11

шеф Манчев

преди 9 години

До Александър Попов,чак до септември ли трябва да чакаме финала? А и 2-ри септември е сряда, не вторник. До тогава ще сме забравили, че е имало такъв телевизионен формат.Въпреки всичко ми се струва, че на 2-ри юни предаването ще приключи.

10

stun

преди 9 години

Всички, които плюете по журито. Как разбрахте коя ядене става и кое - не?!? Това че изглежда добре не означава, че е вкусно или че всичко му е наред. Това предаване е ЕДИНСТВЕНОТО в което няма "Не се справи добре, но миналата седмица беше добър и затова продължаваш" или "Не се справи, но се опита и затова продължаваш".

9

Анонимен

преди 9 години

До Майстор готвачАхаа значи умишлено Стефан не можа да направи плескавица, и може би журито трябваше да изгони някой друг, въпреки, че единствено стефан не знаеше как се прави плескавица, дори чипс не можа да направи. Стига параноя.

8

Анонимен

преди 9 години

До 123Еми те писаха и за Нордел и за Боян и за Стефан, до вчера писаха, че "еврейчето" Аврам.. Всъщност като напишеш всички имена, няма как накрая да не излезе едно. Така, че няма смисъл да коментираме.

7

Анонимен

преди 9 години

Всичките компетентни коментари отдолу за несправедливо отстранени и нагласени предавания са смешни. Като вие сте толкова умни и компетентни, защо го гледате това предаване? Като сте толкова честолюбиви, вземете вие сгответе нещо, преди да лаете.Сигурна съм че никой от вас не може да направи и трите основни соса, но пък за сметка на това се изказва кой може да готви и кой не.

6

Анонимен

преди 9 години

В началото Симеон ме впечатли,но по-късно някак от само себе си Стефан стана мой любимец.Но мисля,че и Симеон би бил достоен победител.

5

Анонимен

преди 9 години

тая елена вместо да си направи пластична операция, че на човек не прилича тръгнала пари да бута да печели някви готварски предавания :D

4

Анонимен

преди 9 години

Поредното наредено предаване,грешките които направи Елена надали щяха да бъдат опростени на другите участници!

3

Анонимен

преди 9 години

До sante_dogПобедителят е ясен, т.к предаването се предава на запис и изтича информация :) Само че аз до колкото разбрах, Симеон печели.

2

Анонимен

преди 9 години

Още преди месец се знаеше, че ще е Симеон или оная кльоцавата. Нагласена работа.

1

sante_dog

преди 9 години

Ясно е че Елена извънземното ще спечели след като си е платила за победата. Предаването беше добро докато не е разбра че победителя е ясен още от преди това.