248

волгоградския

преди 9 години

Пак ще повторя 99% от вас нищо не разбирате и коментирате просто от злоба или защото сте платени. За всеки нормален човек е ясно че тези статии са си чиста пропаганда и вашите коментари са абсолютно безполезни аз и за това вече много рядко коментирам

247

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИменно . Защо руснаците не публикуваха черните кутии след като записите са в тях?

246

Анонимен

преди 9 години

Официален Пекин не е готов да признае станалото през март 2014 г. присъединяване на Крим към Русия и няма намерение да търси конфронтация със САЩ, заяви премиерът на Китай Ли Къцян.На пресконференция след заседание на Националния народен конгрес в неделя един от журналистите попита Къцян, считат ли в Пекин Крим за територия на Русия или Украйна?Отговорът на Къцян е бил дипломатичен, но съвсем конкретен: По украинския въпрос Китай се придържа към обективна и справедлива позиция. Ние уважаваме

245

Анонимен

преди 9 години

Според ИтарТасс *** винаги ибе "третополовите", но да ви кажа една тайна - винаги той е преебан...

244

Анонимен

преди 9 години

Дрън-дрън, тотално ме загубиха с изречението за сваления самолет... Ако бяха руснаците защо не публикуваха записите от черните кутии и запидите на украинските диспечери.АМАН от манипулации!!!

243

ДО 379

преди 9 години

Въпроса си е много хубав, но ушанките много му се дразнят.защото съдържа една простичка истина - качеството на живот на запада - разбирай САЩ, Канада, западна Европа е в пъти в по-високо в сравнение качеството на живот в Русия. Самите руснаци също знаят това и не случайнокупуват имоти на запад и заживяват нормален живот. Дори върлите български комунисти предпочитат да уредят живота си на запад, да образоват децата си на запад а не в любимата Русия

242

Петър

преди 9 години

Няма *** въпроси - има *** отговори!

241

Боби

преди 9 години

До аз 380Огромни пари наистина минават през НПО за да се формира политиката на съответната страна по желание н аСАЩ. Точно за това в Китай и Русия са забранени НПО с чуждестранно участие. В Русия са забранени Медии с чуждо участие над 20%. Тоест да могат да осъдят медията за накърняване на нац интереси ако искат да я затворят.

240

111111111

преди 9 години

До ПетърМного *** въпрос

239

Анонимен

преди 9 години

До 555E това пък голяма хвалба 21% от БВП за оръжие при средна заплата по-ниска от румънската.На гол тумбак чифте пищови. Всичко в името на фукнята.

238

555

преди 9 години

В кубинската ракетна криза Хрушчов бил УНИЗЕН , а Кенеди малко ЗАСТРЕЛЯН! Разликата между Русия на Елцин и Горби ще я видите на 9 май! И да си направите селфи с Путин !

237

Петър

преди 9 години

До Анонимен 373Тези цифри звездите ли ти ги говорят или можеш да ги подкрепиш с нещо. И още нещо - би ли дефинирал какво разбираш под "русофоби"?

236

до 373

преди 9 години

Кажи сега на вас колко рубли ви дават, или вие ей така за по 30 лв и парче пица, славите "великата нация" напътствани от вожда ви когато изпълзи из под масата. Ходи пикай на операта и да не ти дреме, ще си вземеш предателските рублички за този пост. А и забрави да напишеш в поста си думичката ФАКТ, много я обича вожда ви

235

До Петър

преди 9 години

Сорос им дава пари на пуските предатели, да се правят че живеят добре във ФАЩ и да съсипват всенародната руска любов кум бащицата Путин. На всеки руснак емигрирал във ФАЩ му дават пожизнено пари само и само да не се върне и да разкаже за ужасите на тамошната псевдо демокрация. ФАКТ!

234

Петър

преди 9 години

Може ли някой от привържениците на Путин да отговори на следните три въпроса:- Колко американци са отишли да живеят в Русия през последните 15 години, и какъв е техният социален статус?- Колко руснаци са отишли да живеят в САЩ през последните 15 години, и какъв е техният социален статус?- Кой бяга от хубавото?

233

Петър

преди 9 години

Ще го кажа много просто: Харесвам и уважавам руския народ, но ненавиждам съветските управници. Това русофоб ли ме прави. Ако да то значи у нас или харесваш ГЕРБ или си българофоб!

232

Петър

преди 9 години

до 362А ти можеш ли да го обориш? Дай ми пример, какво хубаво направи Русия за нас (което после да не ние излязло през носа). И само моля те не намесвай освобождението от Турция от Александър II. Малко известен в България е фактът, че през 18761877 г. Александър II взима лично участие в сключването на тайно споразумение с Австрo-Унгария във връзка с руско-турската война, което е предизвестявало провеждането на Берлинския конгрес, довел до разпокъсването на България. Мерси за услугата.

231

НФБ

преди 9 години

Русия да пуска безплатна спътникова телевизия която да достига до всеки дом на английски. .френски..немски..испански..Нека хората да чуят и другата гледна точка..за събитията по света. .

230

NOI

преди 9 години

ЗАЩО СИ МИСЛЯ ЧЕ ЗА НАС ПО ВАЖНИЯТ ПРОБЛЕМ Е ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ !АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ ЛЮШКАМЕ НЕ КЪДЕТО ТРЯБВА...

229

Анонимен

преди 9 години

И още нещо руските интереси никога не са били интереси на България.----------Това изказване можеш ли да го обосновеш?