински "лошите" момчета.

5

до Горан

преди 8 години

Охранителят си е свършил работата и точка!Дано други младежи не се подведат по глупавите холивудски продукции!Ти като знаеш за огромните суми крадени от 240-те хрантутника и се възмущаваш,че никой не ги стреля, ми отиди и действай като си отворен-да те видя!

4

маке

преди 8 години

Въййййййййй завалийте кой ги така излъга мамини златни момчета

3

Горан

преди 8 години

Е, какво се възмущавате толкова? Само кафето на депутатите е 240 хиляди лева...

2

Горан

преди 8 години

Е, добре... Младият човек е платил глупостта с живота си! Няма какво да го плюете! Даже при несполучлив опит за кражба не на милиони, а на 140 хиляди лева. Един млад шемет си замина, а 240 хрантутника крадат, ли крадат огромни суми, и никой не ги стреля!

1

Анонимен

преди 8 години

"Позната на нападателите в Средец: Добри момчета бяха!"Сериозно ли? Значи в България добри хора не са останали, щом тия са "добрите"... И въобще какво значи "добри"? Ако бяха обрали въпросната, пак ли щяха да са добри? Защо ми напомня това на едни хорица, дето не са лоши, не крадат, просто нямат, затова си вземат.... Манталитета на цялата нация е сбъркан вече! Сега се очаква охранителите да са лошите, вместо да дадат някой чувал с пари на момчето, те стреляли по него.