72

Смех...

преди 8 години

...и от кого е това тъпо твърдение в заглавието... ???!От червените ***-лизатори на БКП/Петър -Емил-Митев , К.Стойчев,А.Райчев, Б.Попиванов и пр.С други думи ---ПЪЛНИ Глупости!ИСТИНАТА Е ЕДНА:ДПС--това е втората политическа сила в България!Ще-не ще..... ГЕРБ ЩЕ ТРЯБВА да се съобразява с това!КОМПРОМИСА Е НЕ САМО НЕИЗБЕЖЕН, А И......... ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!Позитанци са в "клинична смърт"!

71

Паметлив

преди 8 години

До ХризантемаНе се притеснявай за М.Манолова-отстраняването и от парламента ще и донесе половин милион от заплати+някакъв престиж.Синекурните длъжности хич не са за пренебрегване-луди пари се дават там за никаква работа!

70

!!!!!!!!

преди 8 години

До 45263Може да са червени но казват самата истина . Боко пак се наведе на Местан

69

Румбо

преди 8 години

ДПС е като отровен бръшлян-когото е прегърнал-не е оцелял!Ще опитат да направят същото и с ГЕРБ.Схемата им е проста-сигурни гласове,максимум келепир,нула отговорност.А на ГЕРБ ще са жизнено необходими притежаваните от ДПС гласове(турски по право и ромски-капарирани) ,иначе ще има фиаско на президентските избори!

68

Анонимен

преди 8 години

Къде е протестна мрежа сега?

67

Хризантема

преди 8 години

А мая манолова беше много хитро плъзната по пързалката - няма да ръси глупости в парламента, ще напусне БСП, наведе се на егото на Бойко и накрая ще се провали и като омбудсрам, тъй като мнозинството от хората не я приемат и ще я бламират на поста.

66

Винету

преди 8 години

Глупости. 5 червендалести .....лози пак са се из_рали.

65

Анонимен

преди 8 години

edno kamikadze i neshtata shte si doidat na mestoto ,moje i granotomet ,avtomata kycheta i na otkosi gadove izmenici ....

64

Анонимен

преди 8 години

Stom se razbrali dvete golemi partii DPS i Gerb, togava da ne reketirat BG tirovete na Turskata granuca!

63

Местан е спасил

преди 8 години

Борисов от всеки друг шантаж, различен от шантажа на ДПС.

62

45263

преди 8 години

Сред авторите на анализа са проф. Петър-Емил Митев, Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Борис Попиванов, Първан Сименов и др.:::::::Големи цървени анализатори ..Мдааа

61

Анонимен

преди 8 години

За голямо съжаление Бойко Борисов докара в България феномена политическа запалянковщина.Има хора,и то не малко,които са готови да му падат на колене дори ако лично той ги е пребил и ограбил примерно.Дето се казва да им се изходи на масата,веднага за лъжичка ще скочат и ще го изгребат като крем карамел.По този манталитет избирателите на ГЕРБ и ДПС са като две капки вода.Така че коалиция БОСТАН не трябва да учудва никого.Никакви провали не могат да я съборят с тоя *** зомбиран *** народ.

60

Анонимен

преди 8 години

maznata urodliva tikva boiko pogarnikarq deto si misli che moge da upravliava,to sas pari vseki moge nemoge daobeli 1 intelegetna duma prost,prostsamo znai da sa mazni

59

Анонимен

преди 8 години

КЪДЕТО Е БОЙКО ТАМ Е И ПОБЕДАТА бсп няма шанс

58

Анонимен

преди 8 години

Дпс винаги са в управлението и се съобразяват с тях.. това е донякъде мерило затова че сне толкова прецакани

57

:)))

преди 8 години

До Василев"Аз съм *** и вие сте прости!" - ББорисов пп. по същество Боко не счита себе си за ***, а напротив. Как ти се чини дали Бочко Тиквата е национално отговорен, когато определя феновете си като "лош материал", "прости", .... Някога такова просташко, грубо, неуважително отношение на ДПС към избирателите им да си забелязал, м?

56

Стефан

преди 8 години

Сред авторите на анализа са проф. Петър-Емил Митев, Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Борис Попиванов, Първан Сименов и др.Все червени кратуни.

55

HASAN

преди 8 години

Za koito i da glasuvate ot DPS ili GERB nqma da zgreshite ! Tova sa dvete partii koito shte postavqt Balgariq na mqstoto i :)

54

Анонимен

преди 8 години

Смешно е как вярвате, че някой от всички тези политически лидери, които се надявате да ви оправи, ще го направи по не сексуалният метафоричен начин, който се разбира :D Няма някой от там, който да не е готов да се продаде за власт и пари, ама вие си знаете, сигурно с хиляди години ще си играете една и съща игра :D

53

Анонимен

преди 8 години

Та някои си мислят как мутрите не са прости, защото са си уредили живота, само че подобен начин на съществуване на човечеството ще си дойде с конкретните последствия, за които повечето в момента сте слепи. Прости са, за мъдри няма какво да коментирам, глупостта им е безгранична, ще бъде мн интересно и забавно да гледаш как се гърчат и мъчат всички заблудени.