14

До Бургас

преди 8 години

Повечето ми приятели спортуват поне 3-4 пъти седмично и изглеждат страхотно. Бас държа, че дебелите и затлъстели хора, които визираш, не са българи, а най-вероятно или руснаци, или англичани.

13

Анонимен

преди 8 години

До HarizanovЗащото се налага цял свят да плаща благополучието и дебелеенето на Американците. Не забравяй че те плащат литър бензин под 1 лев наши пари ( а колите им горят 20 на сто явно компенсират нещо), Килограм брашно там е 1/3 от цената дето плащаш ти и т.н. Правителството субсидира всичко ( дори при кумунизма не беше така тука) за да запази някакво спокойствие там, но някой все пак трябва да палща сметката и след като не са дебелите американци кой мислиш че плаща. Да ти помогна Всички ние

12

Сп???нс

преди 8 години

Българските ТИР-аджии по това се познават в европата , едни такива снажни, стройни - същи гвардейци. :)

11

Анонимен

преди 8 години

Бях във Флорида преди две години.Орландо се оказа пълен с ресторанти Бърза закуска.Понеже бях в Кисмии.Само в това педградие имаше десетки ресторанти като закуската беше 3 долара,обяда 5 долара и ако имаш стомах завечерта 11 долара.И най-уредения ресторант от типа Хепи няма количеството и номенклатурата на бързата закуска в Орландо.Такова свръх предлагане на храна дори в Европа не съм срещал. Колкото и да се стараех капацитетами беше на една десета от този на американците.

10

до 9 от славянин

преди 8 години

Ами защото зад океана ги поддържат живи изкуствено - на легла и в инвалидни колички! Да им ''завидиш'' на такава ''продължителност на живота''! Имаше една максима: ''не е толкова важно колко години имаш в живота, а колко живот имаш в годините''! А иначе тези данни потвърждават отдавна съществуващият факт, че онези ''еталони'' за човечеството са нация от *** - и физически, и психически!

9

Анонимен

преди 8 години

Неправилно хранене, забързан начин на живот, стрес, заседяване - какво да очакват не само американците, а и много други?

8

Анонимен

преди 8 години

Така изглежда ГМО.

7

славянин

преди 8 години

!!!???

6

Младен - До Бургас

преди 8 години

"Много е лошо,че и тук в България вече има много млади и мноооого дебели хора.Вече дойде сезона на плажа,и гледката ще е направо отвратителна."Преди 3-4 години наистина имаше много разплути хора по плажовете. Миналата и по-миналата година обаче забелязвам, че все повече и повече хора отделят внимание на външния си вид. Специално миналата година видях толкова много хора с плочки на корема, колкото не съм виждала предните 5 години общо. Така че поне при нас положението не е чак толкова зле.

5

Анонимен

преди 8 години

Нация от гмо шопарчета.

4

Бургас

преди 8 години

Много е лошо,че и тук в България вече има много млади и мноооого дебели хора.Вече дойде сезона на плажа,и гледката ще е направо отвратителна.

3

Пешко

преди 8 години

Тва макдоналдс, кфс и другите му там буламачи до това водят

2

Анонимен

преди 8 години

Всички тия химии, Е-та , ГМО-та и накрая ненаситната им лакомия ще ги затрие.

1

Анонимен

преди 8 години

Освен да ги пратят в Нова Гвинея при канибалите.