42

Анонимен

преди 8 години

Местан достатъчно ясно обясни, че пеенето на една песен на турски, не я омаловажава нито променя смисъла и значението и ...но комунистическите митове и легенди са още доминиращи в българското съзнание, особено в провинциятакомунистическите митове и легенди твърдят, че Турция е враг а Русия приятел и селяните вярват в това.Трябва да минат още доста години да оттече комунистическата помия, чак тогава имаме шанс

41

Анонимен

преди 8 години

VAPROSA E KOI ZAPLATI ZA TEZI GLUPAVI ,,NARODNI"IZPERCVANIA.

40

oт 11

преди 8 години

..... От незнание, беше сгрешила заглавието на песента: "Кой уби байрака". Вече е поправено ;)

39

Анонимен

преди 8 години

ABSOLUTNA LAGA IZMISLENA OT ZAARI STOYANOV I NEGOVITE AVERI.

38

Анонимен

преди 8 години

ABSOLUTNA LAGA--IZMISLIZA OT ZAHARI STOYANOV I BANDATA MU.

37

Анонимен

преди 8 години

До ДО 42Не, ти си в грешка. До 20 години най-много тази територия която сега се нарича само формално България ще се присъедини към Турция, и можеш да си сигурен че нещастните хора които сега живеят в мизерия на тази територия тогава ще живеят много по добре.

36

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 22ABSOLUTNA LAGA--NIAMA TAKOVA NESHTO--TOVA E SKALAPENA IZMISLIZA.

35

Анонимен

преди 8 години

Abe biyte se be kvo me interesuva,nqkoy e pql pesen za bayraka nqkoy im go vurnal kato peel za znameto,eto taka vi nasuskvat za da moje da se hvanete gusha za gusha i posle da doydat ya amerikanci ili rusnaci da vi razturvat tova li iskate

34

до 36

преди 8 години

Сигурен ли си, че НАТО не са окупурали територии на други. Какво да кажем за Ирак, Афганистан, Либия?

33

ДО 42

преди 8 години

В грешка си нещастнико.България никога няма да е част от Турция.А такива като теб са били най-омразни на Левски и Стамболов - наведени главици, евтини провокатори без българско самосъзнание...еничерин.

32

Анонимен

преди 8 години

И да пеете, и да не пеете, вече е свирено, големите са решили - България се присъединява към Турция до 20 години. Такава държава като Бъглария съществува само формално, това е заплаха за стабилността на НАТО в региона, няма никаква полза от бедна русофилска държава където утре могат да откажат да изтрелват ядрени ракети срещу Москва.

31

до 40

преди 8 години

тоя па...статията е за Панагюроще и възрожденски песни...ти пак за НАТО, обонго и вова думаш :)Къде ви е акъла бе хора и под статия за мишки пак едно и също пишете???

30

за малоумните

преди 8 години

България е окупирана от НАТО!

29

до 38

преди 8 години

Пичага ти си решил да продължиш с провокациите :) Кое му е великото на твоя ага, най много вас ви дерат...като феодални роби в Родопите да нижете тютюнец за Булгартабак.Новите роби май са турците.Ама не на нас българите, а на своите господари - заптиетата от сараите.

28

bashi bozuk

преди 8 години

VELIK SI MESTAN AGA

27

Анонимен

преди 8 години

Във фейса има клип на който във 1,24 минута се спуска НЛО а после скорострелно се издигна нагоре точно над събора

26

за невежите

преди 8 години

до DeГолняма прецедент до сега натовска държава да е окупирала територия от друга такава. Република Кипър никога не е била член на НАТО ....

25

Анонимен

преди 8 години

Децата на Райна Княгиня бяха съдени от комунистите и...сещате се.Срам за българските комунисти - българоубийци.Поклон пред панагюрци.

24

Анонимен

преди 8 години

Тоя път мисля ченгесарските провокативни номерца на Доган да не минават :)Браво на Панагюрци.Народе, масово към урните, нека да изринем доганя.За всички ще е добре да я няма тая партия - българи, турци, българомохамедани, всички ще сме една идея по богати и спокойни без крадливото ДПС.Само на пеевски ще му е гадно, ама той се наяде достатъчно

23

Анонимен

преди 8 години

Убили са го да не го обезглавят турските ислямисти