260

Край

преди 8 години

Обичам Русия и руския народ. Радвам се на възможностите на Путин. ОБАЧЕ почва да се наблюдава масово манияшко русофилство. Виждали сме го вече и резултатите ... Почвайте да обичайте да обичате себе си. В конфликтите на великите сили България трябва да извлича полза.

259

мюсюлманин

преди 8 години

Истинските мюсюлмани не подтикват за война държавите и не убиват.

258

******

преди 8 години

Българите от както се славянизираха,загубиха човечността си.

257

1

преди 8 години

Ако стане каквото и да е в която и да е християнска държава колко бежанци ще има в мюсюлмански държави? Почти няма да има - това е отговора.

256

Турчин 34

преди 8 години

"А колко кюрди избихте тази година?" Кюрдите са наши братя! Убиваме терористи.

255

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИЯ МОЖЕ да си прави каквото си иска .Имат много пари и много оръжие.

254

Турчин 34

преди 8 години

"Отделно кеш парички за тяхната издръжка от Европа." Носа ти как расте, да не си Пинокио? Приемете ги тогава, ваши да са парите.

253

Анонимен

преди 8 години

Путин избра най после правилния път.БОЙ,ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ.

252

Анонимен

преди 8 години

"Турция само тази година е спасила над 60 000 хора от Средиземно море."А колко кюрди избихте тази година? По суша, отделно ги принуждавате да емигрират към Европа.

251

Турчин 34

преди 8 години

Турция само тази година е спасила над 60 000 хора от Средиземно море.

250

Анонимен

преди 8 години

Турчин 34До кога Турция ще спира бежанците?Да отидат в България.------------------------------------------------------------------------ДОКОГА ТУРЦИЯ ЩЕ ОБИРА БЕЖАНЦИТЕ? Отделно кеш парички за тяхната издръжка от Европа. Хайде да не ми се правите на големи гяволи, прозрачни сте!

249

Турчин 34

преди 8 години

До кога Турция ще спира бежанците?Да отидат в България.

248

Василев

преди 8 години

Краен срок?Русия в Сирия, до като има изгода!!!

247

Анонимен

преди 8 години

414Много грешиш, чичо пич!Точно сега идва социализма, защото тези хора, налазили Европа, ще искат да се хранят, респективно- да работят.А социализмът не е лошо нещо, на Запад си го правят и напредват.Китай.Капитализмът дра с кървави нокти, за да не победи социализма навсякъде, но и американската "демокрация" няма да победи, защото и в теорията за комунизма се казва, че трябва да победи навсякъде.Никъде не пише, че демокрацията трябва да се налага насила и да бъде американска.

246

Анонимен

преди 8 години

НОВИНАСАЩ ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДИ- РУСИЯ НАНАСЯ ТОЧКОВИ УДАРИ САМО В МЕСТА КЪДЕТО СА СЪСРЕДОТОЧЕНИ ИД ТЕРОРИСТИ.АЛО МЕДИИТЕ ЩО НЕ ПУБЛИКУВАТЕ?

245

Василев

преди 8 години

Американският глава е отправил призив към ЕС, всички страни да се отнесат сериозно и да приемат сирийските бежанци!!!Нека бъдем добри и човеколюбци, нека бъдем християни и самаряни!!!Нека бъден за пример!!!

244

Анонимен

преди 8 години

до 406Израилитяните са вървели 40 години да стигнат през море от кръв и грабеж, докато завладеят по списък, поместен в Библията, кой какво ще получи и там, където са отишли, е имало някой, нали?Има история в Библията, която разказва, че при това брутално унищожение и грабеж над всички племена, едно племе се присламчило и се уговорило да не го пипат и т.н., защото било далеч.Оказало се после, че евреите са надхитрени от ливанците-съвсем близо. Значи и те са били там.

243

Анонимен

преди 8 години

Слава на Путин! Слава на Русия! Барак Хюсеин да спре да ги финансира а да си види фалиралата икономика с 17 трилиона дълг.Terroristite ot ISIS ..Направо в Германия да отиват ! Имат официална покана от другарката Меркел !!!...

242

Анонимен

преди 8 години

Хайде пак една статийка за изолацията на Русия в световен мащаб с коментари под нея за умиращите от глад впиянчени мужици...

241

Анонимен

преди 8 години

Една от измамите,които се готви на Сирия е временно обещание на Асад да си остане в негова малка част=падане на Сирия,както е отбелязано в плана на Одед Йинон,Според пионера на заповедта да се започне активно разпространение на ноахайдистките закони сред гоим за да се ускори излизането на антихриста"Дамаск е символа на арабския национализъм"следователно трябва да се разбие и израел да достигне до Дамаск.cross-currents/archives/2010/05/31/the-rebbe-and-the-general/