14

Членска карта №7

преди 9 години

И като не платят, какво ще стане!Въпросът ми е към Веско и Кузман!

13

Южен поток

преди 9 години

"Скептицизмът се засилва обаче от две тежки външнополитически грешки, които Ципрас извършва в началото на своето управление флиртът му с Путин и опитът да изолира Германия от еврогрупата нещо, което не може да се случи никога"Ама Ципрас не се мъчи да изолира Германия и тройката кредитори, той просто търси начин да "диверсифицира" кредиторите си. :D

12

Анонимен

преди 9 години

Добре де защо ги пишете такива безмислени статии?Знаете,че некви мизерници там получават еквивалента на 2000-3000 лева месечно български пари.Е да вече си махнаха всичките заплати до 13-та и може би вече не е толкова изгодно да зивееш на социална помощ като преди но и тва е мн съмнително.За тях е оферта да обявят фалит не разбирате ли.Просто тогава тия стотици милиарди дето уж ги дължат няма да ги плащат.Останалото ще си е по старому не се съмнявайте.

11

888kama

преди 9 години

mnogo shte se razstroj za ikonomikata na vizantiicite ako doidat tehnite jeni v balgarij da sloguvat i da gledat bolni i stari.zasega balgarkite hodjt da sloguvat na garcite,ta neshto ne mi se verva chak pa tolko da sa zle.

10

Анонимен

преди 9 години

Двойната трагедия на Гърция и неописуемите трагедии на българите.

9

Анонимен

преди 9 години

Германия, като съобразяваща се с уроците на историята страна, трябва да проучи евентуални възможности за репарации на Гърция заради Втората Световна война, казва президентът на страната Йоахим Гаук.

8

Наблюдател

преди 9 години

Гръцката трагедия е смешна.. Да дойдат в България!

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Не завиждам на Гърците и не ми пука за гърчолята...., да плачат, да измрът. Лошото е , че съседите поквариха едно цяло поколение млади българчета с балонските заплати които даваха при тях. Сега младите се обиждат, ако у нас им предложиш заплата под 1000 евро и напускат България, а навън сега нищо добро не ги чака. Мнението ми е не за "черноработниците", а за новия елит на България, една прослойка от младежта, призвана да създаде просперитета на Родината.

6

Анонимен

преди 9 години

"А след това самите гърци си избраха правителство, което очевидно е сериозно решено да вкара окончателно страната в бездната"Макар, че не съм фен на гърците, това е опит за намеса в чужда държавна дейност. Правото им на избор е неприкосновено и е груба грешка от страна на Фишер да им дава наклон в политиката. Да не говорим, че интересът на Фишер не е свързан с възтановяването на Гърция, а с прибирането на немския заем. Останалото е плява за запълване на статията.

5

ох

преди 9 години

Олекна ми , аз си помислих че спират производството на узо и забраняват сиртакито ...

4

Анонимен

преди 9 години

Гръция е одна от страните, които смятат, че ЕС е свято небе. Точно като България, не е тя? Грешка, приятели!

3

Минчо

преди 9 години

Нека евробюрократите, и журналистите които пишат да така наречените "рИформи" да обяснят какво значи това. Криминална "приватизация" която гърците я спряха ли, продажба на инфраструктора, пристанища, острови, банки, мини и каквото друго се сетите, това ли се има впредвид под "рИформи" ??? Същото което стана тук при нас ли , да но НЕ, гърците не надупени, и знаят какво ще им се случи, и какво им гласят....

2

хлъц хлъц

преди 9 години

Въййй, а като взимат пенсии и заплати по високи от половината европа без да се мърдат, от това не се оплакват , а като им работиха чужденци на договори според които не се внасяха усигуровки за нищо , защото си за помалко от 6 месеца , а като "усвоиха" ?-фондовете тогава можело .... познаваме си ги византииците

1

ГРЪК

преди 9 години

А вие платихте ли си тока? Или ще се запалите?