259

Анонимен

преди 8 години

Другарю лавров това че сте си напазарували разни както обичате да казвате вие милиционерите ,елементи незначително че можете да купите целия . Български народ . Мене ме срам че моята родина беше колония на ссср почи половин век . Вашите другари тук като гошо мастиката луканов ,жан ,станишев ,овчаров и редица така наречени бизнесмени достатъчно поразии нанесоха на . България . Би трябвало вас да ви е срам

258

Анонимен

преди 8 години

ДО ОТ ЮАРАМА ТИ ВЕЧЕ СИ НА МАЙНАТА СИ . ДА НЕ БИ ПРИ СЕБЕ СИ ГИ КАНИЩ? ХАХАХАХА

257

ттт

преди 8 години

руските енергийни проекти - корупционни, американските - също. България е арена на геополитически борби между щатите и русия и за целта се въвличат зависими, прости и изцапани хора - станишев, орешарски, боко бастуна. как пък нямаме една про-еврпейска партия, как все русофили и американофили и ни един българофил про-европеец..

256

Българин

преди 8 години

И мене ме е срам от такива политици! Такова подмазвачесвто пред САЩ и лицемерие пред българския народ! Но това сме си заслужили, ние неблагодарните. Не си помним историята, нито културата.

255

от ЮАР

преди 8 години

Бесни са руснаците, понеже Балканите им се изплъзват. Ами другарю Лавров, ние сме европейска държава. Нямаме нищо общо с Русия и нищо не ви дължим. Айде вървете на майната си! Нямаме нужда от тъпите ви съвети!

254

Анонимен

преди 8 години

До лавро лавро...от вас само една тема: дай газ без пари дай, газ без пари и ништо.......

253

предателство

преди 8 години

До АнгелЛоялноста, няма нищо общо с проджабата на интереси особено пък държавни !

252

лавро лавро...

преди 8 години

БОМБЕТЕ там Сирия и си водете преговори с Ердоган не се занимавайте с нас... че ми писна от лицемери когато пуснете газ на цената на която я продавате на смотаните шваби тогава ми говори дотогава се скрий някъде мижетурка такава..

251

Анонимен

преди 8 години

БОРИСОВ НАЙ-ДОБРЕ МОЖЕ САМО ЛЕНТИЧКИ ПО МАГИСТРАЛИТЕ ДА РЕЖЕ...ГОСПОД МУ Е ПРАТИЛ ЕДИН СИГНАЛ ЧЕ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ГОСПОДА И НАРОДА СИ АМИ ТОЙ НЕ ГО Е РАЗБРАЛ(КОГАТО ПРОБЛЕМ СЪС САМОЛЕТА Е ИМАЛ).

250

ме

преди 8 години

"Нека заедно да сме едно цяло" Хахахахаха. Честно не бях чела тазгодишните кретенизми на ББ в САЩ, но той пак е надминал себе си. С кой си едно цяло, бе тиквооо?! Нито си едно цяло със САЩ, нито с ЕС, нито с Русия, нито с никой. Ти (би трябвало да) си едно цяло ЕДИНСТВЕНО И САМО с българския народ и българските интереси. Но разбира се това не се говори пред "Съюза" независимо кой точно съюз е тоя път. Бяхме и си останахме жалки продажници, без никаква гордост и никакво понятие за дипломация.

249

Анонимен

преди 8 години

ВАНГА "НЕ ВЕРВУЙТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ КЕ ВИ ИЗЛЪЖАТ" КОЙТО Е ПОВЯРВАЛ ДА СИ НОСИ ПОСЛЕ ОТГОВОРНОСТТА СИ...БЪДЕЩЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ .

248

Анонимен

преди 8 години

Може да е една книга /тази дето е прочел през живота си/, но е Винету I том.

247

Анонимен

преди 8 години

Този премиер е срам за Българският народ , това ли ние потенциалът след като МИнистър председателят ние един пазвантин.....речник на мутра, държание на мутра , една книга прочел през живота си ........ако това е премиер здраве му кажи

246

художника

преди 8 години

Какво е казал Борисов, как го е разтълкувал Лавров въобще не ме интересува.Интересува ме България да е добре. Ние сме като хлапе между двама батковци, които се карат непрекъснато и когато единия батко ти взима стотинките /най- скъпия газ в ЕU, АЕЦ който от години смуче от джоба ни, Южен поток- също/ Баткото, който 45г. ме задължаваше да карам само неговите колелета, да си купувам само неговите телевизори и играчки, като танкове, самолети, АК и др. тогава отиваш при другия Батко. Така мисля аз!

245

клоун

преди 8 години

Какво се очаква от преииер пигагас?

244

Анонимен

преди 8 години

А другаря лавров би трябвало да го е срам от техния другар сидеров . Ама едва ли би св застрашил те нас никога не са ни имали за народ

243

Анонимен

преди 8 години

Г-н Лавров , сам си дайте сметка ,що за народ е това след като Министър председател му е бивш бодигард, човек който гледа на позицията си като на софра да има да се наяде и толкова, човек който иска младите хора на България да стават овчари , човек който нарича народа си лош материял и тн и тн

242

както винаги

преди 8 години

както винаги ТАСС /телеграфна агенция на съветския съюз/ лъже! Ето и лъжливия цитат, който е дописан от нея:"С изумление прочетох цитат от изказване на премиера на България Бойко Борисов, който е заявил, че България се е отказала от осъществяването на енергийни проекти с Русия, включително "Южен поток" в интерес на САЩ", каза Лавров. Ако Лавров чете само ТАСС може някъде да си изкара боя!

241

Анонимен

преди 8 години

Бойко си говори там в София с американците,но тук в Търговище ще трябва да учим турски език защото вече ни задължават да го знаем ,пак в полза на американската демокрация.

240

до"до 386"

преди 8 години

Ничии интереси не защитавам.Аз своите собствени не мога ,а камо ли нечии други.Българските политици трябва да овладеят и развият качествата си на политици.Да изучат механизмите на голямата политика,за да заеме България достойно място в демократичния свят.Едва ли това е лек и бърз процес.А и" затрогващата" ни дружба с бившия СССР доста ни спъва по този трънлив път.