94

българин

преди 9 години

До Анонимен 237:Много се радвам, че си каза всичко, ***. Сега всеки, който има малко акъл, може да види, че си типична безмозъчна комунистическа гадина - убиец, Такива като вас, освен подходът на Гешев (по законен път - резследване, съд и затвор или разстрел) или на Пиночет (терор), нищо друго не ви оправя. Явно е, че и Гешев е бил много мек към вас. Пиночет трябва! Пиночет за вас, гадино червена!

93

Анонимен

преди 9 години

Гешев е буржоазен полицай обслужващ интересите на фабрикантите в България които яко са експлоатирали трудовите хора. Ясно е сега каква ви е мъката продажни буржоазни ***. За такива като вас разстрел! За предатели на родината и слуги на чужди интереси само смъртно наказание.

92

българин

преди 9 години

Ами, той, този сайт, се е ПРЕПЪЛНИЛ с КОМУНИСТИЧЕСКИ ***. Изхождат се един през друг за лошите САЩ и добрата Русия. Отдавна е ясно, какво трябва за такива - не американски ценности, а българският Никола Гешев. Да, *** червени миризливи, вас само Гешев ви оправя. Ако няма Гешев, може и Пиночет.

91

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 231Евтина пропаганда от Одисей 1.

90

Анонимен

преди 9 години

със създаване на конфликти по света

89

123

преди 9 години

Одисей, твоето мнение ми е известно, промит мозък, или липса на такъв. На никого САЩ не е помогнала безкористно. И в замяна е получила много повече. Питай нещастниците, които напускат родните си места, убитите цивилни, изпепелените от *** Виетнам и др. и това наричаш помощ. Да, те помагат и на Идил и ги снабдяват с оръжие, всеки ден с кораби, а после ги бомбардират, но защо ли не тях, а мирното население?

88

Моменти от живота

преди 9 години

Навремето по време на социализма един роднина избяга и отиде да работи за Радио Свободна Европа. Работата му беше оплюване на социализма и всичко хубаво в Бг. В БГ беше обявен за предател на родината и с право. Тогава му плащаха добри пари в дойче марки . Сега е с мизерна немска пенсия в евро и иска да живее в БГ. След падането на социализма успя да дойде в БГ и аз му зададох въпроса. Чуства ли се виновен? беше го срам да отговори. За мен този човек е предател!

87

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен и как точно помогнаха на Виетнам и на Япония?На едните унищожиха земята с *** и убиха милиони виетнамци,а на другите хвърлиха 2 атомни бомби над мирни жители!Баси помоща!

86

До 58

преди 9 години

Добре слагаме мнението на немците от Рамщайн. Америка ист вундаба... Кока кола самтаймс уоо.

85

аз

преди 9 години

До 123 нащте политици отдавна са купени по програмата за унищожаване на БГ-справка Зб Бжежински например.За пари ни продадоха и само Българския дух ако го има още може да ни спаси

84

аз

преди 9 години

паразита Америка има само една цел:несметните природни богатства на Русия!Другото го е опоскала вече!Ако Русия падне,няма кой да и се пречка да ошушка всичко за собствения си ***!

83

123

преди 9 години

Ако това са им ценностите, то по-аморална и по нагла политика няма в света. Такава е и държавата САЩ. Жалко, че за нашите политици тя е за пример. Тежко на нашата държава и нашия народ. Политиката на нашите управници прозира със същите отвратителни ценности.

82

до одисей-повръщам

преди 9 години

ОТВРАТЕН съм....

81

Как-2

преди 9 години

САЩ излязоха с твърдение, че Садам Хюсеин притежавал химическо оръжие и атомна бомба. Нападнаха ИРАК.Не намериха нищо. ГРЕШКА било. АМА УБИХА САДАМ.Либия, същия сценарий.И къде са базите на ИД и Ал Кайда сега?П.П.Без мозъчните индивиди нещо се множат.

80

Алекс

преди 9 години

До Одисей 1Очевидно твоето разбране на статията е единствено правилното. Такива като теб ги слушахме и преди, но ни размахваха в-к "Правда".Хората говорят това което мислят и чустват, а живота евентуално ги заставя да прозират истини. Ти, като гледа, не си я добутал много надалеч?

79

Алекс

преди 9 години

Американските ценности се постигат на чужд гръб. А ако гърбът се изопне, тогава с натиск и N-ти американски флот. Дали Обама говори или не, важното е откъде идват приходите и къде има военно присъствие. Приходите са почти от цял свят, както и присъствието е почти по цял свят. Там откъдето няма приходи и няма присъствие, има проблеми за САЩ.

78

до мравка

преди 9 години

Лисицата и гроздето !

77

Анонимен

преди 9 години

Кога ще ги стигнем по бедност...

76

МРАВКА

преди 9 години

ПАК НИ ОБЛЪЧВАТ КОЛКО Е ДОБЪР ОБАМА И АОЛКО Е ПРЕКРАСНА АМЕРИКА.АЗ КАЗВАМ ЧЕ НЕ Е ТАКА.АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД Е ВКАРАН В ЕДНА МАТРИЦА И НЯМА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НЕЯ.90% ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЖИВЕЯТ НА КРЕДИТ.ЖИВЕЯТ В КАРТОНЕНИ КЪЩИ И ПО-СИЛЕН ВЯТЪР ГИ РАЗРУШАВА.АМЕРИКАНЦИТЕ НЕМОГАТ ДА ИМАТ НАШАТА СВОБОДА.ТЕ НЯМАТ В ДЖОБА СИ НИТО ДОЛАР,САМО КАРТА.ВСЯКА МИНУТА Е СЛЕДЕН И СЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е И КАКВО ПРАВИ.ТАКАВА СВОБОДА ИСКАТ ПО ЦЯЛ СВЯТ.ОБАМА Е САМО ЕДНА ПИОНКА КОЯТО Е ДИРИЖИРАНА ОТ СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.*** ,ЛЪЖЕШ!

75

до 192

преди 9 години

Няма лошо щом ти изглежда на икона :)