32

Анонимен

преди 8 години

Трябва, Бойко. Ти си политик, трябва да получаваш не повече от средната заплата за страната и да живееш наравно с хората, за да си наясно какво им причиняваш. Даже е редно да ти се блокира използването на ВСИЧКИ активи и бизнееси до оттеглянето ти от политиката, тогава няма и възможност да имаш да гушкаш кинти от антибългарските организации за купуване на избори, медии и протестъри.А съдиите и сега получават малко- два пъти повече трябва да им се плаща и да се наказват със смърт за необективнос

31

Анонимен

преди 8 години

До дааа 46Не е важно какво си учил, а какво работиш и колко работа вършиш. Той работи Министър-председател и си върши перфектно работата!... неслучайно откакто е в политиката, само него избират.

30

Анонимен

преди 8 години

Премиерът убеден, че заплатите в съдебната система са високи. Да освен, че са прекалено високи, взимат си и бонуси, в малките общини пък има по 3-4 съдии и още полкова прокурори, счетоводителки, операторки, деловодителки, счетоводство, касиерки и пр. служители също с добри заплатки. По колко дело имат знае ли премиерът?

29

Анонимен

преди 8 години

Представителят на олигарсите Живкови във властта май е пропуснал доходите си от Ипон и БРИБ? А нали в името на тези доходи читави банки се сдобиват с квестори докарващи ги до фалит и мутри от конкурентни охранителни фирми загиват в схватка с ръководената от Осветеният Буда полиция?

28

никио

преди 8 години

АМА ТЕ ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ В ОЧИТЕ А ТИ СИ ДРЕМЕШ КАТО ПУЕК В ЗООПАРК

27

дааа

преди 8 години

Пожарникарят Борисов не може да взима колкото магистрат, защото последният е учил право - образование по-високо от Пожарната. Защо шефът на БНБ може да взима 18 хиляди? Защо компютърен специалист може да взима над 5-6 хиляди, като не му харесва заплатата на Бойко - да напуска и да се върне да се занимава с борчески бизнес. Питам се как Боцето е спестил милиончета за имотите си и за хотелите си? От каква заплата? Лека вечер и мислете при гласуването?

26

Анонимен

преди 8 години

Те всяка година казват, че тези пари идвали от икономии. Много интересно как винаги има възможност за икономии. От какво ли спестяват, че винаги има гигантски бонуси? Това важи и за всички останали държавни служутели на хранилката. Тези бонуси трябва да бъдат забранени със закон и който е взел бонус да се уволнява.

25

Анонимен

преди 8 години

MAGISTRATITE SA SMVOL NA ZAKONA,A BOIKO ZIAL GIVOT E PRESTAPVAL ZAKONA.

24

Анонимен

преди 8 години

Редовно имам контакти със съдебната система. В нея с малки изключения простотията е пълна. За корупция не говоря. И тези заплати им са много високи.

23

Къци Колелото

преди 8 години

Боце , никой не може и няма право да взима повече от теб. Ти си по-по-най.

22

Анонимен

преди 8 години

Всички говорят за магистрати и политици, а никой не споменава даскалите...вече се наложи срещу държавна програма да се набират такива...че кой е луд за 450 лв.чиста заплата да си къса нервите с невъзпитани гамени! За това в университетите се налага допълнителна образователна система на студентите, защото са неграмотни.....Заслужаваме си управниците като Боко.

21

не

преди 8 години

Разбира се,че не трябва.Ти си единствен.чупиш всички рекорди по тъпота.-

20

Анонимен

преди 8 години

Ех, все някой да не е пред него.Няма страшно, тикво. Твоята официална заплата+"неофициалната" никой премиер в ЕС не може да надмине.

Всички трябва да взимат повече от един *** мутрафон! Да живее меритокрацията! Да живее революцията!

18

Анонимен

преди 8 години

Da, trqbva da vzimat razbirasa! Nali ako zaplatite im sa visoki, shte rabotqt ot sarce!

17

Анонимен

преди 8 години

NE POLIZAYAT NE MRAZI NIKOGO--POISKAL E PO-GOLIAM PODKUP-OTKAZANO MU E I DAVA VODACA NA SADA.

16

фермер

преди 8 години

Б.Х.

15

Анонимен

преди 8 години

Никакво увеличение, даже и тези сегсшните трябва да ги орежат на половина.

14

Анонимен

преди 8 години

Щастлив съм, че не съм на висок пост на държавна служба. Защото имам морал. Защото не бих могъл да свикна с мисълта, че работя така, както и останалите 2-3 милиона, но точа държавния бюджет за заплата колкото заплатите на 10 простосмъртни плюс облаги на стойност заплатите на още 10 такива, докато в същото време мизерия цари навсякъде, защото същата държава няма пари...и колко хора с мизерни пенсии и заплати под половината официална средна заплата...

13

до 21

преди 8 години

Къде е това " по света" ?.