23

Шоп

преди 9 години

До Зaбрaвихте ли Никакви американски кораби не са гърмели, това бяха опитни апарати на частни фирми.

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 59Забавляваш ли се?..а.. май пеня ви излиза за Южнотурския Паток дето Маккейн го изрита и няма да го пусне и през Гърция!

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 58Е с такива специалисти завършили в Маскава,на кое място искаш да сме?Азиятщината се е пропила у вас ушанките и назначените БГ бизнесмени ,ДС ченгета вербувани от КГБ,които източват БГ като купуваме най скъпия газ и бензин и източват постоянно банките ни,тоя рептил шефа на КТБ избега у Београд при съюзниците на скъпите ти братушки!

20

Анонимен

преди 9 години

"Новият" руски танк Армата е досущ като новият индийски танк Арджун. Не е ясно кой от кого се е учил.

19

Анонимен

преди 9 години

На Рогозин му се клати яко стола,той като вицепремиер отговаря за Космическите програми!такъв погром в руската Космонавтика никога до сега не е имало,жалка картинка са братушките,затъват в блатото на корупцията и олигарсите начело с Жужин !

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 48а как падат руските ракети,като пияни мужици ли ?

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 45Бешаная собака ,инородец си ти *** скапан,два реда те мързи да напишеш ,май имаш нужда от спешно почистване на задния двор за да кротнеш !

16

Аз съм прост...

преди 9 години

"Раненият, който говори от болнично легло, се представя като сержант от "спецназ" от централния руски град Толиати."ГРУ? И ще си каже? Този какво камикадзе ли е?

15

агенция спецкосмос

преди 9 години

До Анонимен 34На мислещите хора са нужни!Само още едно инфо,европейските ракети носители са аварирали за последно през 2003 г,а руските падат като круши и още нещо,ракетата Протон е модел 1965г,а новата руска ракета носител Ангара е направила само пет успешни полета и най рано ще бъде внедрена през 2025 г!Виж в Тубата как падат като гнили круши и прочутите С-300,въобще кризата в РФ е тотална.Междупрочем Протон е аналогова ,няма цифрова навигация,още е на телеметрия !

14

Анонимен

преди 9 години

и спецназа им като отбора по хокей :) канадците ги биха като маче у дирек, а руските наглеци дори не им уважиха химна

13

Анонимен

преди 9 години

така е ще ги хванат като разчитат на Глонасс :) слдващия път да ползват ГПС

12

бандеровче

преди 9 години

До Анонимен 24Че летището и до сега е разделено на две,едната част контролираме ние,а другата руските военни части без опознавателни знаци!какво не ти е ясно за Донецкото летище?

11

агенция спецкосмос

преди 9 години

По данни от ракетно-космически експерти,руската космическа индустрия е изпаднала в системен кризис !Само за 1 месец имаше три аварии с руски ракетни двигатели,два при опит за извеждане на спътници в Космоса и един с руския двигател,който едва при втория опит успя да коригира космическата орбита на МКС.Последния инцидент с Ракетата носител Протон,която трябваше да изведе мексиканки спътник се е случила на 162 км от Земята,когато третата степен е аварирала!Рогозин е изпаднал в немилост в момента!

10

Анонимен

преди 9 години

Абе най-добре е,заловените руски военни да ги качат на един самолет и да ги пущат с парашути в ИД :)

9

до 21

преди 9 години

хаха , как се издаде само че си мръсен *** с 5 профила и повече

8

бандеровче

преди 9 години

На 16 май 2015 г. в контролираната от нас част близо до Луганск заловихме 2-*** руски спец офицери от ГРУ проникнали тук за да организират диверсии и вредителства !Ще се справим с всеки опитал се да ни нападне или вреди чрез терористични прийоми !

7

Тъжно

преди 9 години

Обърнете внимание на какво облъчване са подложени руснаците..."Настояваха да не бъдат упоявани, понеже ги беше страх, че ще им вземем органите", каза Максимец, добавяйки, че руските им командири ги били предупредили за това....те са за съжаление.........както и ние.....щом гласуваме за такива.............

6

Анонимен

преди 9 години

Има ли още *** които да вярват на укро фашистите

5

Sabaton

преди 9 години

Ама как може бе, как може бе тия "лоши" бандеровци да развалят почивката на вежливите зелени человечета ??Хахахаххахаахаххаахаах

4

Анонимен

преди 9 години

Браво, Днес!Изловихте ги тия, дето четат само заглавията! Масово са написали *** коментари у са объркали плюсовете и минусите!