157

Анонимен

преди 9 години

Началото на края за газовата мафия...

156

Анонимен

преди 9 години

Елче ,Русия сега ти се вижда като ЗВЯР ,ама се моли да не дойде отново тука, че ти ще ходиш като ТАЛАСЪМ

155

Анонимен

преди 9 години

Точно така е. Виждам какво става много добре. Новата римска империя ограбва провинциите и разпределя ограбеното във вид на субсидии на своите поддръжници. Няма нищо ново под слънцето. Дано тази скапана система рухне по скоро!

154

Анонимен

преди 9 години

"Клиентите да препродават"... Ей от това страдаме най много. Скапани мързели от "демократичния ни свят" трупат състояния от препродаване. Европа защитава мързела, лентяйството, ограбването и лихварството. Всички простотии на древния Рим!

153

@272

преди 9 години

за рублите от кремълското пасолство се бори, за какво друго?ама курса падна много и рубладжиите са озверели - искат вече само в ДОЛАРИ !!!

152

DDR

преди 9 години

До славянинКак пък все ЕС и западният свят се тресът от кризи и противоречия а Русия и Северна Корея цъфтят и връзват?

151

Анонимен

преди 9 години

ако ще приоритет на руснаците да е марс, все тая.никой не ги ще...

150

до славянин

преди 9 години

"за руснаците вече приоритет е източна и югоизточна Азия, а не Европа"Мечти и надежди - напразни!Цялото руско население и инфраструктура са долепени до Европа, целия внос и износ е доминиран от ЕС.Дори някога да се осъществят енергиините проекти за Китай - това ще са нови находища, тръби, пътища, на съвсем друго място, където сега няма нищо.

149

Той е

преди 9 години

Стана ми смешно,докато четях тая статия,поредната поръчкова,срещу Русия!Първо,еврогейовете набрали "кураж",щото зимата била свършила...Сякаш,това е последната зима на планетата,оттук-нататък вече,хилядолетия напред,ще е е само ведро,безоблачно лято!Второто,пънат се да се изкарат страшни,ама забравят едно дребно нещо - Газпром е руска,а Русия,доколкото си спомням,не е член на ЕС,нито пък е кандидатствала,ерго,не е длъжен,да спазва скапаните им разпоредби!Като не им отърва,да внасят газ от САЩ!

148

Анонимен

преди 9 години

266 - taka e ako gleda6 'Alfa' I im vqrva6.nito Gurciq 6te izleze ot EU nito UK ,a naprotiv.EU I USA 6te stanat nai-goqlamat ikonomika i rusnacite 6te ska4at po tqhnata ***!

147

корекция

преди 9 години

Не Европа трябва да е с Русия, а Русия трябва да е с Европа. Доказано от хилядолетие. И САЩ или Китай да си гледат техните проблеми. Азиатската част на Русия е едно голямо нищо, а всеки път, когато Европа игнорира Русия, се оказва разделена на две. Въпросът е, че никой не отстъпва, а всъщност наистина трябва да разговарят като равнопоставени партньори. За съжаление, засега са само мечти и външни фактори всячески пречат на такова обединение. Вина носят обаче и руснаци, и европейци.

146

Анонимен

преди 9 години

Специално си направих труда да прочета секцията на Економист - наистина наричат Газпром 'звяр' - не виждам защо типични по нашенски някои хора истерясват, че това тук било поръчкова статия? И съвсем по нашенски, овчарски - коментира се, без да е проверено и прочетено! Затова сме просто племе, факт. Не познавам автора, но тя просто е преписала (или превела) Економист; ако не сте доволни от нещо, ругайте BBC, а не човекът, който ви е дал информацията. Що за *** живеят у нас?

145

t-rex

преди 9 години

До Анонимендо 227Ако си на мнение, че предприятията които си изброил са били ефективни, значи нещо не си в час...

144

до гурбетчия

преди 9 години

Що не заминеш на гурбет в някоя др,статия,например,за шамара от англ,солджа на ученик в Сливен, и вземи та прочети коя западна фирма предоставя отчет на света кой дял в бизнеса на кого и по колко, всяко нешо идва на една цена ,а прекупвача го продава по друга най-простият пример с доматите ,млякото и т,н, Да не би сега енергото да ти е поевтино след амер,инвестиции? Не,

143

Анонимен

преди 9 години

до 251ще мълчат всички, защото това си е фашизъм, а политиката ни е такава-лицимерна и цинична! къде сте , журналисти???????????????

142

АА

преди 9 години

КОГА СЛЕД СТО ГОДИНИ

141

сельо

преди 9 години

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ Е СЪСТАВЕН НА ГАЗПРОМ 50/50 ОТ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРО-ЕВРЕЙСКИ ОЛИГАРСИ КАКТО И НА ЛУКОЙЛ КОИТО ГИ ИМА ВЪВ ВСЕКИ ЩАТ НА АМЕРИКА ЗА КАКВА ВРАЖДА МИ ГОВОРИТЕ, КАТО ТЕ СА ПАРТНЬОРИ С РУСНАЦИТЕ

140

Анонимен

преди 9 години

252 защо имате такъв лош правопис.Клавиатурата има възможност да се пише с български буквички.Кой завършен клас имате.

139

Анонимен

преди 9 години

до 250-е за точната цена на заз-а 3500-4000 ,не споря Аз карах лада и чаках за нея точно 8 години,а и е доста по скъпа.То заз никой не щеше ,така че може и да е било без ред,не си спомням вече

138

Анонимен

преди 9 години

до 248 страшна новина.Такива петиции се внасят от 1 година.А щом инфото е от анонимен източник -така е най добре. 14000 съкратени-сигурно са гастербайтери от южната ни съседка. а и на фона на 80 милиона население са си нищо