20

tntodor

преди 9 години

Не могат да се сравняват двете неща - онова е било през средновековието, а тук говорим за уж демократична страна. През призмата на времето се разбира, че това е било грешка, довела до гибелта на много невинни хора. Както и смъкването на Саддам Хюсеин и Кадафи, но това е друга тема. Парадоксалното е, че след създаването на ООН вместо такива прецеденти да се елиминират, те стават все повече и повече.

19

Анонимен

преди 9 години

На каквото си постелеш, на това ще легнеш.

18

tntodor

преди 9 години

До Одисей 1Напълно съгласен! Надали на евреите им е приятно да се крият в бомбоубежищата всеки път, когато онези започнат да си пускат ракетите. Но всяко следствие си има причина. Газа е толкова гъсто населена, и е под окупация и смърт от толкова много време. Мислиш ли, че ще е трудно да привлечеш някого в редиците на Хамас, когато израелците са убили член от семейството му, например? Защо им трябваше на Израел да се лакомят през 6 дневната война за Газа? Самите те си създадоха Хамас.

17

Цветанка

преди 9 години

Евреите не могат да бъдат и не искат никакви приятели....това е от отровни змии! Има вече"осъзнали се" евреи които не искат да бъдат евреи!?.....А Христос не е евреин!!!

16

tntodor

преди 9 години

До Одисей 1Какво означава-дават им всичко?Дават им толкова,колкото да не умрат от глад,но това е една друга тема на разговор.А свобода дават ли им?Не може да се гледа едностранчиво на нещата.От цялата арабска наоколо,евреите са най-качествени,няма спор,но са шовинисти до мозъка на костите си,което в най-скоро време ще им изяде главите.Колкото до Господ-той няма нищо общо-стои си горе и съди със собственият си аршин.Тези хора заслужават земята,на която са,но не и Палестина и Газа.

15

Garibaldi

преди 9 години

До Анонимен 28 - Христос е евреин,а кой го разпъна на кръст,защо евреите не са християни а са юдеи? Кажи де нали си много просветен? Защо Господ ги натири по целия свят? Защото много ги обича ли или защото са *** предатели и убийци на своя Господ.Той сбърка като избра евреите да се прослави с този калпав народ!

14

Анонимен

преди 9 години

Пича ви го каза - христос е евреинА вие си бъдете православни- мравославни, католици-матолици, путинофили, кравофоби, блядофили и други там видове филофоби

13

Анонимен

преди 9 години

Бандитите от "Хамаз"-----САМО ОТ ПАРИТЕ ЗА ВОЙНАТА ЖИВЕЯТ.Спре ли финансирането на военните действия за арабите-----СПИРА ВОЙНАТА И ПОМОЩИТЕ И ДАРЕНИЯТА ЗА АРАБИТЕ.СПРЕ ЛИ ВОЙНАТА---АРАБИТЕ ЩЕ ГЛАДУВАТ!

12

бай ти гиорчи

преди 9 години

Погледнете демографската линия на Израел...ей това се казва добра политика- значи всички еврейски политици от 60ти години насам са добри.Вече са повече от нас евреите. А нашата пирамида е обърната все едно се забива в земята - да гледаме в нашата кошница

11

tntodor

преди 9 години

До АнонименМислите ли? Аз не съм толкова сигурен. Колко са внимавали си личи, когато се видят снимките от разрушенията. Само напишете червен килим в търсачката на днес бг и ще видите колко са "внимавали". Няма такова нещо, за тях това е война за оцеляване. Заобиколени са от врагове, но това не значи, че трябва да третират съседите си като животни. За това и ще си патят още много дълго време.

10

Румин

преди 9 години

Точни пичове са евреите - сума ти и пара пръскат в България - тъй,че Българите сме им приятелски народ.Пишете,че Кюрдите заслужават държава също такива работи.

9

..и това говедо-също

преди 9 години

.....евреите мрази и това *** , което пише вертикално в нета...ха,ха,хаааааааааааа--СИГУРЕН СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Еврейте са по целия свят----те никога няма да бъдат сами!ТОВА Е НАЙ-СТАРАТА НАЦИЯ НА ТОЗИ СВЯТ и НАЙ-ЖИЗНЕНАТА -ДОКАЗАЛА СВОЯТА ЖИЗНЕНОСТ УМ И КАДЪРНОСТ!МРАЗЯТ ГИ ТЕЗИ---КОИТО СА НЕКАДЪРНИ ,МЪРЗЕЛИВИ , С КОМПЛЕКСИ И ЗАБЛУДИ!ЕВРЕИТЕ СА СОЛТА НА ЗЕМЯТА !ХРИСТОС Е ЕВРЕИН!!!БОГ ГО Е СЪЗДАЛ ---ЗА ДА ПОКАЖЕ НА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ КАК ДА ЖИВЕЯТ!КОЙТО ТРЪГНЕ СРЕЩУ ЕВРЕИТЕ---УМИРА!!

7

Анонимен

преди 9 години

хм, съвпадение или не, NAT GEO каналите пуснаха лентите за Аушвитц

6

tntodor

преди 9 години

До Анонимен"8 Не бъди така сигурен , те ще се оправят , държавта Израел е една жизнена демокрация която знае как да се лекува ако заболее"Не съм сигурен, надявам се да се оправят между другото. Винаги са били биткаджии. Но и много лошо сътвориха ...

5

Анонимен

преди 9 години

евреите са най-мразените същества на земята ,а защо всеки го знае а който се съмнява просто да напише в чичо гугъл ---- защо евреите са мразени и да чете.

4

tntodor

преди 9 години

До Анонимен'България е много добър приятел на Израел, между другото. И винаги ще бъде такъв.'Позволете ми малка корекция - България е приятел на израелския народ, помагали сме си взаимно в много тежки ситуации. Като цяло и тяхната не е лека, но това не пречи политиците им да са *** и да демонстрират превъзходство спрямо другите нации, което рано или късно свършва фатално - справка - техният палач Хит лер!

3

Анонимен

преди 9 години

България е много добър приятел на Израел, между другото. И винаги ще бъде такъв.

2

Тео

преди 9 години

Няма начин след като с помощта на САЩ биеш всичките си съседи като мече у дирек да те харесват. В прогресиралите държави сегрегацията отдавна е демоде, а тези я прилагат на ново. След последната им операция, в която избиха над 2 000 цивилни между военните, чашата на международното търпение просто преля. Мисля, че нито ЕС, нито който и да е ще направи нещо. Просто САЩ ще спрат да ги подкрепят, и благодарение на юдейската "далновидна" политика ще ядат дървото!

1

Анонимен

преди 9 години

che te koga sa imali priqteli :)