80

Анонимен

преди 8 години

А и не е необходимо да търсим друга планета, освен за любопитството ни, спокойно можем да се променим така, че да живеем смирено и балансирано на тази колкото си поискаме, малко по-мъдри и интелигентни ако бяхме, с по-високо ниво на съзнание над егото и страха, но засега начина ни на мислене е като на Хокинг, все едно сме неандерталци, вече сме мн по-умни, само трябва да се успокоим и балансираме, все едно учените от наса са някакви главорези, извънземните ще са мн развити, мъдри и интелигентни.

79

До хм

преди 8 години

Много си зле по физика. Това че не знаеш милиарди неща, не значи нищо. Вземи се поразрови и недей да говориш за физика, като си подочул туй онуй. Магнитно поле възниква при движение на заряди, ето защо има около проводник с ток. А сега се сети, като се върти ядрото дали има движение на заряди. Бе тук изобщо някакви хора си говорят празни приказки без да имат грам представа. Абсолютно грам представа си нямат.

78

Хм

преди 8 години

До do Хм 191Пиши в google снимки на земята от космоса (на който език искаш), разгледай ги! Колко от тях според теб са рисувани на компютър? Инсталирай си фотошоп, свали от сайта на Наса снимки на земята от луната направени по време на мисиите, поиграй си малко с HUE и Saturation, Свали снимки от Марс, прочети как да премахнеш червеникавия филтър пак с лесни настройки и виж снимката... според мен доста неща са фабрикация на НАСА и подобни е тая сфера!

77

до 192

преди 8 години

И пак е грешка! Миля означава "хиляда двойни стъпки"и се свързва с изминатото разстояние от един войник,който хиляда пъти е стъпил на земята с левия си крак при ходене.Точно това исках да кажа,че това не е константа за мярка на един човек.Ако вземем тази единица за вярна трябва едно дете,една жена и един мъж стъпвайки хиляда пъти с левия крак да изминат еднакво разстояние.

76

bagain

преди 8 години

До анонимен 136Може би знаеш със сигурност че ще доидат да ни завладяват,а не да наблюдават например! Предполагам познаваш ценностната им система и начина им на мислене. Е сподели де.

75

антиЕС

преди 8 години

по-добре осъзнайте БОЖИЕТО присъствие и не се занимавайте с глупостите на разни атеисти-богоборци,те вече получават своята награда

74

Хм

преди 8 години

До do Хм 191Не не няма да се разберем, забрави!

73

Анонимен

преди 8 години

Ами може и да са намерили начини да са си осигурили всичко което им е необходимо и просто да искат да ни помогнат и ние да го направим, и да ни научат да живеем мъдро, не всички са с нашият начин на мислене, споко :D Засега най-големият враг на човека си остава човека.

72

Хм

преди 8 години

До do Хм 187Грешката в случая е да приемаме теории и догатки за факти и почивайки на това да правим опити за нови догатки - стигаме до чисти глупости, като теория за големия взрив и черни дупки!

71

антиЕС

преди 8 години

БОГ да ми прости,но тоя е изчадие от АДА.Бъдете покорни на БОГ и нищо лошо няма да ни се случи.Покаяние ,смирение ,покорство,И не си пъхайте носовете там където не ни е дадено да знаем.Моля те ИСУСЕ,помогни на заблудените от дявола,да се обърнат към теб

70

Хм

преди 8 години

Не акцентирам върху факта има ли ядро или нещо друго! Само твърдя, че е грешно да се подава такава информация на младите, защото ако е грешна старта им се изкривява и не ги води до нищо ново а до борба за защитават вече наученото! Не знам дали се изразих ясно?

69

Хм

преди 8 години

До do ХмНе според мен днешната астрофизика, геология и космология по-скоро замазват допуснати грешни предположения в миналото описани, като теории и факти в учебниците отколкото реално да откриват и доказват истина за нещо!

68

до 175

преди 8 години

Прочетете как са създадени мерките ,като метър,километър.Ще се убедите,че това е грешна проекция.Един войник изминал еди си колко крачки и решил,че това е примерно 1км.Как го е решил никой не знае?Ако някой с големи крачки беше изминал същото разстояние,дали ще е пак 1км?

67

Хм

преди 8 години

До Анонимен 177Най-дълбоко в земната *** достигат руснаци - 12 км. мисля. Никой не е достигал до магма или ядро! Съществуването на ядрото е теория удобна да обясни някак си магнитното поле, което уж виждаш на компаса...

66

Хм

преди 8 години

До АнонименМагнитно поле се създава:1.Около проводник през който протича електричество.2.Електричество се индуцира в проводник движен в магнитно поле.Но никъде не пише - магнитно поле се създава само от въртене на метал около центъра си !

65

Georgi Georgiev

преди 8 години

Предполагам че никой не се съмнява във факта че Извънземен разум съществува. Единствената причина да се съмняваме че Извънземните ще ни посетят е разстоянията. Ако обаче предположим че Извънземни от различно на нашето пространство и време, успеят да минават свободно в различни измерения, то тогава разстоянията просто ги няма!

64

Анонимен

преди 8 години

Нека Стивън Хокинг да се уточни със себе си преди да се изказва.Дали мисли,че извънземните ще унищожат земята или си мисли,че има риск Земята да бъде унищожена от природни бедствия,които ще са резултат от безумното използване на ресурсите на Земята?Кое му се вижда нормално на Хокинг----извънземен РАЗУМ или човешко БЕЗУМИЕ!! Повече трябва да се страхуваме от безумието отколкото от разума!!

63

Хм

преди 8 години

До АнонименИ къде е казано че магнитно поле се генерира от разтопено желязо, което се върти?;)

62

мда

преди 8 години

До Номер 33"Нямат ли страх от Господ, не знам!"... само като прочета нещо подобно няма смисъл да чета другата част на коментара или коментарите на хората, които го подкрепят. Подобен род хора са били тези които са горели на кладата други хора по ред тривиални причини. По ме притесняват хората които имат познания и реално успорват теориите и авторитета на Хоконг. Не че не са прави (трудно е да се определи все пак е Теоретична физика...), но дано озъзнават че с "хейт" няма да помогнат много...

61

Партизанката

преди 8 години

Извънземни няма.Всички това са болни фантазии.И теорията на Дарвин,и теорията за Големия Взрив са такива смехории,не по-малко абсурдни от приказката за Адам и ***.Има само Бог.Все повече учени го осъзнаха и се обърнаха към религията.Ние сме единствената цивилизация,подобие на Господ,направени по "негов образ".За да се спаси света,съществува една-единствена алтернатива:Православието.Защото атеизмът така разяжда човечеството,като раков тумор.Друга истина не съществува.