74

иван

преди 9 години

На челата на тия *** пише НАЦИСТ.Погледа им и ЗЛОБЕН И ЗЪЛ.В душата им се таи огромна ЗЛОБА И ОМРАЗА.Покажете още снимки да ви видят всички.Не се правете на най-културната нация и тем подобни.Този народ е ЗЪЛ, ЗЛОБЕН, ДРЕБНАВ И ЕГОИСТИЧЕН.

73

Анонимен

преди 9 години

До Шоп 104ако това да спазваш задълженията си и да защитаваш правата си със средствата с които ти ги погазват се нарича гражданска война да аз казвам че ще защитавам правата си и ще спазвам задълженията си докато има кръв в мен шопе :)

72

bardak i pon

преди 9 години

chashata kat pree...stava malko ili mnogo mokro... fizika

71

Анонимен

преди 9 години

s mijiturniaci v bg voina nemoje da stane .....

70

Анонимен

преди 9 години

Битов инцидент е очилатия *** , дето трие коментари за щяло и нещяло да завари жена си със съседа ,това е война , която българския народ трябва да води за да защити семействата си от отвратителни набези на т.н. "роми" (неправилно и по фашистки налаган от политици и журналисти термин) , които са насочени към най-слабите от обществото ни , нашите деца , бяби и дядовци , измами , кражби , изнасилвания , убийства , грабежи , безнаказаност , търговия с хора (деца) ..листа е дълъг.

69

масата

преди 9 години

До Анонимен 97ех съгласен съм с теб но след като бърка толкова време май не трябва да я подкрепяме първо трябва да я променим , което е още по трудно но така или иначе ще го изживеем тоя живот защо да не пробваме знаеш ли четох една книга за японските майстори на мечове прадядото е подготвял заготовката от която неговите правнуци са изковавали меч металът е бил кът там и доста се е ценял дори по легендата Мусаши побеждава Коджиро с дървена сабя

68

цъфнал налъм

преди 9 години

едните дето си живеят добре ,с личната си охрана и зад високите зидове не искат и да чуват какво става навън с простите данъкоплатци,как живеят и как оцеляват, и кави са им проблемите.просто хората не са техен проблем.

67

Анонимен

преди 9 години

Законите се коват в Парламента, и трябва там да влизат само хора които обичат народа си повече от парите, от чуждите правителства и да сключват съюз с тези от които ще имат взаимен интерес държавите, а не няколко човека

66

Анонимен

преди 9 години

До Румбо изтриха ти коментара пейстни го отново че модераторчетата ще умрат от скука а може и да заспят де да ги знам :)

65

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен100Да стига масата да знае какви са и интересите, а те са съвсем друг начин на управление, знам че от 25г масата не е направила правилен избор, как да я подкрепя. Масата избира този *** и агент и престъпник Боко как да я подкрепя, като не знае какво е добро за нея.

64

Анонимен

преди 9 години

До Румбо 99не знам защо но и аз имам това усещане като твоето и споделям мнението ти

63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 94 еми съгласен съм ама нали знаеш че всички тия дето ковът законите са генерирани от "масата" народа де да ги управлява и води към просперитет и когато те не си вършат работата задължението на "масата" е да генерира нови ковачи и да подсигури възможността им да ковът закони аз не съм "масата" но ние всички сме "масата" може да генерира ковачи но ковачите не могат да генерират "маса" ти идваш ли в "масата" :)

62

Анонимен

преди 9 години

Ето какво стана с протестите с ЕРПтата, от тогава вдифат тока 2 пъти и се изтеглиха 16 000 000 000 за да се плати на тях и на Американските АЕЦ. Колко години е нужен на нашия загубен народ, че само го лъжат и използват, докато напълно го затрият

61

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен93Еми тръгни срещу тия които правят законите, така е по логично. Тогава ЕС и терористите от ООН да обърнат внимание на политическия геноцид, а не да си мислят че единствения ни проблем са ромите и всичко останало е добре

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 92 и кои го е замислил значи гражданска война както казваш ти и срещу тоя дет го е замислил

59

Анонимен

преди 9 години

Има разлика между причина , която може да мотивира избухването на гражданска война ,и, повод който да е симптом на обективното или необективно предизвикване .Демографската катастрофа , то си е геноцид в чист вид ,огромната задлъжнялост в стотици милиарди , липсата на перспектива , маниакалната демокрация прикриваща корупцията , грабежа , разграбването , обезлюдяването на територията , деградацията на обществената система до фашизъм , са гигантска причина , която е натрупала много голяма критична маса за да се твърди , че гражданската война е неизбежна.

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен91колко време ще го чакаме тоя закон а и кои ще го прилага 25 години не се е почнало е докога бре :) не ти ли писна от некадърност ама честно кажи

57

Анонимен

преди 9 години

Най-лошото което може да стане е ако протеста прерастне в гражданска война. Проблема с ромите е от много отдавна, но ме притеснява че точно сега когато НАТО е тук, това което се случва в Украйна и сега в Македония и няколко историка и Волен даже преди няколко месеца предупредиха че и при нас е замислено нещо такова и ето. Защо трябва да е шумно и на етническа основа. Измислете го по друг начин по умен и хитър, протестите никога не са помагали до сега.

56

ВЗГЛЯД

преди 9 години

МЕН МЕ ТРИЯТ ВЕДНАГА ПРОБЛЕМЪТ ГЪРМЕН ЗАСЕГА СЕ ЗАМАЗВА НЕ СЪВСЕМ УСПЕШНО ТИКВА ВСЕ ОЩЕ УСПЕШНО МЪЛЧИ

55

Тодор

преди 9 години

И какво стана сега, колеги? Какво каза бай Волен преди време, или пак е луд? Ама сега никой не пише за него, няма и как след като всички медии са срещу него !!!Да живее България !