31

американецо

преди 9 години

Братя, запомнете - най-големите врагове на нашето православно отечество са сърбите. Веднага след тях се нареждат гърците. Чак отзад са румънци и турци.

30

Дооооообре!

преди 9 години

До СлобоЕ сегинка те, почакай малко да пратим нашата НАТО-вска армия да брани най-големите българомразци на света - ФИРОМ-ите. Щом се отрекоха от всичко българско, нека се "споят" с албанско-мюсулманските си съквартиранти в бившата юго-република.

29

Слобо

преди 9 години

До Тракиец Илирите в Косово се смесват със славянските племена потоци на които *** са днешните косовски сърби. Албанците са преселци в Косово през епохата на Турското робство така че албанците са пришълци. Траки и Илири нямат нищо общо по между си нищо че са съжителствали на Балканите а Югославската армия или Сръбската ще навлезе скоро там. В Македония албанците също искат да взимат земи ама ще им пратим Българска армия.

28

Анонимен

преди 9 години

"Тирана заплаши..."Те така правят ислямистите. Заплашват, взимат заложници, взривяват църкви, трепят деца... веднага да ги приемете в ЕС, ей!

27

Анонимен

преди 9 години

Косоварите да не се вежат много, да не ядат пак паламарките на сръбските войски :)

26

Анонимен

преди 9 години

ей така направиха долните сърби и при обединяването на България - просто ни нападнаха. сега пак ще ядат дървото...

25

до 29

преди 9 години

Ти този клип по украинска тв ли гледа? Не ставай смешен, имам познати от Крим,преди години са идвали на екскурзия тук,та те са щастливи че са се отделили, по време на референдума от 6 сутринта вече е имало опашки, такова не е било по време на избори,Аман от укр,пропаганда,

24

Председник Председни

преди 9 години

До 14 анонимен Косово е било е и ще си остане сръбско. Неслучайно през 1987 1988г Ген секретар на Цк на Сръбската комунистическа партия Слободан Милошевич внесе в Скупщината изменение на автономията защото албанците искат етническо прочистване от 1981 г .Албанците са заселено население там през турското робство. Сръбското население живее там през средновековието от времето на смешението на славянските племена с местните илири от където произхождат днешните косовски сърби. Албанците в Косово са като турците в Родопите част от тях са потурчени други са турци. А Крим е руски открай време там укра

23

Анонимен

преди 9 години

Сега дано да им светне на седерасисти,коя е истинската заплаха за нас и за ЕС-Русия или обикалящият ни исламизъм и с кого дружат саудовските

22

Анонимен

преди 9 години

До демократ Крим е Руски от 1860 някъде до 1918, след това е съветски до 1956 г Общо около 100 г. А е Украински от 1956 до днес- това са около 60 г, през които Крим разцъфна - украинците построиха канали, язовири, пристанища. Земята почна да ражда, дойдоха много преселенци от вътрешността...

21

Винаги има Заговор!

преди 9 години

Щом еу и уса са обещали пак ще има Югозвезни войни! Но нищо Важното че Русия ще помогне на Сърбия а ние будалити пак ще туриме феса все пак уса правят това което искат... А Косово е Сърбия както Македония е България... Но жалко славяни жалко тая земя е Християнска а става друга.... Нищо ще го осъзнаете късно... Жалко!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Крим не се е обединил с Русия. Русия го анексира. Депутатите на Крим гласуваха за референдума заключени в залата под дулата на Калашниците на "зелените човечета"Бъдещето на Крим е същото като на Абхазия, също анексирана от Руснаците- разруха, бандитизъм и 1/3 от населението ,което беше там.Рано или късно Крем ще поиска да се върне в Украйна, но тогава дали ще го поискат ?

19

демократ

преди 9 години

Не спекулирайте ,а четете история. Крим е татарски и руснаците там са гости и окупатори. За хиляди години руснаците провеждат геноцид над татарите(изселват и избиват)Може да прочетете че Путин дава право на изселените татари да се завърнат в Крим.Русия притежава Крим с мижавите 150г. Какъв руски Крим бе ееееееееееееееееееееееееее.

18

Анонимен

преди 9 години

Много странно звучи фенове на Рамзан Кадиров да се вайкат от загриженост за "ислямизацията" на Европа.Ама...хибридните опорни точки какви ли не парадокси пораждат.

17

Анонимен

преди 9 години

Следва и асимилация на Македония, иначе там някакво парче да стои голо - нали се сещате, че не е красиво по начало. И да, ислямизацията си върви с пълна силна. Европа ще си повтори грешката от 14 век, когато са се сетили за реалната заплаха чак при Плочник и битката там. Но сега е още по-лошо, още по-долно - ние сме им отворили вратите на Европата - защото сме цветя, рози, шарен цвят, свободолюбиви пеперудки!

16

Анонимен

преди 9 години

Ислямизацията на Балканите и Европа върви по план!Свиквайте не след много дълго и България ще стане ислямска република -***!

15

Анонимен

преди 9 години

Крим (където около 59% се определят като етнически руснаци) се обедини с Русия.Защо не Косово и Албания?

14

някой

преди 9 години

Намериха начин да извиват ръцете на ЕС, както го правят сърбите в Босна и Херцеговина.

13

КАРАКАЧАНИН

преди 9 години

ИМА ДОСТА МИТОВЕ, ЧЕ ГЪРЦИТЕ ОБИЧАЛИ СЪРБИТЕ. ХО-ХО-ХО.ИМА ЕДНА СЛАДКА ИСТИНА ЧЕ ДНЕШНИТЕ ГЪРЦИ==ПОНЕ ПОЛОВИНАТА СА КРЪВНИ НАСЛЕДНИЦИ НА АЛБАНЦИ ХРИСТИЯНИ = ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ АРВАНИТИ..ПРЕДИ 250 ГОДИНИ ЦЛЯДА ОБЛАСТ АТИКА ЗАЕДНО С АТИНА, СА НАСЕЛЕНИ 90 ПРОЦЕНТА ОТ АРВАНИТИ. И НЯМА И ПОМЕН ОТ СТАРОТО ОРИГИНАЛНО НАСЕЛЕНИЕ - ИОНИТЕ (ИОНИЙЦИТЕ).ГЪРЦИЯ И АЛБАНИЯ СА КРЪВНИ БРАТЯ. И АЗ ПОДКРЕПЯМ АЛБАНИЯ.ИМАМЕ СПОРОВЕ ЗА ИЛЛИРИА ГРЕКА=ЕПИРОС, КОИТО Е ГРЪЦКИ РЕГИОН, НО ЩЕ СЕ ОПРАВИМ ПО БРАТСКИ С ШКИП

12

Щерев

преди 9 години

И във Варна и Бургас живеят хиляди руснаци ама са български градове. Сега путеноиди ще сърбате с нас това което надроби Путин с международното право и опазване на държавни граници.Сещате ли се *** каква работа ни отвори? Сега мюсюлманите може да направят една държава обща на Балканите защото са били управници колкото нас българите-почти 600г.