8

Анонимен

преди 8 години

Интересна държава сме ние. Нищо не е на мястото си. Нито един не е в профила си. Премиер пожарникар. Хабер си няма от право, финанси и икономика но се пъне да взима решения. Кметица - даскалица и то по Руски език. Все едно е на Марс. Цецко Честният който разби МВР то. Един час няма като джандарин. Фрости, Фрости до полуда. Като им свирнат от американското посолство и ще си счупят краката да тичат. Защото резнат ли ги и няма крадене, охрани, лукс, богаташки живот.

7

Анонимен

преди 8 години

Тази есен листопада ще се контролира. Листата ще се събират във въздуха за да не се налага да си носим аквалангите и плавниците. Преди ремонта колко есени и зими е валяло, много, но никога не е било такова наводнение на Цариградско. Като замръзне водата ще си караме кънки безплатно, за здравето на Юрданка. Да ни е жива и здрава. Оправи си положението за 5 поколения напред. Ние да му мислим. Да си я изберем отново за да я направим милиярдерка като Батко.

6

Чиновник

преди 8 години

Фандъкова с тези постоянни ремонти, само дразни хората в провинцията, защото те асфалт не ядат и пак ще гласуват за БСП и Волен.

5

Мукавей

преди 8 години

На народ, който е беден и горивата са му скъпи, не му пука какви са пътищата, защото не шофира. Вие, щом толкова много се вълнувате от състоянието на пътищата, значи нито сте бедни, нито горивата са ви скъпи.

4

Анонимен

преди 8 години

Даскалицата да вземе и си ходи на село. На нас не ни трябва Послушанка на Рапона а знаещ и можеш човек. Кажете ми, какви познания има по строителство и архитектура, по урбанизация и инфраструктура? Горката няма никакви. Като я гледате такава тихичка и смирена само тя и Рапона си знаят колко е откраднато и кой колко е прибрал от "качествените" ремонти. София си остава все така лошо организиран и прашен град. Като паднат първите силни дъждове ще видите качеството на извършеното. Ще плуваме с лодки

3

ъх

преди 8 години

Честито ! ! ! Другата година пак.

2

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, нека правят. Тук само жалки хейтърчета виждам!!! Едиственото ми несъгласие е с огромните срокове, който си дават и после говорят-пуснали предстрочно. Смешно.

1

Kmeta

преди 8 години

Пред изборни маниполации на гербавите грабители