37

Анонимен

преди 8 години

И все пак той беше прав!

36

Анонимен

преди 8 години

"С цялото ми уважение, но това напомня за газовите камери" С цялото ми уважение, но музеят Аушвиц е точно за да напомня за лагерът Аушвиц и за всичките жестокости и престъпления над жертвите на Третия райх. Да помнят хората и да не позволяват отново нещо подобно да се случва.

35

Анонимен

преди 8 години

Еми хайде сега *** да осъдят швабите за няколкостотин милиарда евро, че са им предизвикали лоши мисли.

34

Киро

преди 8 години

Чета за тези еврейски безобразия и се питам едно нещо, кои са по-големи наглеци, мюсулманите или евреите? Много труден отговор!

33

Супер Кеф

преди 8 години

Еврейска драма.УжасТ!Как може такова нещУ

32

До Великия Ястреб

преди 8 години

*** пиле с крива човка, много се палиш на тема холокост, геноцид! Не, турците не са устройвали геноцид над арменците! Съвсем не са клали в Хиос, Мисолонги, Батак, Перущица, Стара Загора, Грузия и ... на колко още места! Между другото, арменският геноцид от "обикновено клане" е станал такъв по съветите на немските ви съюзници. Сус, чавко, не крякай и не се величай!

31

Валентин

преди 8 години

Айде, влаковете с имигранти и "бежанци" директно натам ги препращайте.

30

будало

преди 8 години

браво , време беше да го пуснат

29

Анонимен

преди 8 години

Муахахахах...атакиста мрази до дъното на душата си евреите. това е видно, той иска друго да каже, обаче някои хора тука си помислиха , че тоя ги защитава. нямам думи колко сте ***.

28

Абе

преди 8 години

тия евреи се вземат мн насериозно.Тая *** като не е искала нищо да не й напомня за газови камери, какво е търсила в Освиенцим? Да не го е сбъркала с Дисниленд!?!

27

АТАКИСТ

преди 8 години

до 96Василчо, те щото хамериканците не ги управляват евреи????Тя щото американската банкова система не е притежание на евреи, където 99% от хамериканците са роби на банките чрез кредит????

26

АТАКИСТ

преди 8 години

до 89Брачед, нищо друго не съм разбрал, освен че ти тръгваш да ми даваш наклонност на моето мнение. Така мисля и така говоря или викаш ти си ми ментор? Казваш ми как да се изказвам? Как да мисля? Не усещаш ли в колко смешна роля изпадаш? Ти да не си даскал? Още 2 седмици има за това. Релаааксссс!

25

Вярно!

преди 8 години

До 2Поздравления за изнесената статистика, която умишлено се избйгва.

24

АТАКИСТ

преди 8 години

до 81Много ми "сипа" и сега се чудя как ще спя тази нощ, брачед!Да ти имам сипването!

23

Ник

преди 8 години

Какъв холокост,къде е имало такова нещо?Еврейска измислица за много пари!Във всичките дванайсет концентрационни лагер са загинали,дано не бъркам няколко десетки хиляди и то от глад и болести!Ужасяващите камери са били с газ за обезвъшляване на дрехи!Нито един директен свидете,сочат се едни други за свидетели /мусински/! След войната е достроявано,зловещите комини са на кухните,а крематориуми-за умрелите!

22

АТАКИСТ

преди 8 години

до 66По-добре е да ти стопля един шамар!

21

АТАКИСТ

преди 8 години

do 51Брачед, само в Русия имаше 6 милиона евреи преди ВСВ! Надявам се съм ти отговорил на тъпия въпрос?

20

Василев

преди 8 години

Газови камери има само в главите на хората, които не са чели и не са търсели истината за събитията през ВСВ!Концлагери и трудови лагери е имало и те са взаимствани от *** Сталин и Ленин!Масово унищожение и геноцид с умишлено използване на химически средства никога не е имало!Починалите в лагерите са ги горели, за да не се разлагат труповете и да не принасят болести!Агент Ноли Кембъл!ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 8 години

до 48 ОМГ, и кой ти е казал че всичките трупове са били изгаряни бре? Ти за масови гробове не си ли чувал? Наистина оня атакиста ви казва правилно, че нищо не сте чели в своя живот.

18

Немо

преди 8 години

До АТАКИСТБлагодаря, не е нужно да ми подсказваш за броя на евреите в Америка :)Както и информацията която си споделил по-горе - за Хитлер и бягствата на евреи от Европа.Но не виждам каква връзка има това с моя коментар.Официално броя на избитите евреи надхвърля значително общия брой на евреите на целия континент преди войната.Нещата са ужасно преувеличени и преекспонирани по чисто (в случая) геополитически причини.Естествено, не отричам че това се е случило, но не в този мащаб.