46

Анонимен

преди 8 години

До мда-а А ти откога ползваш тази агенцията знаеш всичко за нея?Или важни са опорните точки. С тях не ти се налага да мислиш.

45

Анонимен

преди 8 години

Забравили са да снимат "бежанците" на женския пазар как обясняват къде са паднали ракетите.хохохо

44

Анонимен

преди 8 години

Страхотно видео.Те сега ми стана ясно откъде Си Ен Ен са получили новината. От първите кадри на видеото.

43

Цитат по темата

преди 8 години

"Преди избори, по време на война и след лов се лъже най-много."Ото Фон Бисмарк - канцлер на Пруската империя

42

Анонимен

преди 8 години

Държавния департамент не знае,CNN,знае,браво,брависимо,абе ние канарчета ли сме!?!

41

Смях през сълзи

преди 8 години

Скоро в едно известно ТВ-шоу един военен коментатор си направи следната много поучителна шега. На въпрос какво се случва след американска военна намеса в конфликтна точка на света и какво се случва след руска военна намеса. Отговорът беше, че след американска военна намеса остава лоялно и удобно на САЩ "демократично" правителство, а след руска военна намеса ... не остава нищо.

40

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа, да.. голям смях. Рекламират пред колхозниците в раша, че войната им излиза почти без пари, защото ползват снаряди с изтекъл срок на годност! Толкова много не им пука, а отсреща получават само похвали и ръкопляскания колко са хитри и находчиви.Е, с подобно мислене няма какво да се чудим на непрекъснатите им провали в икономика, военно дело, иновации и къде ли още не?!!Да живей ***, най-великия и успешен агент на ЦРУ за всички времена!!!

39

Анонимен

преди 8 години

Ползвайки снаряди с изтекъл срок на годност, руснаците само рискуват живота и здравето на своите войници и поданиците на приемащите ги страни.Няма нищо странно във фактите, които напоследък се изнасят за паднали преждевременно ракети, за взривени в силозите за изстрелване заряди, за паднали самолети и неуспешна стрелба от кораби.Пари за патрони нямат, тръгнали война да водят.Както добре знаем, най-силното руско оръжие (по тяхно мнение) са лъжите и демагогията.

38

мда-а

преди 8 години

До Анонимен: Агенция ФАРС е много сериозна медия. А и половината Техеран да падне след руски ракетни удари иранците пак ще отричат и ще пазят рашъните, защото са си приятели по линия на Хизбулла.

37

Анонимен

преди 8 години

Типично американско мислене, няма нужда суверена да казва, важно е ние какво мислим. Американска демокрация в действие. Хвала.

36

въй

преди 8 години

Тука явно е пълно с руски военни експерти, които хора знаят кога, как, къде и по какво са изстреляни ракетите. Както знаем в русия всичксо е "по план", ракетите може дори да паднат в Австралия, но така е трябвало да бъде. Всичко друго е секретна информация.

35

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНяма нужда иранците нищо да потвърждават, достатъчно красноречиво е, че кремъл отрича.Това си е чисто признание.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14Та кога казваш че иранците са потвърдили падане то на ракетите? Щото такава нещо никъде не намерих да прочета.Нещо много сте зле с опорните точки.

33

Анонимен

преди 8 години

Си Ен Ен както обикновенно съобщи нещо което не може да подвърди,това обаче не пречи да е новина. Много странно?

32

Анонимен

преди 8 години

Освен алкохолизираните фенове на б-атака и ежедневно оредяващите на бсп няма други балъци, които все още да вярват на 'Гаварит масква'. Всички им духаме супата вече 70 години и сме прекалено наясно с тяхната лъжлива природа.

31

Илко

преди 8 години

Нормален човек може ли да вярва на ФАЩ и СНН ?

30

Анонимен

преди 8 години

"Министерството на отбраната на Иран опроверга съобщенията на западни медии, че четири от 26-те крилати ракети, изстреляни от кораби на руския Каспийски флот по обекти на терористичната групировка "Ислямска държава" в Сирия, са паднали на иранска територия", съобщи агенция Фарс

29

Анонимен

преди 8 години

Североазиатците отново напомнят за своята 'особена цивилизация' базирана на лъжата, кражбата и двуличието. Добре, че вече всички ги разкриха що за дебелооки лъжци са и никой не им вярва.

28

Ахаха

преди 8 години

Абе тия ракети с плодове и зеленчуци ли са били пълни, щот във видеото за таквиз работи се говори.

27

Анонимен

преди 8 години

Бах тея руснаци, ракетите им на чушки приличат! Затова ли няма клипче с ревящи мексиканчета? Май краварите не знаят как изглеждат ракетите...