28

tsotsomanski53

преди 9 години

До Анонимен 49Сега е момента да си обърнеш парите в рубли! :D

27

Анонимен

преди 9 години

До ЕВАНДЕР ДИОГЕНИОС 27Русия е с пъти по-нисък жизнен стандарт от Гърция. Никой на никого не дава да яде и да пие, без да плаща. Нали Ципрас се върна от Русия с празни ръце. След първото неплащане на заплати и пенсии ще му спретнат преврат. Кой е тоя, който ще храни Гърция заради сантиментите си? На самата Русия и е трудно заради затормозените пазари. Колкото Сидеров може тук, толкова и Ципрас в Гърция. Ще загроби държавата, струва ми се. Но... колкото по-рано ядат дървото, толкова по-добре.

26

Анонимен

преди 9 години

Рублата повиши стойността си с над 27% спрямо долара. "Стана това, което трябваше да се очаква: стабилизира се обемът на златно-валутните резерви, рублата в началото беше стабилна, а сега започна да се укрепва. Ние смятаме, че рублата се закрепи дори твърде много" заяви финансовият министър Силуанов.

25

Анонимен

преди 9 години

До ДА ,БЕ 41....1- ДОЛАР /СТРУВА -----100-РУБЛИ!...Един долар струва 120 йени. Япония загива :)

24

мнение

преди 9 години

До ЕГАТИ БУНТАРА...Искаш да напишеш, че ще я изнасилят ли? Ще поживеем и ще видим бруталността на Брюксел, а над тях САЩ ! пп. определено не е булка/представите на Гърция за себе си/, но някой иска да е такава!

23

:)))

преди 9 години

до 44Добре! Живот на кредит! Затворникът от Второ авеню ( радиотеатър по Нийл Саймън ) - vbox7

22

ЕГАТИ БУНТАРА...

преди 9 години

"БУНТАРА" ЦИПРАС ---МУ ПРЕДСТОИ ДА СИ СВАЛИ ГАЩИТЕ ...АМА СЕ СТИСКА , КАТО МЛАДА НЕВЕСТА .....В БРЮКСЕЛ!ШЕ КАНДИСА , БЕ....КОЯ БУЛКА НЕ Е КАНДИСАЛА НА ЧОРБАДЖИЯТА СИ.....??!!!НЕМА ТАКАВА!!!!!

21

ДА ,БЕ 41....

преди 9 години

1- ДОЛАР /СТРУВА -----100-РУБЛИ!НАПРАВО, УМИРА АМЕРИКА ...ХА,ХА,ХАААААААААААААААА

20

мнение

преди 9 години

Ципрас е бунтар, а не популист и послушник! Все пак опитва да промени досегашният /преди него/ стереотипа на поведение на гръцките политици спрямо Брюксел, както и да измъкне народа си от иконом.криза /вярно за сметка на останалите в ЕС/! И що пък не? Прави вертикален разрез /Гърция с народа си към останалите в ЕС/, а не хоризонтален / европолитици-политиканти към народът на ЕС/!

19

КВО СЕ ЧУДИТЕ ,БЕ...

преди 9 години

ГЪРЦИТЕ НЕ ЗНАЯТ ИЗОБЩО .."ЩО Е ТОВА КОМУНИЗЪМ и има ли почва у Гърция"...!ПРЕСТОИ ИМ ТЕПЪРВА ДА ГО РАЗБЕРАТ !НЕКА МАЛКО ПОГЛАДУВАТ, ЩОТО ВСИЧКИ МЪДРИ МИСЛИ ИДВАТ НА ..."ГЛАДНО СЪРЦЕ".ЩЕ ПОГЛАДУВАТ ...ЩЕ РАЗМИСЛЯТ ....И ЩЕ ПОЧНАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ----ЩОТО У НИ ЕДНА ТАВЕРНА, НЕ ДАВАТ УЗО И МЕЗЕЛАКИ ...БЕЗ ПАРИ!НИ У ГЪРЦИЯ ...НИ У СВЕТА ИМА ТАКЪВ ФИЛМ!ТЕ РУСНАЦИТЕ ИМ РАЗТЕГАТ ТИЯ ЛОКУМИ .....АМА, ТЕ. .....ГЪРЦИТЕ , НЕ СА ИМ ЯЛИ ПОПАРКАТА ....!

18

Анонимен

преди 9 години

САЩ е фалирала държава.

17

Анонимен

преди 9 години

"Хитрата сврака с двата крака. Това направиха Гърците като избраха великия Ципрас , който им обеща узо и сиртаки без да плащат ."...Може да си сигурен, че ще европейсктие кредитори отпишат голяма част от дълга и няма да платят - за това настоя вече МВФ за да опусне следващият транш. Дълговете на Гърция ще се платят от целия ЕС включително и България, за да живеят гърците добре и да няма размирици. Вашингтон никога няма да разреши на Брюксел да допусне руско влияние на средиземно море.

16

икономист

преди 9 години

Евтиния популизъм никъде по света не е решил нито един проблем. Най-разумното беше да се разсрочат гръцките дългове, да се съкратят държавните административни разходи и да се даде глътка въздух на икономиката да работи и да внася пари в бюджета. И това гръцко правителство ще падне

15

социолог

преди 9 години

Хитрата сврака с двата крака. Това направиха Гърците като избраха великия Ципрас , който им обеща узо и сиртаки без да плащат . Да ама не . Нашия народ се оказа по умен като не гласува за Сидеров , който обещаваше по 1000 лв. пенсии .

14

Анонимен

преди 9 години

Докато ни занимавате с поредното "проваляне" на гърците, нас ни мамят и обират ЕРП-та. Хем вдигнаха цената, хем манипулират електромери вече с +3,5% за април.

13

Анонимен

преди 9 години

Тсипрас ще присъства ли на парада по случай 70 години от победата над национал-социализма?

12

Анонимен

преди 9 години

Той че ципрас се провали е ясно и на слепците, но ми е чудно къде са онези умници, които пляскаха в захлас като спечели изборите и обясняваха как трябвало да се дивим ан гърчолята.

11

Ципурас се провали

преди 9 години

Ципрас се провали 100 %. Обещаваше, че няма да взема нови заеми, а сега се моли за нови заеми. Обещаваше, че ще прогони тройката кредитори - а сега точна да тях се моли за пари. Обеща, че ще спре всички реформи - сега прави списък с реформи, който ще бъде одобрен от Меркел. Обеща безплатно здравеопазване на бедните - няма пари за това. Обеща 13 и 14 заплата, в момента няма пари дори за пенсии. Ципурас е царят на лъжците. Гърците се провалиха за пореден път.

10

Анонимен

преди 9 години

Чета под мен 28 коментара. 5-6 на нормални хора с определени възгледи, останалите на няколко платени драдсачи. Сменяйте малко лексиката, другари.

9

Даола

преди 9 години

За 100 дни не е възможно да се реализира една голяма социална програма в страна, където довчера са се вихрили корумпирни политици.Дайте още време на Ципрас. Ние сме в пъти- по-зле и за 1000 дни нашето ново старо правителство няма да мръдне от точката на стагнацията.