18

Анонимен

преди 8 години

И след като се ЗАМИСЛИЛИ дълбоко и провели безчет оперативки и акции решили че това са деца....ХААААХАХА..... ХААААХАХАХА....ВЕСЕЛ ДЕН!

17

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там Сънчо и бандата му.

16

Анонимен

преди 8 години

Спасиха България.

15

Анонимен

преди 8 години

Този сънчо е нещо като бъдещият Лионел Меси във футбола, само че по отношение на кражбите.

14

Анонимен

преди 8 години

Нормално е, щом като в страната ни има издигнати паметници на бивши разбойници и крадци на всеки площад и кръстопът! И този Сънчо като порасне още малко може да убие някой 14 годишен юноша и ограби пощенска кола и ей ти още един герой от национален български калибър!

13

Шаран_БГ

преди 8 години

Най-хубав е коментар 4 със неговия финал ! Ей сегинка ще потърся пепел от липа, ще си посипя главата, и така ще ходя докато умра ! Добре, че ме "светна" този писач. Аз де да знам, че аз съм виновен за оплячкосването на туй, где се вика България. Че аз унищожих промишленост и земеделие и натирих децата си по чужди краища. Че внуците ми растат говорейки българския като . То голяма вина, голямо нещо. Да взема да скоча от 10-я етаж ли или да се удавя като датчанин на Слънчев бряг ?

12

Анонимен

преди 8 години

Вие питате ли се защо Тиквата е толкова тлъст сега -като дете е организирал банди за крадене на свинска мас и разбиване на сладоледаджийски будки, след това като СИК-аджия е рекетирал магазини и е ял безплатно филии със свинска мас и сладолед за десерт.Сънчо - бъдещият министър-председател на България (подкрепен от хелзинския комитет)

11

Няма друго решение

преди 8 години

Между залавянето на малолетните и непълнолетни престъпници и пускането им, понеже не подлежат на наказание, трябва да се предвиди период за получаване на вразумяващи съвети в мазето на местното РПУ. На всеки по-як старшина да се даде по едно удостоверение за владеене на ефикасни педагогически умения.

10

Предложение

преди 8 години

Родителите на крадливите непълнолетни да върнат до стотинка, слихвите, всички пари, които са получили като надбавки, помощи и други бонуси по повод на това, че имат дете (деца).Питам се, 9-годишният "Сънчо" и компанията му откъде са придобили тази изключителна ловкост при разбиването на ключалки? Да не би и в този случай да става въпросза специално обучение, което завършва с "изпит"?

9

Анонимен

преди 8 години

Сънчо на 9 години вече е мафиотски бос на група от трима за крадене на сладолед, сладкиши и сокове.Ако не се разболее от захарна болест или нещо свързано с голямото количество на калории, то на 19 години ще бъде бос на мафиотска група нещо като СИК,а на 29 години ще може да замени Тиквата от тежката длъжност министър-председател.Услужливите медии ще му присвоят научната длъжност Доктор на Сладоледените науки,а неговото правителство ще изтегли заем от 1600 милиарда за изплащане на стари дъл

8

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката от бандата ли е?!

7

Анонимен

преди 8 години

Тези са бъдещите български национални герои! След време портретите им ще кичат пантеона на българските национални герои наравно с другите крадци, разбойници и хайдути от отминали времена!

6

Анонимен

преди 8 години

Все едно нищо не са направили нали?Нали след още пет години ще почнат да убиват.

5

знайко

преди 8 години

Ще събера една банда за народни поръчки,ще се отнемат само ностните кърпи и химикалките на народните претставители и депутати!!!

4

ТВУ

преди 8 години

Техникум за Вътрешна Украса няма ли за тези?

3

Анонимен

преди 8 години

Браво на хлапетата! Сега може да започвате да ми слагате минуси!

2

факт

преди 8 години

Зоопарковете имат нужда от храна !!

1

Анонимен

преди 8 години

Ромският сънчо напишете бе.