31

Yosif

преди 8 години

"Лукойл" отвръща на удара чрез управляващите. Терпентин, пломби и удряне в литъра. Добре режисиран спектакъл на заседанието на МС. Те на това му се казва отклоняване на общественото напрежение за цената на горивата. Има ли още слепци да не виждат това?

30

Анонимен

преди 8 години

Само на мен ли ми се струва, че цялата акция срещу малките обекти е предизвикана от Валентин Златев, голям приятел на премиера и не сменяем управител на "Лукой България" ? :-) А може би греша ?! Мачкай малките и това е условно наречената в България "конкуренция" . Нещо сметките на "ЛУКойл", не излизат напоследък и резултата не закъснява ... контрола !

29

Анонимен

преди 8 години

Едно и също слушаме 25 години.

28

Х

преди 8 години

Пушилка,още утре всяка бензиностанция ще има пломбач със съответната маркировка.Сега в това е направо излишно,трябват системни проверки и който хванат се отнема лиценза и шест цифрена глоба.

27

Анонимен

преди 8 години

Г-н Премиерът ние просто един Бърборан.Терпентина е два пъти по-скъп от бензина бе уважаеми.За какъв му е на някой да добавя в бензина от две лева терпентин който струва 4 лева.Ама той си ги плещи ,а журналята пърхат и цвилят около него каквато и глупост да каже

26

Алов

преди 8 години

Кво стана с на Плевнята сина? Оправили се? Нали беше нещо понастинало момчето и го караха на кални бани. Гледам една съседка са я снимали сигурно за реклама на същата клиника тука на един дерек та ми дойде на акъла за него.

25

Анонимен

преди 8 години

Глупости. Те от десетилетие пълнят горивото с пенители и вода и всякакви дивотии. Сега ми тръгнали да правят измислени акции. А какви ще са глобите? 1000 или 2000 лева? Глобите трябва да са отнемане на лицензм, 50000 лева и лишаване от свобода за някой друг месец. Защото последствията за автомобилите с разкапаните двигатели от такива горива ги плаща обикновеният шофьор! Ама то пак ще се почне с бутане на пари под масата, че да не им пипат пломбите.

24

Анонимен

преди 8 години

С тази акция се отклонява вниманието главния проблем.Купувачите се питат защо след като цената на петрола от година е паднал на половина, не пада цената на горивата по бензиностанциите.Е на това да се даде отговор.

23

до 15

преди 8 години

Абе айде бе точно малките бензиностанции повечето държат на качеството ин е смеят заради малкото клиенти. Аз съм го ял все на големи вериги и с качество и с количество. Като видиш на някоя малка верига че редовно има коли и то по-нови значи всичко е наред.На такива зареждам винаги и никога не съм имал проблем с нищо.

22

Анонимен

преди 8 години

боко събира пари за изборитетова е пепел в очите на народазащо не нареди да се намалят цените -ами се прави на много загрижен имало сяра в горивата.пак ще изпишат вежди на Златев

21

Кеф

преди 8 години

Ако не сте рязбрали,разкостват микренското джудже и петрол,всичко друго в тази акция е ала-бала.

20

Анонимен

преди 8 години

Колонка тук, и тук, и тук. Акция "пломба" вършее.---------------------------------------------------------------------------------Второкласник ли пише статиите на това известно медиино издание?

19

akut

преди 8 години

бензина и дизела в момента се бърка също като менте алкохола и се реализират солидни печалби. специално в пазарджик има подобно място. обществена тайна е кой го върти не без протекцията на местното мвр

18

Анонимен

преди 8 години

СЪС САМОТО ПУСКАНЕ НА ПИСТОЛЕТА ТИ ВКАРВАТ 200 ГРАМА ВЪЗДУХ ДОКАТО ПОМПАТА КАЧИ ГОРИВО. НО ТЕЗИ 200 ГРАМА ВЪЗДУХ ТИ ГИ ВЪРТИ НА КОЛОНКАТА КАТО ПАРИЧКИ. А КОЛКОТО ДО ТЕРПЕНТИНА ТА ТОЙ Е ПО СКЪП ОТ БЕНЗИНА БЕ. СЛАГАТ ДРУГИ ОТПАДАЦИ КАТО ИЗГОРЯЛО МАСЛО В НАФТАТА И ВОДА В БЕНЗИНА. И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИТЕ ЧЕ ДИЗЕЛОВИТЕ КОЛИ ПУШАТ КАТО ЛОКОМОТИВИ А ОКТАНА НА БЕНЗИНА НИСЪК. ЕЛАТЕ ТУК ДА ЗАРЕДИТЕ В ГЕРМАНИЯ И КОЛИТЕ ВИ ЩЕ ЛИТНАТ. БЕНЗИН 100 ОКТАНА 1.05 ЕВРО. ДИЗЕЛ 99 ЦЕНТА. ТОВА СА ЦЕНИТЕ ДНЕС В ГЕРМАНИЯ.

17

Анонимен

преди 8 години

В държавата на Рапона всичко е долнопробна гротеска. Жалко за децата ни!!!!

16

Чиновник

преди 8 години

Българина го лъжат защото позволява. Спрете да зареждате и като им спрете приходите, ще се сетят какво да направят.

15

До 7

преди 8 години

Вие най-правилно сте описали ситуацията. Управляват ни много прости и нагли необразовани люде. Самозабравили се и си внушили, че без тях България няма да съществува и то до такава степен, че не искат да чуят най-обективен анализ който не съвпада с техните птедстави. Защото те имат само представа как живеем а не реална оценка. Кал искате да се погрижат да не ни тровят с храните и лъжат с горива, лекарства, тока и т.н. На Борисов ме му пука изобщо за народа, дори го ненавижда защото го е страх.

14

Пеш

преди 8 години

За тва си продадох бентлито и сега ходя пеш. От тоя терпентин вдигаше 250 два пъти по-бавно

13

i'm

преди 8 години

А сега като разбраха, че има терпентин в горивата да ги накара да източат горивата и да налеят ново гориво за сметка на бензиностанцията. Защото искам да попитам, а къде ще отиде това гориво с терпентина? Пак в нашиет резервоари нали? Това, че ги пломбират няма да промени качеството на горивото, което вече е в резервоарите по бензиностанциите!

12

Анонимен

преди 8 години

Никога не зареждайте на малки бензиностанции, никога, ако не познавате добре бензинджията за да ви каже дали има смисъл или не. Там са безобразни с измамите!!! На ОМВ заредих преди време им колата не иска да отлепи. Мислех, че е ***. Два пъти дозареждане на Лукоил и слагах подобрители на нафтата за да нормализиран. Друг път в бензина имаше толкова вода, че че спаси спирта който носих. Всички лъжат!! По-малко тези които са в града защото все пак има някакъв контрол. В Прованс е трагедия!!!