40

Велико

преди 9 години

Ако имаме държава, тя трябва да си влезе в ролята.Крайно време е този етнос, да разбере че има и задължения, а не само права, и не само да прави *а като на конвейр, и после на помощи.

39

Sasho

преди 9 години

Андрей Ляпчев-"со кротце , со благо и со малце кьотек". Андрей Тасев Ляпчев е български политик от Македония. Изявен участник в Демократическата партия, през 1923 г. той се присъединява към Демократическия сговор и е начело на неговото умерено крило до смъртта си. Той е министър-председател на България в 43-тото (1926-1928), 44-тото (1928-1930) и 45-тото (1930-1931) правителство. Член-учредител е на Македонския научен институт.

38

до 77

преди 9 години

По отношение на флага си прав. Нито на един наш политик на къщата му няма българското знаме, нито на бившите, нито на сегашните. Включително и на Бойко и неговите роднини.

37

Анонимен

преди 9 години

Как да дадем знак на правителството и партиите,че трябва коренна промяна по отношение на *кия въпрос.СЕГА ДНЕС ТОЗИ МЕСЕЦ ТАЗИ ГОДИНА.

36

Анонимен

преди 9 години

Решението е оръжие за самозащита в къщи със закон както е в Америка. И после да слагат ордени на този които е застрелял крадец влязал в къщата му! Всеки ден да има новини за по 5-6 утрепани, тогава ще видим дали ще има промяна с кражбите!

35

Анонимен

преди 9 години

Един мой преподавател казваше ,че нещата трябва да се правят "со кротце , со благо и со малце кьотек".По отношение на бразилците в Гърмен първите два начина не дават резултат. -Симеонов ,ще ти дадем шанс ,само гледай да не ги свършиш като кучето на нивата.

34

Sasho

преди 9 години

"Изпратените на място полицаи са били посрещнати с камъни. " А В АМЕРИКА ГИ СТРЕЛЯТ ОЩЕ ДОКАТО ВДИГАТ КАМЪКА !!!!

33

Анонимен

преди 9 години

bezmoza4no shastvo e toz no v momenta nyama kak da se otarvem ot nego no dnite sa mu prebroeni

32

кеф

преди 9 години

Соца си отиде . В това няма нищо лошо но заминавайки , прибра със себе си няколко неща които днес ги търсим безнадеждно. Едното от тях е дисциплина. Дисциплина във всяко отношение.

31

до 68

преди 9 години

След което ще налитат на ята по затворите, ама няма да ги храним ние а ще строят магистрали, ще чукат камъни, ще сеят и жънат по държавните полета. Ще се самоизхранват НО В ЗАТВОРА!!!Логиката ти е страхотна, давай да им даваме да си живеят добре а - и докога така?

30

до УРКО

преди 9 години

Майтапиш ли се ?.... Ако им се спрат помощите ще започнат да налитат на супермаркети , лафки и т. н. т.

29

Taka taka

преди 9 години

Нали викахте на Сидеров - фашист.Ха тогава сега си ги отглеждайте

28

Анонимен

преди 9 години

Какво увеличено присъствие бе подлого мутренска?А кой ще пази дебелосерата нагла мутра от народната любов,пари за това има и за нови коли,и за екскурзиики на гнусната мутра Буда и за охрана на пресъпника цвинокио

27

Анонимен

преди 9 години

Щп ли ми се струва, че "патриот" Симеонов е част от управляващата банда?!

26

Анонимен

преди 9 години

Тези ли са патриоти?! Не ги ли е срам журналистите (знам, че повечето са Боковисти или платени такива, но все пак)? Патерицата на един престъпник, добутан до властта, няма как да е патриотична. Парична, цинична, безлична, да, но чак пък патриотична?!

25

boc

преди 9 години

Извинявай Г-н Сименов, но нали и ти си част от управляващия Цар Борис(ов)?!И Ти гласуваш, като неговите слуги.Скакво си по- различен?!Само с лаенето май, но не с хапането.Започна да приличаш на Волен Златния Пръст.Жалко!!!

24

do 53

преди 9 години

Vsichko koeto kaza Volen stana...taka che tozi pat sam sklonen da varvam

23

Анонимен

преди 9 години

Тия само с бой ще влязат в правия път. Пък те ги галят с перце. ***.

22

Анонимен

преди 9 години

Алоо ,патерицата Балевски !Нали и ти си в управлявящата коалиция. Защо предаде избирателите си ?Нали обещаваше че ,,никога ,,няма да подрепяш, БКП-ГЕРБ.,,Аз да подкрепя ,Бойко ........никога ,, Ех ти , брантийо ..... както и да го увъртваш ,дотук си ....!

21

do krai

преди 9 години

A kakvo iska naroda..vagnoto e tova da razberem i da se obedinim..mnogo vagno kskvo iska EC..