63

Ванга ми прошепна

преди 9 години

Ако не гътнете Тиквун Мусолински ша ривете ама много.

62

Анонимен

преди 9 години

Руснаците винаги са водили антибългарска политика. ВИНАГИ !!!

61

Анонимен

преди 9 години

Честит празник *** 66г Руснаците идват по пътя до 1вия етаж https://youtube/watch?v=NU4q38rAzxQ Дано съм ви подразнил, и дано в ориза ви има камъче (китайски поздрав).

60

Анонимен

преди 9 години

Балканите сега трябва да водят места и съюзническа политика и да спрем да делим земи, защото ако ние имаме претенции за нещо-ще трябва и гърци, и сърби да стесняват граници и да ни отстъпват земи. В тези времена един балкански съюз ще противостои и на Русия,и на Америка, и на ЕС. Защото те се страхуват от нас и има защо, минали сме през двойно повече войни от тях, живяли сме в робство и жестокости, пазили сме им задниците с тези вековни размирици с османците, а те на нас - нищо за толкова време!

59

Чекист

преди 9 години

Не знам но е време да готвим хеликоптера. Нещата не отиват на добре...

58

Венелин

преди 9 години

Лавров добре ги избъзика нашите папагали и сега сме в абсурдната позиция, да защитаваме БЮРМ - една изкуствена държава, населена с албанци и българомразци, които ни плюят и ни крадат историята.

57

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 79Не са малко примерите - много образовани и културни, и цивилизовани хора са искали едно, а като са го получили се е оказало съвсем друго. Безспорно, културата и интелекта са условие за развитие, но ако те преобладават в една група хора/държава и/или управляващите са интелигентни, културни и цивилизовани.Но по-скоро обединението на повечето около обща цел е решаващо, за да се осъществят промени.Да си спомним 10 ноември. След това е нужна мъдрост и желание да спечелят повечето.

56

Анонимен

преди 9 години

До ВъпросЕ ти като ползваш китайски вещи какво следва? Стий с тез детски и инфантилни изказвания, че не ви отива. Пък знае ли човек, може и да си 12 годишен. :)

55

Елка Василева

преди 9 години

МАКЕДОНИЯ в БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКИ ЗАЕДНО в РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

54

Анонимен

преди 9 години

До американецоЩо се мъчиш да ПРИЧАШ на сръбски, като не го знаеш? :-)

53

Анонимен

преди 9 години

Русия е била и ще бъде най-отявленият враг на нашата Родина България.

52

Анонимен

преди 9 години

Нас Русия не ни интересува. Но не си ли вземем своето сега, след време всичко ще е албанско или сръбско.

51

Анонимен

преди 9 години

Македония не ни трябва. Тя е нашия буфер срещу шиптърите! Македония не трябва да се разпадне, защото ще си имаме работа с албанските терористи.

50

Въпрос

преди 9 години

Абре, русофилите. Коклко от вас пишат от проектирани в Русия компютри? А колко от произведени там? Колко от вас карат съвременна руска кола и имат съвременен риски телевизор илу смартфон например!? А плюйте сега прогреса и нека дружно всички наденем гумените ботушки и да газим гряз до колене...защото е типично руско!

49

Анонимен

преди 9 години

Ей тоя Лавров е егати дъртия комунистически пръч.

48

До 78

преди 9 години

Маани га бре! Не мое ти вдене въпроса...но иначе е играл на Сид Майер всичките цивилизации.

47

Анонимен

преди 9 години

Да я цепнем на 2. Ние да си я вземем и малка част отива в Албания.

46

Баце

преди 9 години

Истината е че Лавров следва политика още от времето на СССР Въртят сучат Македония да е в сръбската диаспора

45

Анонимен

преди 9 години

КЮЧЕКОВ ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КОЯТО ДА СЕ КАЗВА МАКЕДОНИЯ????? ТАКАВА ДЪРЖАВА НА СВЕТОВНАТА КАРТА НЕ СЪЩЕСТВУВА ДРУГАРЮ КЮЧЕКОВ. А ТОВА ЧЕ ДРУГАРЯТ ЖЕЛЮ ЖАБОВ Я ПРИЗНА КАТО ЗА ДЪРЖАВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. Я ОТИДИ ДО СОЛУН И ВИЖ НА КАКВО КАЗВАТ ГЪРЦИТЕ МАКЕДОНИЯ. И НАЙ ВАЖНОТО ВИЖ ОТ КЪДЕ СА ОТКРАДНАЛИ ИМЕТО ТАКА САМОНАЗВАЛИТЕ ТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ..

44

Анонимен

преди 9 години

До MGSМного правилна формулировка!Бубулечки сме пред Великите сили, които накрая ще се разберат, а ние пак в тинята.И все още огромен процент от хората наистина смятат, че е благодат.Вземат ли да обръщат много внимание на някой регион стават промени със сякаш не съвсем осъзнато участие на местните.Ако попитате повечето от участниците в Арабска пролет, дали са искали да се получи това, което стана, дали ще отговорят с "да"?