87

Анонимен

преди 9 години

"Туристите през зимния сезон са с 80 000 повече от миналата година."Общи приказки от високо ниво за народа.Да има 80 000 туристи повече през зимния сезон(декември-март),но при 40-50 % намаление цените на хотелите,от което държавата и бизнеса нямат повишение на прихода.А руските туристи,които посещават България,доколкото знам са най-активни през април-ноември.В момента Тайланд,Индонезия,Индия,държавите в азиатския регион отчитат повишение в търсенето на ваканционни пакети от руски туристи.

86

Анонимен

преди 9 години

Ето ви и тази статия тук - поводът е разпалена истерия от руски и ДС-лобистки кръгове. Всички са наясно, че се перат пари, че не се плаща ДДС, че не се реинвестира, че не се плащат социални осигуровки. Но трябва да се намери подходяща зарибяваща лъжа - бюджета. НАП е глуха и сляпа. ХЕИ - също. Ниското качество на обслужване се прикрива. Изведнъж нещо престъпно и некачествено (да не кажа отвратително) се представя за национален интерес и за да има тежест в него се бранят руски идеологеми.

85

Гневен българин

преди 9 години

Много е глупава тази жените Ангелкова.Разбира от туризъм точно толкова,колкото и аз от грънчарство.Това,че имаме с 80 хиляди повече спрямо миналата година по никакъв начин не компенсира да речем 50-те или 100 хиляди руски туристи,които тази не са избрали планинските ни курорти.Дори сме на загуба.Иначе казано-ако имаме две еднакви стойности,но едната изчезва,а към другата се добави малко ти пак си на загуба понеже втората стойност вече я няма,въпреки че останалата такава е увеличена.Глупачка.

84

Анонимен

преди 9 години

Соросен ***,приятелю,колега -имам един въпрос-да обменим малко опит така да се каже-Вие минахте ли вече на почасово заплащане или в събота ви се плаща двоен надник...Или сте на избримчени *** постове?

83

Анонимен

преди 9 години

Руската пропаганда има и още един модел на внедряване. Новинарската политика следвана от собственика. Там не е нужно да има оферта от рекламна агенция. Доста ДС агенти станаха медийни собственици. Идеята е проста - при поднасянето на новините се набляга на гледната точка на Русия. Няма друга гледна точка. В новините от ЕС и САЩ се представят само демонстрации, катаклизми, скандали. Руските скандали и катаклизми не се представят.

82

Анонимен

преди 9 години

Понеже виждам *** почнаха да се правят на "отегчени граждани" продължавам да обяснявам методологията на зарибяването. Все пак е добре да видиш наритана ***. Не знам защо на всички стила им на писане е като на селски падари. Социалният произход трудно се прикрива, когато си с пяна на уста, нали?

81

Анонимен

преди 9 години

Бюджета, с който Русия бълва пропаганда към Европа е около 100 милиона долара (не рубли, все пак никой не пазарува с рубли). Ако за България са заделени 1 милион долара, то те напълно покриват голямо количество пропаганда, което виждаме. Наем на VPS сървър, през който ще се маскират коментарите е 10 долара на месец. Ако "рекламната" агенция иска да зариби форумите и избегне филтрирането по IP, са нужни 50-на такива. Показвам това за да видите, че пропагандата се прави лесно. Стига да има пари.

80

Анонимен

преди 9 години

До 99Ми на твоя познат като му е толкова важен руския сегмент, да им направи специална оферта така че да им компенсира обедняването, така се прави :)

79

Анонимен

преди 9 години

Другата схема на руската пропаганда включва "подпомагане" на закъсали портали. В даден момент примерно приходите от реклама стават ниски. Появява се рекламна агенция (гравитираща към БСП и спонсори), която дава пари, ако се пишат про-руски статии. Така се ползва създаденото име на медията и се атакува със средствата на пропагандата нейната аудитория. Така, че тази ултра *** от ***, които вилнее в този форум далеч не е единственият опорен стълб ба пропагандата.

78

Анонимен

преди 9 години

Определено ще има спад. Познат с малко хотелче на морето ми каза преди 2 дни, преди до тази дата е имал около 30% заявки за лятото, а сега нито една. Туриста е от значение за нашата икономика която я няма. На никой у нас не се харесват пияните английйски *** които идват у нас не защото е хубаво а защото могат да си правят каквото искат. Защо не отидат да свинят в САЩ? Там ги чака затвор. А руснака харчи здраво. Ще видите колко ще са загубите на есен. Не Баце и Пастирката ги платят от откраднат

77

Анонимен

преди 9 години

Западните ни партньори казаха за нас че сме фронтовата линия срещу Русия!?! Никой нормален западен турист няма да дойде на фронтовата линия да почива.Е социалките понеже нямат пари за вестници могат и да дойдат-дай боже тази година да са им отпуснали повече социални помощи и да ги оставят тук...

76

Анонимен

преди 9 години

Който има хотел да си му бере гайлето, ако е правил грешката и е допуснал да е зависим само от един пазар в частност руския ще му е гадничко, и сигурно ще последва съдбата на руските туроператори, ама ако е има акъл и е подържал присъствие на различни пазари няма даже и да усети кризата на руския пазар

75

Анонимен

преди 9 години

Между другото, едната схема за пране на пари и финансиране на руската пропаганда минава през имотния пазар на България и специално този по черноморието. Тези ***, които четете по форума и леят лъжи, дезинформация и евтина пропаганда им се заплаща през разни медийни и реклами агенции. Парите отиват там. *** се наемат на договори. Опорните точки им се пращат по пощата като файл с инструкции. Тези опорни точки ги четете тук. Има и още едни наети - които да отговарят на вашите коментари.

74

Морския

преди 9 години

НЕКА НЯКОЙ ОТ ЗИМНИЯ ТУРИЗЪМ ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ И КАЖЕ ДАЛИ Е ВЯРНО ТВЪРДЕНИЕТО НА МИНИСТЪРКАТА ИЛИ ПАК ИЗМИСЛИЦИ.ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ НАПРАВИХА ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА РУСКО ГОВОРЯЩИ ТУРИСТИ.БЪЛГАРИЯ КАКВО НАПРАВИ ???

73

Анонимен

преди 9 години

Всъщност форумните *** не им пука за нищо българско. За тях това е просто приом и идеологически похват. Това са родоостъпници с руско самосъзнание мразещи всичко наистина българско. Предатели работещи за чужда пропагандна машина. Само да ви информирам товарищи ***, че Сорос не влага пари във форумни ***. Ако влагаше пари в загуба, щеше да е абонат на социални грижи. Просто сте намерили някакво име дето да ви приляга на пропагандата и го ползвате. А патените сте вие. Платени от Русия!

72

Анонимен

преди 9 години

Rubladjiite na 4etvurti kilometur , pajaluista, pri lidera Sideroglu.

71

Анонимен

преди 9 години

да ви светна малко, в европейските курорти, заради ефтиното евро, очакват повече евреи и американци. реално за тях вече европа е доста по-достъпна. но българия, за съжаление не е тяхна любима дестинация. уви, по обясними причини.

70

Анонимен

преди 9 години

От т.нар. приходи от туризма държавата не вижда почти нищо, защото има цели адвокатски кантори и счетоводни къщи, които се занимават с прикриването на доходи, отклоняване на ДДС, занижаване на отчетеното използване на легловата база. Масово не се издават касови бележки, фактури. Ревете щото не идват идеологическите ви уродливи събратя и не влизат едни пари в кутевата и сидеровата касичка. Какво лъжете и мажете, че ви интересувал бюджета. Даже и да лъжете не ви бива. ***.

69

до 85

преди 9 години

Само че повечето средиземноморски страни не разчитат на голям брой руски и украински туристи, за вържат сезона. Сравнението ти е нелепо.

68

до 83

преди 9 години

Доклад на международната организация "Лекари от света за предотвратяване на ядрена война" от преди дни: В близкия Изток - Ирак, Афганистан и Пакистан, САЩ са убили 1.3милиона души, а заедно с жертвите от Йемен и Сирия вече надминават 2 милиона! Коментара оставям на теб!