84

tu-tu-tu-tutu-

преди 9 години

auuu, kakvo da kajat slepite, gluhite, bezrakite, bezkrakite, det rabotiat?

83

хм

преди 9 години

пожарникар да си! работиш един ден държавно тоест търкаш стола в кафето, два дена почиваш през които бачкаш нелегално

82

Анонимен

преди 9 години

Aaaaa,на 52 години не са старци,моля, моля.Ако по друг повод им кажете старци ще се обидят,но когато става въпрос за запазване на привилегии,които никой друг няма,тогава се правят на старци.Видяхме ги колко струват онзи ден пред ТВ 7,виждаме ги как пазят границата,знаем администрацията как лежи по бюрата и симулира дейност,знаеме как се борят с претъпността и как дори с дребната не могат да се справят,а хората са пропищели от набези денонощно.Какво искате, бе?Докога държавата ще ви дундурка???

81

Значиииии

преди 9 години

Не на 50, на 25 трябва да се пенсионират или след навършване на 1 година стаж в системата. Иначе има по-висок риск от хемороиди и фисури. Между другото да се събуди и журналистическия синдикат, защото журналистите имат по-висока разкриваемост. Не помня полицията да е събрала данни за престъпление я срещу кмет, я срещу системен пътен нарушител... Безочие.

80

Членска карта №7

преди 9 години

А като узаконите и проституцията... Ще се навдигне едно негодувание, едно недоволство то предлаганите услуги, зер на 60 ще им е трудно!

79

Членска карта №7

преди 9 години

Що да не може бе, Калфин!След като 66 годишни строители ще припкат по скелите, какво им пречи на ***!???

78

възмутен

преди 9 години

ДО сега си траяха като правеха промени в ЗОВС и поради несъответсвия в звания длъжности въздрасти и т.н. а вМВР от 25 год са първа категория но нищо не се бе променило по отношение на пенсионната реформа пределна въздраст сие от време оно 60 год .от полицая до гл.комисар.докато в БА не етака имаце изисквания и строго се спазваха .Как досега 50 55 год . полицаи можеха да служат и се натискаха да стигнат пределните 60 год, като ги настъпиха ревнаха заплашват с протести.Видяха от заплата по добра п

77

Анонимен

преди 9 години

Абе като не можете - или пенсия по болест или уво по непригодност и търсите друга работа - нали сте умни, образовани и кадърни... Не виждам и защо 60 годишен КАТаджия да не може да вдигне палката или да напише акт. В няколко то частни пожари към предприятия пожарникарите до един са пенсаци - значи могат да работят след пенсия. Сотаджиите масово са пенсиониране ченгета - пак карат кола бягат и задържат крадците - значи могат

76

Фен

преди 9 години

Може, то други няма!

75

anonimen

преди 9 години

ako xodqt da svalqt nqkoq bulka ne sa starci a sega izvednaj stanaxa

74

като всички

преди 9 години

Като им е тежко,в което се съмнявам,се уволняват,като станат на 65,живот и здраве се нареждат на гишето и им изчисляват годините стаж,и на ти пенсия

73

Grom

преди 9 години

Старци ли са на 40 г.???? А другите "старци" от трета категория какви са?

72

65 г.

преди 9 години

Певечето специалности в армията и пожарната могат да се пенсионират на 65 г. - това са шофьори, танкисти, щабаджии и т.н. За тази работа не се изискват никакви физически или умствени усилия.

71

chika

преди 9 години

pa da gi menkame na stola na premiera po-chesto togava dokat stanat na 65 g.:-) pa moe kato dedo todor do po-otgore:-) koito e po-darjeliv:-)

70

Анонимен

преди 9 години

щом може старици-балерини да са на сцената,защо да нве може полицаите на 55 да си спят в патрулките?

69

Анонимен

преди 9 години

Нашите полицаи са едни истински балерини,с виртуозно па дьо дьо избягват всяко сериозно престъпление,би трябвало да ги пенсионират след двуседмична служба

68

Селяндур

преди 9 години

Скъпи ми всезнаещи драскачи. Мрасоллкьовци ,които мама и тате от нищо не са лишили.Вие от всичко ще сте недоволни вие трошите по паркове стадиони и учиилища. Леглата в къщи не можете да си оправите но акъл давате,плюете навськъде и по всичко. Какво правите по това време на деня та коментирате. Може би мама и тати ви уредиха в някоя канцеларийка на сложна работа пред компютъра. Вечер да ви измие ли мама крачетата та да си легенете.

67

Ludaka

преди 9 години

Ха така държавните служители на 50,а пък работещите до гроб.

66

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 77: Кой те пусна до компютъра бе ***?

65

Анонимен

преди 9 години

Пичове, изнасяйте се от тая държава, видя се, че това с така наречената "демокрация", НАТО и ЕС е пълен провал. Положението може да се оправи като ни присъединят към Турция, но това е планирано за по-късно, може и след 2030 да стане и а после няма изведнъж да се оправят нещата. Мизерията ще става все по жестока, народа все повече ще оскотява, а Волен не може и няма да оправи нещата.