13

Ханко

преди 8 години

..да например между другото може да се спомене , че бяхме девет милиона и то нормално демографски и етно структурирани , безплатно образовани и здравноопазвани , относителна социална справедливост и дори имахме армия , а на всичкото отгоре мястото на вожда и неговия преторианец беше в правилно структурирано..

12

Л

преди 8 години

"Недопустимо е мирогледът на хората, които ще управляват утре, да се формира в неведение за тоталитарните режими"Прав е човекът, хората които управляват днес и тези които ще ни управляват утре, не са прочели повече от учебниците по история в училище, а за допълнителна литература и университети не са и чували!!!Зле си, Методи! Ходи се застреляй!!! И не забравяй да си вземеш другарче или две...

11

Анонимен

преди 8 години

Индивидът от снимката е характерен с това , че обикаля от партия в партия и от телевизия в теливизия , както цветарка от заведение в заведение !

10

ами

преди 8 години

Тогава да караме отзад напред-да започнем от сегашния тоталитарен режим.При предишния тоталитаризъм поне хората не ровеха по кофите за ***,деца не умираха от глад,хора не се самоубиваха през ден.....

9

Анонимен

преди 8 години

Режима на Боци *** нема ли да се изучава?

8

Анонимен

преди 8 години

В българия все още върлува комунизма какво да го учат те живеят в комунизам изобщо тва племе кво то и да учи все е лъжа

7

Александър Стамболий

преди 8 години

А за фашисткият режим от 1923 до 1944 год. няма ли да се пише?

6

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се изучава и друг аспект на тоталитарния комунистически режим - как висшите комунисти, любовниците им и децата им станаха ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ !ЛУСТРАЦИЯ ВЕДНАГА !

5

...

преди 8 години

Трябва да се учим от грешките си за да не ги допуснем пак!

4

Shark

преди 8 години

изключително наложително е да започне изучаването на тоталитарните режими, за да се формират "правилните ценности при децата"- аха, значи пак ще ни учат те кое е правилно и кое не, т.е. тяхното е правилно, или "Всяка линия успоредна на партийната линия е права". Тоталитарните режими не са си отишли, кво ще учат.

3

Анонимен

преди 8 години

Нали за да почнат да учат за престъпленията на на комунизма, трябва да започнат да изучават сегашната власт и "биснесмени"Е как да стане това?!?!?

2

Анонимен

преди 8 години

комунизма е престъпление какво да го учат

1

Анонимен

преди 8 години

Няма разлика между комунисти и фашисти!