36

Анонимен

преди 9 години

Всичко е ясно.Един немски НЕНОРМАЛНИК уби 150 невинни души!!Вива Дойчланд.Вива ненормалници.

35

Идеалист

преди 9 години

Изводът ми от преглеждането на форума е: Никой вече не вярва на никого! Няма вяра, няма честна дума. няма достойнство и чест. Това защото основният Бог е Мамон! Това е богът на Америка и неговата икона $.

34

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Така Новият световен ред се отблагодарява за вярна служба !Обвиниха пилотът и хвърлиха цялата вина върху него. Бил минал безпроблемно всички тестове наскоро, но изведнъж превъртял и решил да катастрофира самолета ...Много нелогично звучи всичко това !Какво крие Световният елит ?

33

ХОРА БДЕТЕ ИСЛЯМ

преди 9 години

ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ТАЙНО Е ПРИЕЛ ИСЛЯМА и Е ОТИШЪЛ В ТЕХНИЯ РАЙ,КЪДЕТО ГО ЧАКАТ 101 ДЕВИЦИ С ЧЕРНИ ОЧИ

32

Анонимен

преди 9 години

Много гнило, много...Колкото се разбра за малайзийския самолет, толкова и тук ще се разбере каква е причината.

31

Анонимен

преди 9 години

Никой не вярва на троловете. Вярвам на Европол и ФБР. Вие сте платене мекерета, насаждащи дезирформация.

30

Hans Rus

преди 9 години

"Когато единият от хората в пилотската кабина излезе, ще трябва вътре винаги да остават двама души" ---- С една дума трябва да има 3 пилота. На тях им се плащат заплати естествено. Още един повод самолетните билети да стават все по-скъпи...

29

:)))

преди 9 години

"Мястото на катастрофата. Снимка: БТА" Haide stiga be?!Tova ako ne e snimka na nezakonno smetishte nqkyde v Liulin planina...az glavata si reja!Nqkoi ima li predstava kak izglejdat mqsto na samoletna katastrofa?!!!

28

Еуропеец

преди 9 години

Добре де, нали в ЕС всичко е на шест и хората са щастливи. Тоя пилот от какво се е депресирал?

27

Анонимен

преди 9 години

тия от фбр , са на всяка манджа меродия , сега , да не пратят останките на втория пилот в Гуатаманомо , за да го разпитат там

26

Думите

преди 9 години

Сега на този нещастен пилот ще му изнесат цялата налична документация и информация от дома и ще режисират нова интересна за публиката лична история.

25

?????

преди 9 години

До до 9( do 12)A ti puk vuobshte ne si razbral!!!Porazrovi se za:The September Clues-Simon Shack PSY Opera - Collin Alexander(Ace Backer)

24

Моно

преди 9 години

Усещате ли мазалото, което се случи. Бързо извадиха обяснение за всичко. ФБР е там да "помага".

23

Анонимен

преди 9 години

Обръщам внимание, че точно по това време се е провеждало учение на натовска военна техника! Изпробвали са противоракетна система! Много е вероятно самолетът да е свален от натовската армия и сега да се чудят как да потулят случая, защото ще стане огромен скандал! Затова измислят какви ли не версии и приказки от хиляда и една нощ!

22

Анонимен

преди 9 години

45 е прав. Нали френски мираж е дигнат преди катастрофата откъде са разбрали щом пилотът е заключил вратата. Какво се опитват да скрият.?

21

Илко

преди 9 години

"следователите от ФБР сами са предложили помощта си" Значи ще се замитат доказателства, сега са не изкарат , че Путин е свалил самолета с Макаров от Кремъл?

20

Анонимен

преди 9 години

Абе, като отворихме темата за паднали самолети. Я, кажете какво стана с малайзийския самолет в Украйна ? Нещо там май се позабавиха експертизите... Дали не е, защото резултатите не отърват на някои държави ?

19

Анонимен

преди 9 години

А я се опитайте да си отговоритеСЕГА,след като се разбра че пилотае заключил колегата си вън от кабината,ЗАЩО? и КАК? е бил изпратенвоенен самолет?!Аз поне не съм чел до сегаза такава практика-да се изпращавоенен изстребител ако с пътническисамолет примерно е загубена връзката!Има нещо гнило в тази пунта-мара!Не дай си Боже и в свалянето насамолета да има нещо свързанос този военен самолет?!

18

Косвени жертви

преди 9 години

Един корейски самолет се жертва за разбиване ПРО на Русия. Един самолет,свален над Украйна с цвета на анти СПИН специалистите в света бе използван за атака срещу RU. Един млад пилот с доста летателни часове за годините си бе изкаран убиец с цел да се покаже ефективността на космическите оръжия HELLADS, след краха на наземните ПРО (Пейтриът). Глупаво е при положение, че МБР Топол траекторията не е такава като на самолет. По-опасна е историята с Кук(не пирата). НАТО изяжда децата си! Снайперисти!

17

Дядо Иван

преди 9 години

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ФРАНЦУЗИТЕ КАНЯТ ТЕЗИ *** ОТ FBI???ТОЛКОВА ЛИ СА НЕСПОСОБНИ ДА СЕ СПРАВЯТ!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!