7

Спартак

преди 8 години

Горката ми работохоличка тя. Как пък така не отиде в Детройт в некой автомобилен завод да прави заварки, като героинята от Флашданс. Щом си пада по кинообрази и развлекателна индустрия. А то асистентка на продукция - ще носи банани на Спилбърг. Ще спестят от грим поне.

6

Барак Обама

преди 8 години

Ние сме доста богати, но дъщеря ми ми обясни, че тази работа й трябва, за да накара *** в България да позеленеят от яд.

5

Гурбетчийка

преди 8 години

Ама тя направо се изгърбила от работа, бедната мармозетка!

4

Анонимен

преди 8 години

Нагледен пример за шуробаджанащина. Вместо да се бута за асистент на Спилбърг, да вземе да кандидатсва на равни начала с други кандидати за професия и работа, на които ще има конкуренция.

3

Желев

преди 8 години

Как я мислех да не остане безработна.

2

Анонимен

преди 8 години

Необходими качества да станеш асистент на Спилбърг:- Да си висококвалифициран специалист или да си дъщеря на президента...Я да видим дали някой друг на 17 може да се уреди при Спилбърг... Ами не може.

1

Анонимен

преди 8 години

"Миналата година тя също бе асистент на продукция, този път на сериала "Extant" на Стивън Спилбърг с Хали Бери в главната роля."И както можете да се досетите няма да има проблем с кандидатстването и намирането на високоплатена работа, за която повечето й сънародници могат само да мечтаят, защото винаги ще е с предимство пред всички кандидати, заради татко си.