100

антитюрк

преди 8 години

Ердоган е необразован и глуповат мъж, типичен представител на западнала Турция. В очите му се чете страх, дори когато се напъва да изглежда безкомпромисен. Слаба турска черта. Кюрдите са смели мъже и тяхното време е дошло. Турция е на прага да се прости с политическите си шикалкавения и да се остави в твърдата ръка на Кюрдистан - нейното бъдеще...

99

Ivanco

преди 8 години

Ey ce prosta mutra ima , govedarska takava .

98

Анонимен

преди 8 години

Българския народ е с Вас Лавров само Боко ,Плевнелиев, Местани Доган не са с вас те са против вас

97

Анонимен

преди 8 години

Лавров, нямате много време за губене...мужика прави рейтинга, ама и той го сваля...след по-малко от две години се навършват 100 години от Великата октомврийска революция !

96

Анонимен

преди 8 години

ах калинка калинка калинка мая удри турчулятаа Цариград е български да живей Росии а ние ще удариме Местан с дряновицата

95

Анонимен

преди 8 години

страхливи руски с-в-и-н-етолкоз ви беше целия бабаитлък като получите по мордата давате назад

94

Анонимен

преди 8 години

Няма ли на руснаците най-после да им писне и да свалят тия мракобесници????

93

антитюрк

преди 8 години

Идва времето! Цариград отново ще е наш! Слава России!Да живее ПКК!

92

whiz

преди 8 години

на каква ли история ви учат не знам но поне вече имате интернет даже във юики то ги има някои неща1676-16811710-17111735-17391853-1856започнете от тия гоодини примерно,после и др примери ще ви дам с подробности..не означава ,че отричам това ,че имат малко превъжодство но не е съвсем така както са ви разказвали :)

91

Анонимен

преди 8 години

Лавров е твърде висока топка за местните керкеноиди. Направо е космос! Затова бегайте да четете здравни сайтове, вместо да разсъждавате за Лавров. Все едно, няма да разберете нищо! Там всичко се гледа 50 години напред.

90

Анонимен

преди 8 години

Обсебването с името на Асад доказва сатанистката омраза за изтриване на името му,което е запазена марка...естествено,че елиминирането му означава само едно-изтриване на Сирия от картата и разкъсването и от хиени на няколко враждебни едни на други части за да се пристъпи към Иран,Русия никога няма да остави Сирия следователно трета световна е на прага за "месианската" война за излизането на антихриста.

89

Анонимен

преди 8 години

Руските управници така сринаха международния авторитет на страната че вече никоя нормална държава не им вярва

88

555

преди 8 години

лавров лавров язък за пилотите. Ердоган снощи какво каза не ми пука от русия ха са прекосили един метър ха съм ги свалил. Така че да знаеш Турция не е Украйна. ти си умен човек и си на прав път като подвиваш опашка, защото Турция не се бъзика и границите и са свещени

87

Анонимен

преди 8 години

НАТО: Лавров, предайте се !

86

Осман

преди 8 години

Турция е най големия клиент на руски газ след Германия. Затова Русия побърза да заяви, че няма да бъдат спрени газовите доставки за Турция въпреки обтегнатите отношения. Но Турция също е зависима от руски газ. Вече по тамошните се коментира, че ако Русия врътне кранчето ще има колапс в производството на електроенергия точно през зимния сезон. Повечето електроцентрали в Турция са на газ. А газът е руски. А Путин има нужда от валута. Украйна не е изряден платец. Нещата са сложни.

85

Анонимен

преди 8 години

От Русия все лоши новини!

84

Анонимен

преди 8 години

Такава планирана провокация срещу Русия значи само едно ,съюзени сатанисти се опитват да предизвикат трета световна война защото само по този начин се надяват да премахнат Русия от пътя на антихриста.

83

Анонимен

преди 8 години

НАТО: Лавров, решението е джоба ви - Асад !

82

Анонимен

преди 8 години

от както са в сирия руснаците постоянно нарушават турската граница. имаше протести предупреждения викане на посланник, всичко. търпението на турция има граници. отстреляха им бараката и нека си направят изводи чии граници няма да зачитат

81

Анонимен

преди 8 години

Кремъл си жертва пилотите за да се прави на бертва