24

Анонимен

преди 9 години

Луканов и БКП-ДС сътвориха СДС, за да си имат опозиция".Излъгаха народа и ограбиха държавата съвместно.В СДС влязоха пребоядисани комунисти,които изгониха истинските патриоти лежали в концлагерите.Ако се изкарат икономическите досиета на партийни секретари,агенти на ДС /предимно кръчмари-сега хотелиери/ свят ще ви се завие от имотното им състояние с цифра милиарди наши пари.

23

тошо

преди 9 години

АЛООООО ти да траеш, дай им от тези пари дето взимаше всеки месец ок КТБ

22

егати неукия 23

преди 9 години

Ей 23, ти си бил много *** по история. 1923 год. е преврат, направен от Александър Цанков. Кой е тоя даскал, че не те е отсвирил от училище. Ама то се навъдиха всякакви исторически кречетала, които плямпат де що им падне. 1923 год. превратът е антиземеделски, убит е Стамболийски, избивани са не комунисти, а земеделци с мълчаливото съгласие на Борис Трети. !923 год. въстанието в Старозагорско и Врачанско е земеделско, а не комунистическо. Научете я тази история, стига сте *** по форумите.

21

Пролетарии, ...

преди 9 години

... Честит 1ви Май!

20

надзирател

преди 9 години

Очакваме ви др.Миков с вашата шайка,която затрива народ и държава.

19

ТОШКОВ

преди 9 години

До Анонимен: ЖЕЛЮ БЕШЕ ТОЯ ,ДЕТО ДАДЕ ПЕНСИИ НА РАЗНИ ГРАДСКИ МЕКЕРЕТА БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ,ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА СДС ПРЕЗ 1989 Г. ! ТОЙ ПУСНА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ЗАТВОРИТЕ ПАК ЗАРАДИ ТОВА ! ТОЙ ИЗДАДЕ УКАЗИТЕ ПРЕЗ 1992 Г. ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО , А НЕГОВИТЕ *** ФИЛИП,ИВАН И ДР. ГИ ИЗПЪЛНИХА ! ТОВА Е ИСТИНАТА И НАКРАЯ ЖАБАТА БЕШЕ ИЗПРАТЕН С ВОЕННИ ПОЧЕСТИ !ВЕЧЕ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ СМЕ НА ДЪНОТО В РЕЗУЛТАТ НА ТЕЗИ МРЪСОТИИ !

18

anonimen

преди 9 години

Mikov,nali vie biahte na vlast do minalata godina?Zashto ne ni napravihte po-bogati?vie upravliavate ot 25g.,a GERB samo ot niakolko mes.,i ne sa 272 000,a mnogo po-veche.Ti izobshto ne si naiasno kolko sa na min. rab. zaplata.skrii se i ne se izlagai.

17

до 20

преди 9 години

Прав си.Няма разлика между фашисти и комунисти.Хитлер и Сталин са били приятели.Споразумението им е да си поделят Полша.Полските офицери и войници бягайки от германците попаднали при Сталин,който ги избил до един в Катинската гора.После Хитлер напада приятеля си и започва войната между мутрите по онова време.Концлагерите на смъртта са сътворени от фашистите и комунистите.Прилики можете да откриете,но разлики не.

16

Нейко Таралейков

преди 9 години

Първомайска сбирщина - Бесни Смрадливи Пенсионери!Кифтета и кебапчета ядохте ли,другари?Наздраве казахте ли на Вожда?

15

Анонимен

преди 9 години

Аз мога само да съм им благодарен, че с тези изказвания и с платените им *** из интернет ме накараха да стана от политически апатичен до политически активен. Ще гласувам на всички избори до дупка докато не изчезнат тези ***, русофилите от Атака (това не е никакъв национализъм), ББЦ и всичките ***, които се подиграват с интелигентността на хората и ни мислят за ***. Апропо не харесвам и ГЕРБ, но в този мандат са една идея по-малко нагли пък да видим

14

Анонимен

преди 9 години

az ne moga da razbera koi im vqrva na tiq vsichkite bokluci kato bqha bsp sashtoto vsichki kradat i ne praqt nishto za horata .

13

Открийте разликата

преди 9 години

1923-та година преврат наречен фашистки-Дамян Велчев и Кимон Георгиев 1934-та година преврат наречен фашистки-Дамян Велчев и Кимон Георгиев1944-та година преврат наречен социалистическа революция-Дамян Велчев и Кимон ГеоргиевСправка:Който и да е учебник по история.........

12

Анонимен

преди 9 години

Има знаме на Ернесто Че Гевара .. ?!! ... WTF ...

11

бай Иван

преди 9 години

Заглавието не е точно, а следва да е " Правата ако не се отстояват,България ще се обезлюди и бедните ще стават по-бедни, докато не се вкарат в затвора олигарсите и мутрите,които са сътворени от комунистите,червената чума на прехода....."

10

bg.izmet

преди 9 години

dolna vashliva sgan sas parlament sbirshtina ot kradlivi izmamnici djavoli i dolni mastii

9

1 МАЙ

преди 9 години

Ден на НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА ! Ден на всички фашисти ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !SIEG HEIL

8

ДЕН НА ИСТИНСКИТЕ...

преди 9 години

трудови хора ! Този празник е само и единствено за тях ! Крадливо -бандитската червена чума няма право на този празник !!!

7

процедурно питане

преди 9 години

Червените милионери и кредитните такива които опоскаха социалистическия труд на нашите родители от труд ли забогатяха?

6

АТАКИСТ

преди 9 години

Ооо, Миков, на колко Джака си на митинга?

5

бсп

преди 9 години

другари, дайте ни властта и ние ви обещаваме, че незабавно ще национализираме и одържавим всички печеливши сектори от икономиката! после ще направим нова приватизация, но този път ще бъде както трябва и няма да допуснем предишните грешки!