146

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 191А, бива шега, бива. Те на шега клаха народа, та реки от кръв течеха по българската земя. Пък после се шегуваха и викаха, че нашите помаци, т.е. българи били клали мъже и озлочестявали а после убивали моми. Та тя шегата е голема. Ама верно, няма шега, щом е застрашена доставката на евтиния петрол от ИДИЛ за синчагата на Ердоан, за да печели милиарди. Шега бе, Уили. Но тепърва ще има хумор и шега. Готви се за първия ред, *** гледай нещо кафяво да те не опръска...И виж "чедото" си..

145

Анонимен

преди 8 години

188 не коментирай неща, които мозъчето ти не разбира.

144

Анонимен

преди 8 години

Като знам руснаците колко мразят подлеците, се чудя защо още не са отговорили на провокацията.

143

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 188За мезе си ти, щото си толкова неграмотен и неинформиран, само пръска простотия със злобната си плюнка. Крадливата Украйна няма да купува от Русия, щото има да и дава над 3 милиарда и като просяк се криви, че няма пари, и нахално казва, че няма да плаща. Ба си "държавата". А сигурно САЩ са станали за мезе, когато виеатнамците с прашки сваляха всеки ден техните самолети в поредната сащарска "благородна"война. Ти злорадстваш на САЩ бе мухъл, няма да ти плащат вече!

142

anonimus

преди 8 години

Тоя вече се подиграва с руснаците. Чак пък не видели какъв е самолета, който е обозначен с руски знаци. Вече усеща, че е сгазил лука много яко и идва време за разплата.

141

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 182Глупости! Тя и България ти се иска да е турска земя, предател нещастен. Аре, вземай дисагите и марш към родината си в Диарбекир, безпросветни твари. Никога няма да станете цивилизовани същества, никога. Генът ви е такъв, да биете глава по 10 пъти на ден и да вирите зад.ници (що за уважителна поза при молитва) пак толкова. Пещерни обитатели. Жените ви ходят като палатки, слънце не виждат, вмирисали са се под чувалите дето сте им нахлузили на телата. Срам за човечеството, язва!

140

Анонимен

преди 8 години

Мравката настъпи мечката по мазола с извинението, ама преди това предупредила. Сега мечката ще гази наред.

139

Анонимен

преди 8 години

Късно е булка за китка !

138

ноно

преди 8 години

Късно е чадо.Размърда мечката.Приготви си вазелинче.

137

Анонимен

преди 8 години

Ердогане няма се плашиш Руските ракети изгарят всичко и няма време да боли

136

Анонимен

преди 8 години

От 60 г не бяха сваляли Руски самолет !Прав е *** зарежете случилото се с самолета ми то вие плюете на репутацията на Русия

135

ААААААААА

преди 8 години

ТАЯ С ШЛИФЕР И ЗАБРАДЕНА ,САМО РЪКАВИЧКИТЕ И ЛИПСВАТ КАТО НА ПИНГВИНИТЕ ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА

134

Анонимен

преди 8 години

Турция не иска ескалация на инцидента със сваления руски самолет !Няма не искам няма недей ще боли много ще боли само това мога да ви кажа

133

Анонимен

преди 8 години

Ставаи ставаи страна огромная за смертнеи бой !

132

боц

преди 8 години

Абе ЕрдуХане, над Сирия летят само руски, френски и американски самолети!И Ти много добре си знаел, че сваляш един от тях!!!По - малък скандал ли щеше да бъде, ако самолета беше френски или американски???МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ!!!

131

Анонимен

преди 8 години

Като бях войник ме набиха после ми се извиняват ама то бой и еб.. не се връща !

130

Анонимен

преди 8 години

Да бяха мислили Вчера като свалиха самолета Днес е късно вече

129

Поп Вечерко

преди 8 години

Късно е ,чадо...мандалото лопна !

128

Анонимен

преди 8 години

"Не искате", фесове, но убихте руското момче, зверове.Заради петрола, с който търгува сина ти, Ердюкяне, заради болницата на щерка ти, защитаваш дивия ислям, съюзяваш се с него, какъв европеец си ти? Лъжете като , че сте предупреждавали руснака. Хубаво ли ти е сега, спокоен ли си за здравето си, и за късмета на внуците си, като гледаш обезобразеното лице на руския летец, спокоен ли си, радостен ли си? Аллах да те накаже!! А руснаците, само два месеца да не идват в Турция, и ще опросеете!

127

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен30 милиона звучи по-добре пък е и истина