10

Анонимен

преди 8 години

Май май предсказанието на Ванга ще се сбъдне че когато България влезе в ЕС ще бъде една от причините той да се разпадне . И точно това става с "помощта" на България и Турция, имигрантите без проблеми стигат до където си поискат из ЕС . Турция ги прибира при себе си спасява ги от Гърците, след това ги праща към нас без никакви проблеми незнайно защо въпреки че не са Член на евро съюза минават БГ границата без затруднения получават БГ гражданство и от там по света.

9

Анонимен

преди 8 години

Кристалина Георгиева е виновна тя постави първият панел в Брюксел и то от Берлинската стена Така Европейският Евродепутат на излизне от Европарламента с Носталгия ще се сеща За добрите Стари Времена когато през Соцлагерът Пиле не можеше да Прехвръкне и Кокошките бяха Щастливи Но за сметка на това никога не е късно да си изгради нещо по голямо нещо като КИТАИЙСКАТА СТЕНА ДА КАЖЕМ

8

Анонимен

преди 8 години

Европа ще стане още по-силна!

7

Анонимен

преди 8 години

Мноого им се иска на руснаците да няма и ЕС и Шенген ама имат много здраве!

6

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Първо без Шенген и после без ЕС! Демек поставено е началото на края. Хахаха

5

Евгений Дайнов шаман

преди 8 години

Как бе капитализма смила всички и прави маргинали разни анти европейци. Холандци ,Белгийци ,какво са те пред силата на Шенгенската свобода да пътуваш и да докажеш като българските крадци на коли и проститутките ,че капитализма е най -жилавата система и строй .

4

Анонимен

преди 8 години

Тоз терорист е като дядо торбалан,обикаля държавите и плаши децата,хора искренно се забавлявам,очаквам утре немски цирк,а на бас че няма да го заловят щото момчето отдавна е убито

3

Анонимен

преди 8 години

След шенген идва и края на еврото и на ес,със един куршум три заека,браво на кукловодите.Абдислам или там какъвто е ако не са го светнали заслужава награда.

2

Анонимен

преди 8 години

Това е много тъпо да строш огради и затваряш граници. Нито едно , нито второ не помогне срещу терористи . Нека да купят памперси и чакат ))))))

1

IVAN40

преди 8 години

ve4e e kasnno MERKEL ZAGAZI