18

Анонимен

преди 8 години

До Евроатлантик Тъй ,тъй.Тава поне си е евромизерия. Току виж дошла соц мизерията и хладилника се напълни. Сакън.

17

Анонимен

преди 8 години

До Трудовакъ Гладна кокошка просо сънува.

16

Анонимен

преди 8 години

Този пък откога започна да разбира и от икономика.

15

Анонимен

преди 8 години

"Резултатът е лош за нас!" За,кои вас? За евреите ли?

14

Анонимен

преди 8 години

I rezyltatut ot nashite politici e losh za nas....

13

анти БСП, ГЕРБ, ДПС

преди 8 години

Ние живеем в стабилна мизерия, обезлюдяване на цели региони от страната, емигриране на млади и кадърни хора и пълнене с имигранти от къде ли не, част от които са ислямисти. Олигархията се е окопала във властта и редуването на двата клона на БКП - БСП и ГЕРБ, с подкрепата на ДС (ДПС) убива страната с бързи темпове. Останаха ли ни сили да изметем тоя, или ще гледаме отстрани как изчезва родината????

12

Трудовакъ

преди 8 години

Резултатът е просто прекрасен. Сега е момента да поискаме 50 - 60 млрд. евра безвъзмездна помощ за строителство на двата тунела под Шипка и Петрохан, за дострояване с ударни темпове на магистрала "Хемус", за тунела на магистрала "Струма", който щял да струва около 500 млн. евра, за зеленчукопроизводителите и овощарите, пчеларите, въобще ще ги уплътним парите, само да ни ги дадат. Както дадоха и на Гърция, без да ги попитат поне за какво са им. Ние поне имаме за какво да ги похарчим, тъй ами...

11

Х

преди 8 години

Не виждам какво щеше да промени ако гърците не бяха гласували с да.Щеше ли да престане корупцията на всички нива в България?Всеки ден журналисти разкриват това което държавните органи които получават заплати от нашите данъци и никой не им търси сметка за това.Някой ще накаже ли служители от ДНСК за допуснато не законно строителство в махали и по морето.Само това ли ами полиция,прокуратура ,съд горски стопанства,данъчни не работят.

10

Наблюдател

преди 8 години

С тази корумпирана правораздавателна с-*** България неможе да очаква нищо положително, като инвистици например. Това обективно изобщо не е свързано със ситацията в Гърция. Наивно и смешно е да се очаква пренасочване на западни инвистици от Гърция към България без радикална Реформа в таз с-***.

9

въпроси??????

преди 8 години

Ами,ако в Гърция не стане толкова лошо и пак са по-добре от нас? Тогава,к'во пра'им ? Ще си направят ли сепуко дружно всичките ни политици?

8

рокси

преди 8 години

Леле, и това ни е ""елита на опозицията или на коалиционния партньор-все едно и също". И какъв трябваше да бъде резултата от референдума? Гърците да напишат- да дадем на България 10 милиарда евро ? Тая "десница" е тотално безхаберна и няма понятие от нищо. За съжаление с изказването на такива "политици "стигам до извода, че положението у нас е изключително зле и надежда-няма.

7

Евроатлантик

преди 8 години

Прав е Радан. Сега в тази криза българите трябва да затягаме колатите, да отделяме от залъка си и да работим преко силите си по 14, по 16 часа за да остенем отличниците по финансова дисциплина на ЕС, и нашите по-старши партньори от Брюксел да продължават да ни потупват по рамото и да ни хвалят, а не да се излагаме и ставаме за смях като гърците. Не трябва да се отклоняваме от либералния капитализъм защото няма алтернатива - алтернативата е комунизъм с мизерията и бедността преди 89та година.

6

бонус точка

преди 8 години

Един човек да не лицемери и да каже истината, че България трябва да осребри гръцката криза по всеки един възможен начин. Щом са решили сами да се закопават гърците, тяхна воля.

5

Чекист

преди 8 години

Същото се говореше и когато чакахме демокрацията, а след това и при влизането ни в ЕС. Нали не е нужно да се обсъждат резултатите? Та нищо няма да се промени... Това са просто мечти и всички го знаят...

4

Анонимен

преди 8 години

гърците клъвнаха яко на руската примамка - хъп, пари, комунисти, неплатени сметки - са ше им се стъмни, съвсем скоро. евреите като ги захапат, месо ше късат! нема лабаво!

3

Анонимен

преди 8 години

Радане,джудже костовистко,недоклатено,престани да се изказваш неподготвен.Гърците са сто пъти по-добре от нас .Един ден народа може би ще се събуди и всички вие ще отидете на СЪД.Не може това да продължи вечно.Не всички ще успеете да избягате отвъд океана при вашите господари.Все някой ще хванем и тогава ще ви се види тясна България.

2

Анонимен

преди 8 години

to za nas koga e bilo ok ))) zemetresenie nqkade si na mainata ne e dobre za bg !!!!!! voina v irak ne e dobre za nas !!!!!!1 cql jivot ni kazvat 4e vse ne e dobre !!!!!!! sega nai golemiq tapunger boko shte izleze i pak shte ima zatqgane na kolanite namalqvane na pensiii zaplati .povishavane na el energiq danaci ....DOLNI SA BG POLITICITE

1

Анонимен

преди 8 години

Гнусни предатели.Продадоха и предадоха България за жълти стотинки, превърнаха ни в роби, сега пак лаят, за даугодят на господарите си.