42

anonimen

преди 9 години

kato ne moje da se varne smartnoto nakazanie-predlagam:ubiicite da se davat na rodninite na jertvite.te da reshat kak da procedirat.imashe edin indiiski film edno vreme,tam postapiha tochno taka.

41

пешо

преди 9 години

не, няма да запея друга песен. смъртното наказание не решава нищо и със сигурност няма да ми върне дъщерята. ще искам адекватно наказание, доживотен затвор, кръвнина, но ако поискам смърт, значи с нищо не съм по-добър от убиеца.

40

Da, da, da

преди 9 години

В НС се питат: Да върнем ли смъртното наказание?Да, да, да и пак ДА!

39

Бро

преди 9 години

Пешка като убият дъщеря ти друга песен ще запееш.

38

пешо

преди 9 години

като чета коментарите тук и се ужасявам. направо да върнем публичните обезглавявания от средновековието не искате ли??

37

Стоп

преди 9 години

Съдебни грешки стават в болните ви мозъци -стига сте защитавали убийците!Кой е тоя дето ще си признае да го убият - я мисли нормално?!

36

ЗА

преди 9 години

За подкрепям хайде ВМРО във вас ми е надеждата да го въведете и помогнете с подписите за референдума.В САЩ осъждат на смърт дори и убийци ,които не си признават на базата на събраните доказателства.Който не вярва на институциите да върви да става анархист в Гърция.Също съм и за забраната за носене на оръжие - колкото по-малко оръжия толкова по-добре- само полицията да има и армията и то когато са на работа- Да няма такива служебни и да гърмят по Нова година да ме целят пияните служители.

35

българин

преди 9 години

Да не се връща смъртното наказание защото съдиите са корумпирани а може и да стане грешка и да осъдят невинен.По тази логика затворите трябва да се премахнат и да няма никакви наказания.Никога не плача но за Вероника плаках.

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50Изисква се малко интелект, който такива като теб нямат!

33

Анти

преди 9 години

За съм смъртното наказание, но при събрани достатъчно ясни и неопровержими доказателства (вкл. от СРС, скрити камери и т.н.). Друга алтернатива на смъртното наказание е разрешаването на свободно носене на оръжие и либерализиране на правилата за неговата употреба.Според мен няма значение дали една мутра два пъти по-висока от мен ме е нападнала с голи ръце и иска да ме 'превъзпитава', понеже си търся правата и му извадя пистолет. Аз ако съм 50 кила с мокри *** как ще му противодействам?

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 48Това оправдава ли ежедневно да се избиват десетки невинни? Не нали? Въпрос на елементарна аритметика и желание на целокупния български народ! В България забраната върху смъртното наказание не е криво разбрана хуманност, а геноцид спрямо българския народ!

31

Анонимен

преди 9 години

По-добре да питат,къде се скриха "шпециалистите",дето ни убеждаваха,че Южен поток е вреден за страната,че имаме неизчерпаеми залежи от природен газ,че и нефт,че ще изнасяме...Къде са сега тези хора и какво обяснение ще дадат пред народа за проваленият проект и АЛТЕРНАТИВАТА.Мисля че в странат са се събрали на върха най-загубените,най-подмазвачите,най-,най-,най-,/останалото го попълнете според хрумването си/.ИСКАМЕ ОБЯСНЕНИЕ ПРЕД ЕФИРА!!!

30

Анонимен

преди 9 години

Изисква се малко интелект за да се разбере че смъртното наказание не решава нищо.Има хора родени убиици. Те винаги ще убиват. Мозакът им не възприема убииството като нещо нередно. Трябва ли да бъде убит вместо затворен за цял живот? И двете постигат едно и също.А това че в конкретия случай убиеза е бил на свобода и никои не го е търсил, е проблем на системата.Е да, ако го убием, тогава няма нужда да оправяме системата, но това е подход неудачниците.

29

maca

преди 9 години

Браво, да нека се върне смъртното наказание, с две ръце съм ЗА.

28

Анонимен

преди 9 години

Ами какво ще стане ако невинен бъде подхлъзнат и осъден на смърт? Това ще бъде един законен начин за разчистване на сметките с някого. Веднъж умъртвен - не можеш да излезеш от това състояние по никакъв начин. А изпълнителите просто си казват "Упс. Грешка" и си продължават по пътя така ли?

27

Анонимен

преди 9 години

българските медии не са предатели работещи за уса,българските бизнесмени са честни хора спечелили парите си по честен начин,българските управляващи работят за българските интереси а не за американските българските студенти не са зомбирани в сащ и западна европа те не продават народа си те не работят за нпо-та или *** организации в европа и сащ

26

циника

преди 9 години

38, по какъв начин смъртното наказание щеше да предотврати убийството на Вероника? защото доколкото си спомням за предишните престъпления, извършени от убиеца на Вероника, никоя съдебна система не би постановила смъртна присъда.

25

Анонимен

преди 9 години

PREDI GODINI EDIN TAP SADIA S POMO6TA NA EDNI TAPI SLEDOVATELI PRATI NEVINEN 4OVEK NA SMART . TOZI SADIA S CQLATA SI KOMUNISTI4ESKA NAGLOST PO KASNO NE SE POSVENI I VI STANA MINISTAR PREDSEDATEL . KOI OT VAS MU POTARSI OTGOVORNOST ZA TAZI SMART , A TOI KATO SADIA BE OPALNOMO6TEN OT VAS MI6OCI S MI6OCITE VI . DA VIE DO TOLKOVA STE JALKI 4E EDNA SMARTNA PRISADA NE BIHTE ISKALI DA IZDADETE ZA DA NE BADE NA VA6ATA SAVEST I SI TARSITE UDOBNIA PALA4

24

10:35

преди 9 години

До Анонимен 30Уважаеми, смъртното наказание няма да върне загубените близки, но ще предотврати почернянето на други родители/деца! Справка - Велико Търново.

23

Анонимен

преди 9 години

Атака и ПФ много си приличат, защо не вземат 2-те лъжепатриотични партии да се слеят?