71

защо

преди 8 години

Та така, Първо - да подпомогнем индустрията /да си купим блиндирани врати, стоманени решетки за прозорци,тавани, мазета и т.н./Второ - да подпомогнем охранителните фирми/да наемем някоя да ни охранява/Трето - да подпомогнем здравеопазването /който е решил да влезе ще влезе/ като си платим лечението, ако останем живиЧетвърто - да напълним гушите на адвокатите/делото ще се точи поне 5 години/И накрая, можем да си изпием чашата "студена вода" любезно предоставена ни от закона...

70

Анонимен

преди 8 години

Тоя Борисов е по-прос и от адаша си. "Оръжието за лов си е за лов, а не за самозащита", каза експертът по сигурността.Абе тъпунгяс, ако ме напрадна, това означава ли, че не мога да се отбранявам с мотиката, защото тя е за копане. *** те у капацитета некадърен. И последният параграв го изобличава като ЛОБИСТ. РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА, ЗАЩО НИ ДОКАРВАТ НАСИЛСТВЕНО ДО ТЕЗИ ИЗВРАЩЕНИЯ, ЗА ДА ИМ СТАНЕМ АБОНАТИ НА ОХРАНИТЕЛНИТЕ ФИРМИ. ПОЛИ ПАНТЕВСКА ИСТОРИЯ. ХХТПЮЮЮЮ, ЧЕ НЕ МОГА ТИ СЕ ИЗХРАЧА ОТГОРЕ

69

До Анонимен 46

преди 8 години

И ти си хибридче между мама и тейко ти, зер не си се пръкнал чрез пъпкуване! Не тичай веднга в Русия (ПИШЕ СЕ С ГЛАВНА БУКВА!). В различните страни закодателството е различно. Какви ножове се продават там, можеш да провериш в техните търговски сайтове или да видиш в "Охота и рыбалка" по ТВ1. Описания на ножовете-шедьоври можеш да намериш и за Златоуст, и за Кизляр. Почти във всеки селски дом има ловна пушка. Русия е 1 между купувачите на Benelli, Sako, Remington. ORSIS T5000 e само на техния па

68

BG

преди 8 години

Колко хитро въпросния експерт пробутва рекета на охранителните фирми !!! За това не се легализира носенето на огнестрелно оръжие - да има работа за мутрите Закона си е закон - ако някой влезе в дома ми - куршум в главата и толкоз ! Да не е влизал, никой не го е канил !

67

Bond

преди 8 години

Ако се отвори вратата с шперц какво е тогава? Случайно проникване или доброволна покана?К'ъв е тоя oлигoфрен, бе?

66

Анонимен

преди 8 години

"Гражданите трябва да направят всичко възможно да укрепят домовете си с железни решетки на прозорците и по-сигурна врата, смята експертът." - искам да попитам този г-н Борисов дали е нормален у дали така правят хората в нормалните европейски държави. силно се съмнявам този "съветник" да има железа по прозорците си...

65

Гражданин

преди 8 години

Не желаем и НЕ Е редно да се чувстваме в собсвените си домове като в затвор.Не желаем решетки и блиндирани врати.Искаме норамален живот.Който влезе в твоя свят, трябва или да спазва правилата, или да гние.

64

анонимен

преди 8 години

свобода за фермерите защитават частна собственосткой каквото е търсил го е намерил

63

АTAKICT

преди 8 години

КОИТО Е ХОДИЛ В ИЗРАЕЛ Е ВИДЯЛ 1--МЕТРОВА ОГРАДА КОЯТО РАЗДЕЛЯ ИМОТ ОТ ИМОТА К НО КРАЖБИТЕ СА НУЛЕВИ КАК ЛИ СА ГО ПОСТИГНАЛИ А

62

Dinosaurus

преди 8 години

Да ти умрем на експертизата, експерте! "Сложете си решетки, бронирани врати с код, укрепете се като в древна крепост, посрещнете мародерите с благи думи и блага ракия, изчакайте мирно да ви ограбят и набият и кротко съобщете на органите на реда..." Щото бандитите са добри момчета, то им е за първи път, те се самозащитават, те са случайно у вас, те са социално слаби, горките, те са емоционално нестабилни, плашат се и затова ходят в комплект поне по двама по 110 кила парчето...

61

Анонимен

преди 8 години

Нали и охранителните фирми трябва от нещо да живеят.А и бизнеса с решетки и врати нещо напоследък е закъсал.

60

Анонимен

преди 8 години

Да видя дали,разбрах експерта.Като има крадец , трябва да го поканя на кафе и най учтиво да го помоля да изчакаме полицията два часа, да видим кои е прав и кои е крив, и да не му давам да ме умъртви през тези два часа ,без да имам право да отвръщам на ударите през това време.Или да му кажа пич би ли счупил прозореца,за да имам и аз някакви права да се защитавам.

59

Анонимен

преди 8 години

Ами дай тогава да построим около всяка българска къща крепостна стена висока 5-6 метра с бойни кули на всяко кюше ,,а в двора да пуснем 4-5 питбула ...За какво ни е тая полиция тогава ,бе експерте ??? И как така КОларов и неговия роднина са превишили правомощията си ?.Значи тоя ще краде и Г.Коларов да го черпи с ракийка ли ?! Браво на Коларов ,само така ,като няма полиция,правосъдие и държава .

58

Коста

преди 8 години

"Експертът" да си яде ушите! След "сигнализиране на компетентните органи" хората остават без имуществото си и в най-добрия случай с един гол протокол и последваща опасност да бъдат пребити от тези,срещу които е отправена жалбата им.

57

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

До 5985Ха-ха, че нали тогава мицифайките и цялата юристка пасмина ще останат без пари, защото няма да има рушвети, а умрял рушвет не дава.

56

Анонимен

преди 8 години

"Експерта" само кални бани не е препоръчал. От такива "експерти" сме на това дередже.

55

Ммм

преди 8 години

Дано "експерта" си направи труда да прочете коментарите !!! Аз на негово място бих емигрирал в някое затънтено селце и никога повече не бих се показвал пред хора ! Или да се самосезира лудницата на 4-ти километър и да го прибират по- бързичко тоя ненормалник. "професорееее",колко ягнища даде за дипломааа?

54

Анонимен

преди 8 години

Влязал ли ти е в къщата - трепеш го и после все му се намира решението. Въпросът е да оцелееш. Нито си го канил, нито си го молил да ти идва на гости. Влязъл е за нещо, намерил го е.

53

5985

преди 8 години

Съгласно Конституцията , частната собственост е неприкосновена. Не така обаче смята независимия български съд. Тоест не може. Едно колективно дело в Европейския съд по правата на човека и това спокойно може да се вкара в НК - Собственика на имот или движима вещ има право да го/я опазва ,както намери за добре и с каквото намери, без да носи наказателна отговорност.

52

Анонимен

преди 8 години

ВЪОБЩЕ НЕ БИВА ДА СЕ СЛУШАТ БРЪТВЕЖИТЕ НА ПОДОБНИ ПАПАГАЛИ, НАПРАВО СТРЕЛЯЙТЕ И ПОСЛЕ КОПАЙТЕ, ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ РАЗПРАВИИ И НЕПРИЯТНОСТИ.