40

Анонимен

преди 8 години

Сега ДНЕС ако тълпа тръгне да щурмува парламента вервайте ми полицията няма да отклонява колите над орплов мост посока Подуяне а ще е на първа линия и ще бие хората

39

пундел

преди 8 години

До Анонименкак се е разпаднал? изобщо не се е разпаднал. има си финанси, програми за десетилетия напред и пр. явно ще ставаш партиен секретар в евразийска България - само празни лозунги без покритие от теб

38

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТочно това е, че слуват на Мосвка. Там са образовани там са вербувани. Руската държава преговаря с тях а не със законното правителство. Ако на Путин му трябва нещо в БГ то се случва през мафията и олигарсите. Руските служби никога не са си тръгвали от тук та да остане място за американски. Ония нито разбират нито могат нито искат да ги играят тия игри с нас. Ако на САЩ им трябва нещо просто звънят на Бойко или по рано на Станишев и нещата стават.

37

така беше

преди 8 години

Един автобус от милиционери вандерлюбета влезе в Мавзолея ,мина през тунела водещ до сутерена на Партийния дом и след около 20 минути той пламна от всички етажи едновремемно. Глупаците отвън скандираха ,а БСПДС си изигра картите перфектно, като покриха далаверите със скритите партийни каси.

36

до 52

преди 8 години

Мен Еврофондове не ме хранят Аз не съм РОМ

35

Анонимен

преди 8 години

Аз навремето бях комунист (партиен член), като беше модно.Сега вече е модно да си антикомунист и аз бързо се пребоядисах на такъв.Живея в скромо жилище в Банкя и не познвавам Вальо Златев.Познахте ли ме ?

34

Анонимен

преди 8 години

Ако някои щурмува парламента нормално ли е силите на редиъ да са на разтояние от него вместо да спрът талпата както се случвало вече не веднъж и биха жени с деца и пенсионери.

33

Гошу

преди 8 години

До 39И какво става в момента бе, льольо? Спокойствие, стабилност, всички еврофондове текат като река. Само на вас, путлерасите хатакисти и склерозирали пенсии комунисти не ви харесва ситуацията, че сте далеч, далеч от властта ( и няма да я пипнете скоро)

32

ФАКТИТЕ

преди 8 години

България днес - *** със съсипана природа, бетонни бункери вместо плажове, на които дори и български туристи не ходят! Физически и психически болно население, с извратен морал и разбита ценностна система! СКЪПОПЛАТЕНО И НЕКАЧЕСТВЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ДОСТЪПНО САМО ЗА ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА СИ ПЛАТИ! Напълно съсипани и разграбени селско стопанство и промишлена индустрия! Българска армия практически няма, но за сметка на това е заменена от американски окупационни корпуси! Масова организирана и битова престъпност, убийства почти всеки ден Честита ви Демо(но)крация

31

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТе руснаците чакат с трепет Европа да се разпадне ей сега всеки момент и така от 70 години. През туй време те самите се разпадаха три пъти.

30

ФАКТИТЕ

преди 8 години

България преди 1989г. - красива страна със запазена природа, хубави плажове посещавани от безбройни туристи от цял свят! Физически и психически здраво население, имащо висок морал и развита ценностна система! БЕЗПЛАТНО И КАЧЕСТВЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ! Селско стопанство и промишлена индустрия на едно от първите места в Европа! Боеспособна и многобройна армия, въоръжена с най-актуалните за времето си оръжия! Нулева организирана престъпност и минимална битова престъпностБългария днес - *** със съсипана природа, бетонни бункери вместо плажове, на които дори и български туристи

29

Анонимен

преди 8 години

Плашат ни с комунистите като малки деца с торбалан !

28

Истината

преди 8 години

Не се тревожете. Европа също ще промени състава си. 20% европейци и 80% араби и африканци. Това ни го дакараха "умните" европейски лидери в лицето на Меркел, Оланд и Камерън, послушниците на САЩ!

27

до 41

преди 8 години

Така и не видях да има един осъден комунист !?

26

Анонимен

преди 8 години

Да не стават грешки: под комунисти се няма предвид хорица лягащи си с Марск и Енгелс под възглавниците а подставените "наши хора", на които 90та беше поверен капитала на държавата за да овладеят и монополизират новата "свободна икономика".Децата на бившите номенклатурчици и програмираните куфарни милионери.

25

Анонимен

преди 8 години

Всичко случило се е Постановка организирана и изпълнена от ДСВ деня в които щурмуваха Народното събрание аз бях спрян на Цариградско над Орлов мост и накаран да продължа в посока Подуяне от 10 тина полицай като се прибрах разбрах ,че са снимали филм за нападение над парламента и района е бил отцепен докато са заснемали сцената с свирепата тълпа и барикадиралите се депутати

24

пундел

преди 8 години

анонимен,комунистите разпродадоха държавата бе, не си ли съгласен? а евробардака, както го наричаш, не го мисли, той ще оцелее, моли се ние да сме в него, щото алтернативите са евразийския бардак и там никак няма да ти се понрави. освен ако се надяваш в новата ситуация да си партиен секретар.

23

негърът от old spice

преди 8 години

- Сега съм на кон!

22

Комунистически поет

преди 8 години

До някойАз нямам пари в банки,но имам приятел в Банкя!

21

ххх

преди 8 години

така е, в България нямаме политици с чисто минало........решението е разпускане на 240-те *** , ЕС да командирова в България премиер, министри, прокурори и 30-40 депутата (стигат за народно събрание) от скандинавски произход (най-неподатливи на корупция) и те да колят и бесят... а политическия ни "елит" от последните 25 години на съд за всяко деяние и дпказване на всяка придобита стотинка на тях и техни роднини