39

Анонимен

преди 9 години

Този човек го познавам от времето, когато работех на близката бензиностанция. Обикаля, но нито прави мизерия, нито се заяжда с хората, за разлика от ромското население в района. Тези, които са го пребили до смърт са най-обикновени ***, липса на мъжко поведение. Всеки знаеше, че този мъж е с проблеми, но макар и с тях той беше добронамерен. Да се търси отговорност от физическите извършители!

38

Анонимен

преди 9 години

Единственото което може да направи общестевоста сега е да следи делото. Нищо друго освен доживотна присъда без право на обжалване. Всеки друг изход на делото е подигравка и гавра с хората. Тези охранители никога не трябва да излязат от затвора.

37

АННА

преди 9 години

Много ме разстрои тази история!! Още повече, че човечецът не е бил в състояние да се защитава, след като е бил болен. Цялата се треса от от гняв - как може да се убиват безпомощни хора Що за изверги !!!. Що за оправдание - взели го за пиян клошар, т.е. пияните клошари трябва да се убиват ли , що?

36

Анонимен

преди 9 години

Мол по български! Жалка държава с жалко правосъдие с убийци охранители. Какъв европейски съюз, какви 5 лева.

35

GDR

преди 9 години

Нямат нищо общо помежду си и това е съвсем отделна фирма за охрана. В Германия този мол да са го потрошили и подпалили вече, но тук нали сме по-европейци и си трайкаме."Управителят на мола и шефът на фирмата са баща и дъщеря"

34

Анонимен

преди 9 години

Не се учудвайте, преди време подобни *** скачаха с кубинки по главата и умъртвиха шведски турист пред една дискотека в Несебър.Някой от тях да беше осъден?

33

Анонимен

преди 9 години

Тоест щом лекарите са установили смъртта му, значи в продължение на два часа никой не е извикал линейка?!

32

дори и да е...

преди 9 години

... бил пиян клошар, защо трябва да бъде бит? Каква е тази идиотщина?! Има полиция. За държава се отчтиво от охранителите, пие кафе и чака полицията.

31

Анонимен

преди 9 години

Управата на мола е прикривал убийството, но полицията защо е прикривала убийството не ми ясно?

30

Анонимен

преди 9 години

Ще полежат малко на топло и ще ги пуснат за добро поведение, но Божията присъда ще е до живот, та и след това.

29

vesko02

преди 9 години

Ако е агонизирал два часа,помощ кога е получил щом като докторите само са констатирали смъртта

28

Анонимен

преди 9 години

Излизаш на разходка.Убиват те без причина.България

27

FRG

преди 9 години

Ето първата фирма или служител на мола се подразни и ми прасна минус. Фирмички, в нормалните държави вие първи щяхте да се изнесете и да скъсате всякакви отношения с този мол още същата вечер, докато не се е разпространил черния ПР и върху вас, а не да се правите на разсеяни.

26

Анонимен

преди 9 години

Брутални ***! Спукали са го от бой! Какъв *** трябва да си, за да риташ паднал на земята беззащитен човек?

25

Анонимен

преди 9 години

Охранител - биологична единица с 3 гънки в мозъка, надумкана с анаболи и креатин, татуиран като павиан, с чело 2 пръста. Тази професия изисква интелект, в България е нежелателен, анализ и здрава психика. Сега и нашмъркан за смелост.

24

FRG

преди 9 години

Нека масово бойкотираме мола и по косвен начин. Да обявим бойкот и на фирмите, които са наели помещения в него, докато не ги освободят. Да ги оставим и без наематели. Много от тези фирми имат магазини/заведения и в другите градове. Не стъпвайте в тях и не купувайте нищо от тях. Обявете им, че докато не преустановят наема си в този мол ще е така. Ако останат в мола, значи подкрепят подобни убийства и поведение.

23

FRG

преди 9 години

Управата на този мол са лъжци и престъпници. Опитват се да внушат, че охранителната фирма е нещо отделно от мола, но не е така. Тя е собственост на мола. Едни и същи са. Убийци. Не стъпвайте там.

22

гг

преди 9 години

До Анонимен 31Koето значи , че теб малко те е била "охраната"

21

DEssy

преди 9 години

И колко човека са били бити или убити там -колко бездомника??? НЕ ХОДЕТЕ В ТОЗИ МОЛ- не се знае какво ще ви се случи...

20

Анонимен

преди 9 години

OHRANATA E ZATOVA DA VSIAVA STRAH I DA BIE HORATA,IMENNO STRAHAT KARA HORATA DA SA DOBRI S OKOLNITE.