25

do 47

преди 8 години

Зрели решения взе Орбан за "имигрантите".Путин е зрял диктатор, който мачка всички , които му се опълчат.В нормалните общества този човек е аутсайдер, а в неразвитите и бедните, каквито са руското и българското той е герой.Лично мнение, не се сърди.

24

:))

преди 8 години

*** НАРОД---------------- КРАДЕН НАРОД! ПО ДЕТСКИ НАИВЕН НАРОД! ЧЕСТЕН НАРОД! ПОЧТЕН НАРОД! ЗАДУШАВАН НАРОД! КАСТРЕН НАРОД! ЛЪГАН НАРОД ! ПОДТИСКАН НАРОД! НЕМНИТЕЛЕН НАРОД! БЕЗ ВИНА, ВИНОВЕН НАРОД! ...пп. на кого е угодно? Плевньо и ББ са с поведение на послушни деца! Путин и Орбан са Зрели Личности! Кой обаче се прави на родител, м?

23

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев е честен и достоен човек, просто се опълчи на триото ДПС,Атака и БСП и те го заляха с цялата помия на света и хиляди гнусни опорни точки - офшорки, бил гей, бил женчо...Троловете на кутев и волен също помогнаха.Пеевските медии го разкостиха.Покрай протестите срещу орешарски и пеевски пролича колко нагла и безскрупулна е турско-руската коалиция БСП-ДПС-атака.Добре, че се изпокараха пеев и мустака, иначе още щяха да ни управляватБраво г-н Президент, нормалните хора вярват във Вас.

22

Анонимен

преди 8 години

Тест за интелигентност на форума на днес.бг.+ искаме връщането на комунизма със всичките му "благинки" (волен е пич, нищо, че слугува на Русия и ДПС и предаде България) - искаме да сме част от ЕС и да поемем реален курс на запад с реформи във всички сфери и промяна на мисленто и манталитета (по-малко крадене, тарикатлък, чалга и селяния, повече работа и частна предприемаческа инициатива )П.С. очаквам

21

svetlio

преди 8 години

Народе,не прави грешката да гласуваш с ДА на референдума!Правят легален опит да направят тотално купуване на изборите.Представете си само тартора ром с картите от махлата,какво гласуване ще става.Нямаше да бъде проблем ако ромите бяха 5% от населението,нямаше да повлияе на вота.Но при 50% роми/платен фот/ представете си колко от значение ще е Wашия глас!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Референдум? За риба съм със сигурност, до тука беше с гласуването. На гнусните ви лъжи няма вече кой да повярва.

19

pitbull

преди 8 години

Islam referendum za ES; NATO I marica 1 I 2-kam logo da se obarna ?

18

pitbull

преди 8 години

chasovnika tiktaka- tik-tak. Sled Edna godinka nqma I da si spomni6 za referendumi- te.sa za demokrati4ni darjavi ' a ne zaprezidentki na konci!!!

17

М, да ...

преди 8 години

(Пари/Средства) Хвърлени На Вятър! ;Безумно харчене! ; Безразсъдно действие/управление / на средствата, финансите в Бг/; Прищевки и Лигавщини /на разглезени незрели същества/! Обедняване! Излишно Разпиляване!; Поредната простотия / на правителството на БГ/! Инвестиция не е! ....пп. народа няма какво да яде, но ще плащаме лукса да си правим референдум - уж да проучваме какво е общественото мнението! Дори не е съвсем разход, а източване на хазната!

16

некой си

преди 8 години

Искам референдум за НАТО,ЕС,Южен поток и АЕЦ Белене.Защо нямяше и референдум за спиране на трети и четвърти блок на Козлодуй.Прави си нашия някакви безмислени референдуми.Нали така "г-н" Плевнелиев.

15

Анонимен

преди 8 години

Като имаше референдум за АЕЦ Белене някой взе ли под внимание вота на гражданите? Сега искат да затрият и АЕЦ Козлодуй на пук на хорското мнение за енергетиката! Е за какво тогава да гласуваме след като нашия глас не означава НИЩО?

14

некой си

преди 8 години

ето ти и моите две думи:ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК.

13

Анонимен

преди 8 години

ne vi li stana qsno che naroda ili povecheto hora vi mraziat ....

12

Илко

преди 8 години

Наслушахме се на толерасти!

11

две нули

преди 8 години

Казвам две думи: Нулев президент!

10

Илко

преди 8 години

Не знам за какво е референдумът , но щом е от тоя Шут , твърдо НЕТ !

9

Анонимен

преди 8 години

Такъв референдум не съм си поръчвал!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Г Плевнелиев,е математик.Не разбира от политика.Историята също не познава .Всяка година,чества лъжата.За българите лъжата е велик ден - празнуват байрам.Много истини крият Кой път е верния ,честния.Лъжата води до мошеника.

7

Илко

преди 8 години

Шут!

6

диди

преди 8 години

Твърдо НЕ!