5

vesko02

преди 8 години

Пробват ситуацията ,хората са разсеяни,като намалеят приходите сами ще върнат нещата ,пък на българина все по малко и по малко започва да му пука за каквото и да било

4

кукловод

преди 8 години

ПАК НАСТРОЙВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТОЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. ПОЛИЦИЯТА РАБОТИ ЗА МАФИОТСКИТЕ ФИРМИ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ. РАЗБИРАМ АКО ПАРИТЕ ВЛИЗАХА ПРЯКО В ДЪРЖАВАТА А НЕ В ДЖОБА НА ЧАСТНИКА МАФИОТ. ЗАСТРАХОВКИТЕ СА ПРЕКАЛЕНО СКЪПИ НА ФОНА НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА

3

Анонимен

преди 8 години

До ЕлемагМасово съдилищата присъждат максимум 100 000 лева обезщетение при смърт от катастрофа. Това вдигане на лимита от уж 1 млн. на уж 10 млн. лева не е свързано с реалността и практиката, а е само повод и оправдание на поредното ни стригане.

2

Анонимен

преди 8 години

За 10 години активно шофиране и изминати над 100 000 километра имам само един акт - за липса на пожарогасител (бях го дал назаем на друг). Нямам нито едно ПТП. Но застраховката ми гражданска отговорност струва точно толкова, колкото струва и на хората с десетки актове и ПТП-та.

1

Елемаг

преди 8 години

Отбелязвам:Вече 8-*** година подред слушаме за добрите шофьори,за които ще има бонус.Реалността е друга!!Обезщетението от 1 милион ставало 10 милиона прага.Въпрос:Кога и кой застраховател е изплатил 1 милион обезщетение в България при катастрофа?