11

Анонимен

преди 8 години

Както е тръгнало това измислено правосъдие, да не изкарат накрая, че момичето е виновно и трябва да заплати по 5000 лева на шофьорите...

10

батка

преди 8 години

требваше бащата да го думне със 13 нули в коремчето и да го пусне после да си оди по живо-здраво у дома

9

Анонимен

преди 8 години

не знам защо се коментира националност? щом е извършил такова нарушение грък, българин турчин трябав да има съответното наказание?От статията илиза, че ако беше американец наказанието щтрябав да е по-леко.

8

Анонимен

преди 8 години

А гърка добре ли е, да не е изкълчил нещо? ако не сме сигурни предлагам да му направят една аутопсия все пак? Там най-добре се вижда всичко.

7

anonimuous

преди 8 години

гърк? гъркът? Вие сериозно ли?

6

онбашията

преди 8 години

присъдата е намалена, защото телесната повреда е била окачествена като средна, а закона толкова дава за средна телесна повреда. на ви сега един правов и цивилизован ред маймунки, още ли искате да сме бяла държава?

5

Анонимен

преди 8 години

Но и медицинската експертиза на нашите вещи медици за състоянието на момичето е на висота: "средна телесна повреда". БЕЗ КОМЕНТАР !

4

ХХХ

преди 8 години

Гърчуляка е директно за затвора ! Каква условна че и я отменили .......подигравате се с Българската нация ! *** ....тази държава вече ..нямам думи ! Ходят да съдят политици къде се скарали с еди кой си еди къде си ? Опазил ни господ от правосъдие !

3

:(

преди 8 години

В Боколенд можеш да газих хора, да убиваш и да си правиш каквото си искаш. Трябва да имаш пари да платиш, това е единственото условие. В Боколенд да извършиш престъпление не е проблем, а разход.

2

Анонимен

преди 8 години

Еми платил си е на съда колкото трябва... нашият съд е световноизвестен с ценоразписа на услугите които предлага.

1

Анонимен

преди 8 години

От византиец... Благодаря и Извинявай не очаквайте!