28

морски

преди 9 години

Народа е приспан и ГЕРБ крадат като за последно.ОСТАВКА!

27

Анонимен

преди 9 години

по магазините 1,80 ама освен мляко вътре има всичко друго.

26

Цени

преди 9 години

Такива цени като 0,20 ст. НЯМА. Може би "авторът" е имал в предвид 0,20 лв., или 20 ст. Защото 0,20 ст. би означавало, че 10 опаковки струват 2 стотинки.

25

Gesh

преди 9 години

Много "мозък" изтича от болшиството пишещи по-долу. Излиза, че някой трябва да вземе огомен кредит, да купи много декари земя, да построи големи магазини, паркинги, пътища наоколо, складове, да закупи техника, като електрокари, стелажи, компютри и пр., да назначи носачи, продавачи, да им плаща голями заплати и осигуровки, да сложи хладилници и да плаща тока, охрана на обектите, също и ред други големи разходи. И да няма търговска надценка. А за печалба да не говорим. Браво бе спецове!

24

Анонимен

преди 9 години

Неискам БМВ, искам млякото да е като от кравата на лаля Милка: пълномаслено и, ако го замразиш, при размразяването се разделя с три пръста масло и сметана отгоре!

23

.

преди 9 години

От краварника дето е на няма километър от къщата на село в балкана ми го дават на 1.50 лв за литър. Във Варна през два блока от апартамента на баба ми има месарница и машина за мляко с безупречна хигиена - пускаш монети и ти пъни бутилката с мляко докарано сутринта от ферма - пак е 1.50 лв литъра. Значи в балкана на изкупвачите продават на 40 ст, а на мен на 1.50 лв. Всеки вдига врява и гледа да изклати другия - е' ти държавата.

22

Анонимен

преди 9 години

До Потребител 4Братчед, то така ако се мисли на парче без грам стратегия все ще сме си така втасали. Идеята е че едрите тарикати обират всичко и ако решиш да се бориш самостоятелно бързо ти показват мястото. Цялата верига вече е изградена от едри прекупвачи до вериги хранителни магазини. Смешно и жалко е колко "земеделци" има коментиращи.

21

Мен

преди 9 години

Защото производителите са ***! Да се обединят и да продават директно, около нас вече има няколко малки магазинчета продаващи директно от производител. По-евтино и продуктите нямат нищо общо с *** от супермаркетите. Сами са си виновни.

20

Анонимен

преди 9 години

ДДС-то трябва задължително да се отмени върху хранителните стоки. Каква е тази работа, плащаш ДДС като физическо лице и после не можеш да си го прибереш от държавата, а фирмите могат. Егати простотията. Докато българите се прецакваме едни други, ромите са задружни. Правете си изводите що за хора сме.

19

Анонимен

преди 9 години

Имало разходи и за маркетинг и реклама. Toва да не е кока-кола...отровата?

18

Анонимен

преди 9 години

На всякъде се търси "made in Bulgariq", а никой не се захваща да отвори магазин само за български стоки.

17

Анонимен

преди 9 години

абекъде ги видяхте тези цени от 1.8 - 2.10 лв. за литър. В четвъртак от кварталния магазин домашно прясно мляко, го взех за 1,5 лв. Като си ходя в провинцията го купувам по 1,2 лв./л

16

маке

преди 9 години

до 15 язе съм овчар а не тръговец а ти ако гледаш 100 офци ке те питам га ке намериш време и с търговия да се занимаваш оно едвам с комшията намираме време да пийнем по килце ракийка тоя тръговец ке ме прави

15

онбашията

преди 9 години

ми частите за един телефон - 20 долара, а в магазина телефона 500 кинта. защо? ми щот тъй.

14

пискаме,а

преди 9 години

Не ги слушайте производителите,лъжат като за последно,продават си го частно по 1,20 кравето и 2 лева овчето,а каквото остане-на фирмите!И не стига това,ами слагат нишесте и соя в млякото,за да компенсират водата,вадят маслото и слагат палмово масло на негово място!И като им го рекнеш,и те гледат с омраза!Пусти ганювски номера!

13

Шоп

преди 9 години

Щом могат да си позволят да го изливат демонстративно на площада, не са толкова зле. Я да кажат тия герои, фермерите, по колко плащат на *е, които им гледат кравите?

12

Анонимен

преди 9 години

Поредните *** излязли да протестират... Ами, продавайте си го директно, да ви видим какво разбирате и как ще се справите. Как ли? Ами, никак. Не знам как, ама не така- това е вашето.

11

Стар комунист

преди 9 години

Ама като тикахме прекупчиците в Белене лоши сме били

10

Анонимен

преди 9 години

Същото може да се каже за електроенергията, за бензина и за почти всичко - просто много маймуни на клона а те се ранят от данъци!

9

свинаря

преди 9 години

1.80 е в магазина,от което млякото колко процента е не се знае