34

Анонимен

преди 9 години

Миличките, за 30 копейки продават и страната си и собствената си майка, колко жалко е да си с промит мозък и да приемаш нареждания да пишеш против собствения си народ. колко трябва да си пропаднал за да го правиш това. ЖАЛКИ СТЕ!

33

Анонимен

преди 9 години

Путин не иска война! Та той е добър. Като мече е!Сигурно го лъжат съветниците му!

32

Анонимен

преди 9 години

1 евро = 1 долар. Еврокочината потъва.

31

Анонимен

преди 9 години

А Обама какво прави? С какво се храни напоследък? Консумира ли цитрусови плодове?

30

Анонимен

преди 9 години

Хубаво пишете за Русия и Путин,но какво става с ЕС и САЩ?Липсата на международни новини от ЕС и САЩ дали не говори за световна изолация?Путин сключва договори с Китай,Индия,Индонезия,Иран,Бразилия,Венецуела,заедно с Китай основават международни финансови фондове и банки,докато за последната година Обама подписа единствено договор с Китай за въглеродните емисии,а ЕС вместо да спре,пренасочи "Южен Поток" през Турция.

29

Кукулкан

преди 9 години

Руски глупости и носталгия. Руснаците забиха ножа в гърба на Милошевич и сърбите (аз бях призован в резерва на БА - запасняк за пореден път през 1999г.), Продадоха Абдула Йоджалан шеф на ПКК и естествено Кадафи............Отговорите на въпросите Ги предоставям срещу заплащане......

28

Анонимен

преди 9 години

Ама Путин как лекинко им го подава в устенцата на хюмнетата, не е истина!Нали тия *** сложиха *** власт тези в Либия? А сега врещят срещу собствените си поставеници, че не можело да им се вярва! И ще ги натискат и прискрипят.Заради което ония в Либия ще ги заобичат, като люта чушка в *** ще ги заобичат!Да си умреш от смях като гледаш как се варят в собствената си каша хюмнетата и как безсилно пръскат плюнка местните соросоидчета безродни.

27

до 61

преди 9 години

По добре звучи "анти-седерастка".

26

до 51 и 52

преди 9 години

Не е здравословно да се дрогирате по цял ден

25

Анонимен

преди 9 години

кофти е да си предател, но копейките така хубаво звънят

24

Анонимен

преди 9 години

плюйте копейки, вашето време изтича :)

23

взгляд

преди 9 години

покраи чепкането на старата ракета С 300 пропускате че напрактика индонезия е негласен съюзник на русия като прибавим северна корея и КИТАИ повече приказки са излишни световното военно равновесие ще се крепи на вашите плювни

22

Анонимен

преди 9 години

Да живей Америка?He ->+Да ->-

21

Анонимен

преди 9 години

Пропаганда му е майката, взаимното унищожение е гарантирано при класически световен конфликт и всички играчи бълват елементарна психотропна видио и аудио помия, докато истинскитеоръжията за масово унищожение > генно модифицирани храни, ***, аерозоли, дебилизация на децата и прочие елементарни пинизи< превръщат всезнаещите глобални роби в биологичен компост, а такива като путин в господ...

20

Анонимен

преди 9 години

е това нещо лошо ли е??? Щото щатите не са по-различни.

19

Анонимен

преди 9 години

Затова пък добре се знае позицията на британския първи дипломат Филип Хамънд и на испанския му колега Хосе Мануел Гарсия-Маргальо.Те заявиха по-рано, че няма как да се вдигне ембаргото върху оръжейните доставки за Либия, защото днес в страната "няма правителство, което да контролира цялата територия, нито единни въоръжени сили, които да бъдат подкрепени от международната общност".Тези същите барабар с останалата част от НАТО и САЩ свалиха Муамар Кадафи и после се чудят защо няма правителство.

18

Анонимен

преди 9 години

Не им се ядосвай на руските тролчета. Зарибяват ги по провинцията за някой лев чудеса правят по форумите,но са тъпчовци и пропагандата им има обратен ефект.То и за пропаганда и манипулация и водене на информационна война се изисква интелект,но за толкова плащат от Атака.

17

нещо не раэбразбрах

преди 9 години

Това статия за пълни *** ли е или за ***. Статията е на висотата на последните и на тия които говорят на /шъ/.

16

До пентагонов

преди 9 години

Кои сте вие бе компютърна мишко,които трябва да поддържате реда по света?Пентагона сигурно на тебе разчита *** безподобен.Краварите объркаха целия свят и това се разбира от болшинството от хората по света, Където не са отишли там няма разруха и смърт.Огледай се наоколо където живееш и виж жалкото състояние на нацията заради фащ и мръсните продажни български *** които са се надупили на тях.Жалки *** които ще си платят когато времето дойде.

15

ЩЕЛИ ДА ОБУЧАВАТ

преди 9 години

тези дето ги обучаваха преди как да правят и хвърлят *** по безоръжни милиционери. ДА АМА оцелелите от боевете в ДОНБАС не ще да много ентусиасти да са върнат пак там Друго си е да гониш селските моми зад фронтовата линия, а отпред да гинат редовите наборници мобилизирани от ПРЕСТЪПНАТА ФАШИСТКА КЛИКА в КИЕВ. На тия "доброволци" от ДЕСЕН СЕКТОР разчитат във ФАШИНГТОН, защото други НЯМА. Даже ПРАСЕНКО беше пуснал ЗАТВОРНИЦИТЕ да се бият в ДОНБАС за опрощаване на присъдите