90

Анонимен

преди 8 години

Аз пък искам българска партия в турския парламент и на митниците им преди изборите да се агитира на български. Става ли? А, забравих и за новините на български език по националната им телевизия. Ако го направят съгласна съм и Местан да си агитира на турски.

89

Анонимен

преди 8 години

Ареее агитирай си в анадола на твоя си език,еии писна ми да забравяте КЪДЕ се намирате

88

ФХ

преди 8 години

Мисля, че само разлайват кучетата. Дори и те самите едва ли толкова го искат. Подхвърлят кокалче, което веднага се захапва от масата. А истинската им далавера ще е нещо друго, за което ние няма и да чуем, защото се занимаваме с това!

87

Крокунудка

преди 8 години

Какъв е проблема на този агент ,след като е роден тук,бил е учител,учил е и свои и др.деца на български да си агитира на български,на кого слугува Павел на групировки с които иска да съборят държавата ли?и какъв му е проблема че толкова настоява за това.Сто процента има умисъл в това,поколения турци са родени тук и говорят и разбират български, няма причина да се променя конституцията заради Местан,свикнал е да бъде изменник ,предател и двуличен и сега иска да ги използва във властта тези качес

86

Анонимен

преди 8 години

Много правилно е разбрал нещата Местан :"Ако искаш да живееш тук, ще се откажеш от езика си, ще се откажеш от идентичността си и тогава ще живееш тук."И аз съм твърдо ЗА такова отношение. Ако искат да останат турци - да си ходят в Турция. Ако искат да са Немци - в Германия. Нека имат "идентичност", но в рамките на нашата култура и нашите правила. Ако искат други правила, да отидат другаде.

85

Анонимен

преди 8 години

До АлександърS takiva misli vie ste za nikade

84

срам за Местан

преди 8 години

Местан, срамно е, АКО електоратът ви- БЪЛГАРСКИ граждани НЕ РАЗБИРА БЪЛГАРСКИ език, а иска да му се говори на ТУРСКИ!!!???ГОлямо УНИЖЕНИЕ ЗА ВАС от ДПС!Спешно да се приеме закон както във всички цивилизовани държави: за да бъдеш БЪЛГАРСКИ гражданин- ИЗПИТ по БЪЛГАРСКИ език!.Така е в САЩ, Швеция( иранци, иракчани, българи- държат изпит по шведски!!) и др. страни.

83

Анонимен

преди 8 години

Поредното превъплащение на филолога Владимир Зидаров /Лютви Местан/един от основателите на СДС женен за дъщеря на ръководител от БКП.

82

Анонимен

преди 8 години

До АлександърAz sum tur4in i ti si nikoy da mi opredelish etnosa zombi takova,a ti siguren li si 4e si balgarin ami ako pradqdo tie nqkoy osmanliya

81

петър стоянчев

преди 8 години

сега ше видим ТАТЕ дали ще клекне или отново ще олекне

80

Простакесата

преди 8 години

Ще станем малцинство ако даваме преднина на мазните,ухилкващи се,надупени ДПСри да се представят на страдалци и да прокарват тихо мълком ,завоалирано и сне много шум това което искат да стане,българите в България да станат роби на чужда култура ,език и писменост.Ако политиците не го разбират сега ,след кратко време ще съжаляват за стореното от тях но ще е доста късно.Да мислят не с корема,не с оная си работа а с главите си какви ги вършат и на кого слогуват и в името на кого и за кого.

79

ne,MESTAN!

преди 8 години

Местан, в момента е актуален и БОЛЕЗНЕН въпросът с ИСЛЯМИСТИТЕ, остава и да се събират и да проповядват на ТУРСКИ език! Не може да се разбере бежанци ли са, турци ли са, терористи ли са!Имам е горчив опит с имамите и ОНЯ- със страшния поглед мустаклия.Че и децата наоколо са с ленти на ИД. Вие сте български граждани, трябва да знаете БЪЛГАРСКИ език.Не може да живееш с десетки години в една държава и да НЕ РАЗБИРАШ езика.Затова НАВСЯКЪДЕ по света ПРЕДИ да дадат гражданство- полагаш ИЗПИТ по езика

78

pimp c

преди 8 години

#КОЙ

77

Анонимен

преди 8 години

Местан е сред основателите на СДС в Момчилград.Завършил е Българска филология. Бившата му съпруга Нурсен едъщеря на ръководител на БКП в Момчилград.Чудя се какво ли му се е случило или подтикнало за да си променя възгледите толкова радикално.$$$$$

76

Анонимен

преди 8 години

Da znaete 4e Turcia e pregrada da ne nahluyat islqmistite tuk ,ina4e jalna ni mayka bez zna4enie ot etnosa

75

jv

преди 8 години

г-н Местан, защо след като сте родени тук, искате да управлявате тук и да останете тук не признавате, че България е ваша родина. В тази страна се говори и пише на български и стига сте изнасилвали българите. Щом това не е вашата родина- майка и не я припознавате като такава, то идете си в родината с майчиния ви език.

74

СС

преди 8 години

Гнусен човек, лидер на още по-гнусна партия!

73

Анонимен

преди 8 години

До КОСТАС ЛИНКЕOshte edin iz4ezvasht gladnik se obadi

72

Анонимен

преди 8 години

Скоро в обявите за работа освен задължителнеят Английски ще виждаме и Турски.

71

пуня

преди 8 години

тук сте от 600 години, България е независима държава с български, като официялен език от 130 години. тези 130 не са ви достатъчни, за да научите официялния език? разбирам да сте първо поколение емигранти, но как е възможно да сте тук от толкова време и да не проговорите официялния език? ретардирани ли сте?