135

Анонимен

преди 9 години

А знаете ли колко неща не виждаме, трябва да се създаде място някъде в нета, където хората да качват това, което се случа в бг действителността, какво се случва с децата, тук има следи и белези, а като няма...едан акушерка ми разказва, как стоят отворени врати прозоци, простата санитарка гледа да няма стъпки, и като е измила отваря прозореца, а това, че лежи бебе, което се бори за живота си и дори едно течение, може да е фатално на никой не му пука....

134

Профистандарт

преди 9 години

Акушерката удря бебенцето което плаче. Удря го с премерени движения в тилната област и в коремчето на слънчевото сплитче. Тези удари целят да го приведат в безсъзнание, за да спре да плаче. Това акушерката прави напълно съзнателно и с отработени движения с цел да го приведе в безсъзнание напълно "професионално" вкл го задушава, напълно професионално му дава и биберон и го завива после пак го бие.Разбирате ли, че те така работят, защото тя никак не се притеснява, че върши това пред камерата.

133

Разследване болницат

преди 9 години

От клипа става ясно, че акушерката работи "по стандарта" на лечебното заведение.Трябва да се разследва болницата, не само акушерката!Това, че не помни е някаква зла шега. Със сигурност помни по какви стандарти изискват от нея в тази душегубка болница, да "работи"Това са стандарти, хора. Помните ли двете игоряли от духалки бебенца преди няколко години.Тези частни болници плащат на политици и кметове, а нямат пари за персонал. Но това, и в нацистки концлагер не е известно да е правено!

132

Анонимен

преди 9 години

"Той заяви, че ако акушерката е нанесла удари на бебето, то те са били, за да го успокои."Моля ви, просто прочетете какво е казал адвокатът. Не останаха нормални хора в тази държава!

131

анонимен

преди 9 години

Абе хора, какво значи "опитала се да го удуши" . Та това бебе е на 4 дена ако някой иска да го удуши, дали пък няма да успее, а?

130

Анонимен

преди 9 години

А защо не й дадат една кукла в съда, за да покаже как точно успокоява с тези зверски удари. Доживотен !

129

yyy

преди 9 години

Защо минимум пет бебета са оставени на грижите на ЕДНА акушерка? Доктора абсолютно липсва. Седователно зависим от възможностите и издръжливостта на средния персонал!

128

Пешо

преди 9 години

Прилича ми на костинбродската афера.Записа от прокуратурата изтекъл в медиите-за изтичането виновни няма.В такива отделения лежат деца след усложнено раждане-нормално родените са в друго отделение.Родители и близки на детето не не се появяват никъде по медиите.Ако аз бях родителна това дете сам да търся медиите ,нямаше да се крия.Чисто и просто тази жена е удобна за изкупителна жертва.Записа е такъв,че може да се оприличи всяка жена.

127

Анонимен

преди 9 години

Mai na taq akusherka ne i e za pyrvi pyt,kato gledam kolko spokojno go pravi.....

126

PsychoRobot

преди 9 години

аз съм млад баща с повишено мислене върху живота.изгледах клипа и казвам това с ръка на сърце. САМО ЛОШИ НЕЩА ЗА ТАЗИ ЖЕНА НЕ БЯЛ НЕ ТЪМЕН ДЕН ДА ВИЖДА! Има Господ

125

Анонимен

преди 9 години

Покрай земетресението в Непал световните медии все още не са коментирали случая.Срамът пред целия свят предстои.Има психопати навсякъде-пилоти,бащи,които държат дъщерите си в мазе и...,роднини,които се избиват.Това,което лично мен ме стряска за пореден път,освен жестоката драма е,че нацията сякаш е сляпа,глуха и безмълвна за реалността,в която живеем.

124

Анонимен

преди 9 години

Kak li se chustva maikata na tova dete ..?! Badeshti maiki ne Si ostavqite bezashtitnite dechica na nikoi na grijite!!!!

123

Анонимен

преди 9 години

Василев,стига си писал глупости и не си слагай сам палеца там,където не трябва,че срамиш гилдията.

122

сър пичук

преди 9 години

иска ти се и на теб да имаш такава смешна дипломка, но нямаш мозък да я вземеш, дори такава ! Ти си един *** !!!

121

Анонимен

преди 9 години

Д-р Василев,след една година къде смяташ да идеш?

120

161

преди 9 години

разбира се, че имам проблем- голям проблем, да ви гледам крадливите мутри още една година !

119

Анонимен

преди 9 години

Да,163 май е прав-става дума за пари.

118

Размисли

преди 9 години

Аха, значи тази е по-опасна от Ченалова...

117

Анонимен

преди 9 години

Виж какво ,друже,наричащ се лекар,имаш проблем,пич.

116

158

преди 9 години

вие хора ли се наричате- крадлива пасмина такава!!! А за това какъв лекар съм, изобщо не ти достига мозък, за да ме оцениш !!!