9

Анонимен

преди 8 години

GOLIAMI ZAPLATI-NOVI KOLI--NO ZA SAGALENIE NIKOGA.

8

Анонимен

преди 8 години

Да му мислят тия дето имат пари за автомобил.Хората имат много пари по улиците бмв мерцедес ауди и порше са най често срещаните марки.В кат на регистрация е все едно банани по 1 стотинка в Кауфланд.

7

325i turbo

преди 8 години

Времето ми на 400 метра е 11.28, стиска ли ти да ти прекърша печката, 1000 лева залог, че от летящ старт от 100 до 300 ше съм километър пред кенефчето ти, казвай кога и къде?

6

Анонимен

преди 8 години

Замърсяването на въздуха зависи главно от разхода на гориво, не от мощността или възрастта на колата, а покупката на нови коли се стимулира в икономики които произвеждат коли. С нашите 600 китайчета на година не сме такава. Очевидно поредните лобистки закони лишени от грам разум.

5

непукист

преди 8 години

С една дума народа богатее и се чуди каква нова кола да избере .Само дето този експерт май не е минавал покрай автоджамбазите и да види колко хора обикалят и се чудят как да вземат нещо хем евтино ,хем добро две несъвместими неща.Иначе всеки би предпочел новото но явно парите на хората са кът.

4

Анонимен

преди 8 години

Продаваните в цяла България нови коли за година са по-малко от регистрираните втора ръка за две седмици само в София

3

325i турбо

преди 8 години

Хомота с модни малолитражки да бягат от пътя, че напомпаното баварско турбо *** ше им прекърши мършавите вратове. Заставайте за светофарна заверка, модерняци, да усетите кви невървящи модерни бангии карате!!

2

bebok

преди 8 години

Да ми пишат само пасивни палавници за вечерта, да се потопим в света на мъжката любов в чисто новото ми модерно Пежо!!

1

до 1

преди 8 години

И техническия преглед както в Германия -1000евро,колата без ръжда и течове.....Писна ми от трошки и камикадзета.