24

до 26

преди 8 години

Нашите деца не се разхождат посред нощ в чужди ниви, за да крадат! Те спят по това време, защото през деня ходят на училище.

23

Наивен

преди 8 години

И какво от това че е с чисто криминално минало.....????

22

Анонимен

преди 8 години

Всеки пътен знак е прострелян , ако вашата кола е пред него и ....... стане белята ПАК ЛИ НЯМА НИКОЙ ДА Е ВИНОВЕН

21

Анонимен

преди 8 години

Немога да разбера защо всички подкрепяте стрелеца , утре може детето ви де се разхожда и някой да си пробва пушката

20

Анонимен

преди 8 години

До ХъмммНе намираш ли разлика между пушка и кола , аз намирам /едното е създадено да предвижва човека а другото да го убива/

19

Анонимен

преди 8 години

Изписаната в заглавието гаранция е 8 милиона :))) Старите ченчаджии викаха бон на 1000 лева. Съм явам се да ги събере...

18

Хъммм

преди 8 години

Чак за предумишлено убииство да го съдят !? то в такъв случай тезии дето се избиват по пътищата за какво ще ги съдят , нали и те преумишлено са си купили кола и докато я изпробват колко може - току сгазят някой

17

Dublin

преди 8 години

...електротехническа диагноза на леки автомобили...kO kazAA????

16

Bandit

преди 8 години

До редактора:8 000 лева и 8 000 бона са различни неща. За пример 8 бона = 8 000...

15

Анонимен

преди 8 години

До 12а нормално ли е да си изпробваш пушката в 2 часа през нощта ?

14

Анонимен

преди 8 години

Май оптиката е евтина китайска, гадния бракониер щом не е различил човек от животно.Не го защитавайте и не го изкарвайте жертва такива хора отдавна трябва да са осъдени, не безнаказано през ноща да обикалят нивите и да избиват дивеча.

13

Румбо

преди 8 години

Ха-ха!Рекордна гаранция,достойна за САЩ!Когато напишете нещо,после си го прочетете!А като не знаете значението на някоя дума-не я употребявайте,ставате смешно!А тия в нивата са ясни-като действия и произход.....Не са загуба за държавата,по-често да има такива случаи на отстрел на вреден дивеч!

12

Анонимен

преди 8 години

простотията на прокуратурата е пълна и поради тази причинастрелеца ако си вземедобърадвокат ще получи оправдателна присъда гарантирано. за умишлено убийство трябва дадокажеш че е искал да причини смърт, а стрелеца не е и предполагал четам има човек, което изключва умисъла за точно това престъпление, ама то като си си купил дипломата от югозападния университет и татко или чичо те е уредилна работа на държавна служба защо ти е да се ограмотяваш правно.

11

Gogo

преди 8 години

8000 лв или 8000 бона?!? Ех журналистчетата в желанието си да блеснете със гръмко заглавие пишете глупости !!! Ха-ха-ха

10

Анонимен

преди 8 години

Значи хората притежават земя, обработват я, цяла година се трудят и после тия двамата брали царевица през нощта?! Какви журналисти сте вие? И защо предумишлено, той откъде да знае, че там се краде?

9

Елемаг

преди 8 години

Защо пишете "БРАЛИ" царевица бере ли се в 1и половина през ноща?Илид а ви кажа как е по селата?През деня българите са на нивата да обработват, а вечерта "Арийците" берат и се смеят ,че на другия ден пак ще пият бира по обяд!!

8

Анонимен

преди 8 години

Не са брали царевица посред нощ, а са я крали! Между кражбата и брането има огромна разлика! Този закон трябва да се промени, всички с право на оръжие и ако някой влезе в частна собственост, притежателят стреля на месо, идва линейката, изнася го, и се приключва случаят. А сега, ако всички бяхме равни, щяха да регистрират човека и да го пуснат!

7

онбашията

преди 8 години

собственика на нивата да не се ослушва а да помогне с парите.

6

Валентин

преди 8 години

Стига с това бране. Нека наричаме нещата с истинските им имена и може да прокопсаме.

5

анонимен

преди 8 години

Те човека вместо да го наградят , че е застрелял един крадец , ще го съдят. Свършил е едновременно работата на полиция , прокуратура и съд и то само за 1 минута.