8

(-_-)

преди 8 години

Как не са се сетили толкова време да го спрат това кранче, пустите американци! Бре, и портфейла ще борят? Хубаво, че се сещат за тия неща навреме!

7

Анонимен

преди 8 години

Сирийската армия мина в настъпление и тъй като скоро ще си върнат добива на петрол, американците бързат да унищожат инсталациите! Факт!!!

6

Ali Kemal

преди 8 години

Po goliama glupost ne biah chelll,abe negroci via mislite che horata po sveta sa nekvi shmatkii i abdali,kvo ste likvidirali kva edna treta be ei kak se iadosvam samo na tia mishoci. Slava na Putin nai golemei v galaktikata

5

Патриот

преди 8 години

Тия вярват ли си сами ,та очакват нас да им се вържем,Единствената истинска съпротива срещу ИД/"умерена опозиция" е само и единствено Русия,Сирия,Иран,Хизбула и кюрдите това е всички други са спонсори и попечители на ислямисткия тероризъм,ПОНЯЛ ПИНДОС?

4

Анонимен

преди 8 години

Че какво по-ясно признание за това, че САЩ са били основни създатели и спонсори на ИД.......

3

Поп Грую

преди 8 години

Аха. Значи досега си течеше нормално от "кранчето". Нищо ново, нали има снимки на американски сенатори с тарторите на главорезите?Смееееххх!

2

Анонимен

преди 8 години

Спират кранчето и акатуват портфейла. Хехехе. След три години. Нека после некой седесарин да квич.и, че ИДИЛ не са рожба на САЩ.

1

агресор

преди 8 години

В най-скоро време ще завалят краварски железа от сирийското небе С 300 и С 400 са там ,а до колкото си спомням тях никой не ги е канил.